P30World Forums
http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif دانلود نرم افزار     http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif فروشگاه اینترنتی
برگشت   P30World Forums > علم، فرهنگ، هنر > موضوعات علمی > ادبيات و علوم انساني

تابلو اعلانات

ادبيات و علوم انساني موضوعات مرتبط با ادبیات ، روانشناسی ، حقوق ، فلسفه ، منطق و ....

جواب

اختيارات تاپيک نمايش رسم
قديم 01-04-2007, 06:15 AM   #1
MANSUR*
داره خودمونی میشه

MANSUR*'s Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: تهران - تهرانپارس
14 ####دنياي مديريت = اقيانوس بي پايان (( 1 ))####

دنياي مديريت

تاريخ : 14/10/85 # شماره : 012/137- 85/الف # پيوست : قسمت اول 0

مديريت ، يكي از اركان مهم در يك منزل ، شهر ، كشور و جهان مي باشد كه هر يك از موارد مطرح شده ، زير شاخه هاي بسياري دارند. زيرشاخه هائي كه گاهاً ( چه فردي _ چه جمعي ) ميتواند مهم و اساسي باشند و چه بسا ، همين زيرمجموعه ها هستند كه كليت يك مديريت را بيان مي كند0

»»»» يك مقدمه !

من در هر چند قسمت كه باشد ، مي خواهم درباره ي نوع نگرش ، نوع انتخاب و. . . بپردازم و به مرور هر چه جلو برويم ، متوجه خواهيد شد كه چه موارد ريزي وجود دارند كه ما يا نمي بينيم و يا توجهي به آنها نداريم و از آن گذشته ، مطمئن هستم داستان ، برايتان شيرين مي شود0
ما در هر ژانر و زمينه اي ، از آنجائيكه همه چيز را بصورت اختياري كسب مي كنيم ، پس اين مهم را ميتوانيم از همان ابتداي راه دقت خاص داشته باشيم ، موردي كه اكنون با برخي از دانشجويان هموطن خود ، آنها را آگاه مي سازم. اگر از مديريت يا كلاً فاصله بگيريم و فلاش بكي به قبل از تعيين رشته بزنيم يك نكته فوق العاده از نظر من قابل توجه است ، و آن انتخاب است. چون در ادامه ي تحصيل ، فرد دانشجو ، بايد اين واژه را بخوبي حس كند نه اينكه بفهمد. ( بين فهميدن و حس كردن تفاوت بسياري است ). من دانشجو را به كسي نمي گويم كه فقط در پشت ميله هاي دانشگاه است ؛ خير ! بلكه همانگونه كه از نامش پيداست ( دانشجو ) كسي است كه مي تواند تا آخر عمر خود باشد. كسيكه جوينده دانش و علم است ، حال با هر درجه ي سواد ، سن ، موقعيت و ... يك دانشجوست0
انتخاب ؛ همان ادامه ي مطلبمان ، يك ديدگاهي است كه فرد ، تا زمانيكه زنده است ، با هر لحجه و رنگ با آن روبروست. [[ ما درباره ي محصلين و دانشجويان بحث مي كنيم ]]. يك محصل در پايان سال آخر دبيرستان ، با انتخاب مواجه ميشود ، انتخاب تعيين رشته كه يك عمر بايد با آن زندگي كند (( اين يك اهميت )). پس از تعيين رشته ، درست است كه همه مشغول كار خود هستند اما ؛ يك زيرك كه مثلاً در رشته ي مهندسي عمران درس مي خواند ( باز انتخاب ) بايد انتخاب كند. ديگر چرا ؟ بدليل اينكه آيا مي خواهد يك مهندس عمران باشد يا يك مهندس عمران موفق ؟ آيا به نظر شما اين دو موردي كه مطرح شد با يكديگر قابل تفاوت نيستند ؟} من نمي خواهم از خود مثالي بياورم ولي در بخش خودش خواهم گفت {. همين انتخاب در هر كجا كه نگاه كنيد حضور دارد ، انتخاب همسر – انتخاب شغل انتخاب دوست – انتخاب نوع زندگي – انتخاب نوع تفكر و دهها و شايد هم صدها انتخاب ديگر0
يك انتخاب اكتسابي يا ناخودآگاه نيز وجود دارد ، آنهم فرد بخواهد واقعاً « مدير باشد يا رئيس » اين انتخاب يك چاله و شايد هم چاه باشد. من در دوران فعاليت خود ، هم رئيس ديدم و هم مدير ، حرفها و نوع عملكردهاي هر دو را نيز ديده و شنيده ام و حتي اينگونه بگويم و با جديت ، زندگي هر دو را نيز ديده ام. يقين داشته باشيد ، هر نوع و هر شكل كه در ناحيه ي فعاليت كاري شما باشد ، مطمئن باشيد تأثير آن بر روي روابط عمومي ، روابط داخلي ( زندگي ) و چند موارد ديگر تأثير گذار است. من اين موارد را به تجربه مي گويم ولي روانشناس نيستم ، اما ؛ از شما تقاضا دارم اگر دوست روانشناسي داريد ( در سايت يا خارج از سايت ) اين موارد بگوئيد ، و خود ناظر باشيد كه ايشان چه مي گويد. تفاوت بسياري بين رئيس و مدير وجود دارد ، لااقل كمي بيانديشيم ، بطور محسوس مشخص است كه مديردركارها نظارت دارد + سياستي كه خود دارد _ ولي رئيس ، صرفاً بدنبال چسبيدن به ميز و بسيار عاميانه نظر دادن و چگونگي نحوه ي عملكرد او يا همان سياست كاري وي ، بسيار كوتاه مدت است. در كنار عمر كوتاه كاري ، اين معقوله ( مديريت ) چيزيست كه به سرعت برق ، شخصيت فرد را افشاء مي كند و اصلاً رازدار نيست. يك مثالي بزنم از يك به اصطلاح مديركه در اين واژه ( مدير ) غرق شده حال ، اينگونه است : چندي پيش ، براي آن شخص ايميلي ارسال كردم و در آن يك سري مواردي را بنا به درخواست يكي از دوستانم كه اكنون در شهرداري تهران است ، مواردي را تيتر كرده و برايش فرستادم ، 2 روز پس از آن در چندين ايميلي كه در روز دارم ، چشمم به ايميل ايشان خورد ( تا آن لحظه هيچ چيزي از او نمي دانستم ) به محض اينكه ايميل را باز كردم ، ديدم مطلب خود را نوشته (( بدون سلام در ابتدا _ و بدون خداحافظي در پايان )) ، در متن ارسالي اش نيز ، چندين غلط املائي وجود داشت. نظر خودم : غلط املائي مهم نيست. ولي ، اين فرد با همين متن نشان داد ، اگر مقام بالائي داشته باشد « رئيس » است ، و شخصيت كامل شده اي ندارد. حال صدها مدرك تحصيلي داشته باشد. در همين سايت هم برايم مطلبي آمده به همين روش ولي نام نمي برم.
درمجموع ، من قصد دارم در اين زمينه ي « مديريت » و « رياست » مواردي را عرض كنم كه يقين دارم بي فايده نخواهد بود ، حتي اگر 1 نفر به نتيجه اي برسد و راهش را پيدا كند ، براي من كافي است. يك مورد پاياني در اين بخش ، من اگر بدنبال چنين ها و چونان ها بودم ، مطالبي مي نوشتم كه بسياري از خوانندگان متوجه ي معني آن نشوند ، همين مثالي كه بين مردم ايران وجود دارد ، كسيكه با كلمات آنچناني و 4-5 اصطلاحات يادگرفته كه مطرح مي كند ، برخي افراد مي گويند : فلاني چقدر مي فهمه مگه نه ؟ ولي من ترجيح مي دهم بسيار ساده و با الفاظ نرم حرف بزنم كه آنكه تحصيلات واويلائي دارد كه متوجه مي شود و كسي هم كه تحصيلات اي داد بيداد دارد ، آنهم متوجه شود.

بيائيم كمي به انسان بودن بيانديشيم _ نه آدم بودن0

##### مهندس منصور حسام #####

**** پايان قسمت اول ****

Last edited by MANSUR*; 01-04-2007 at 06:17 AM.
MANSUR* is offline   Reply With Quote
تبلیغــــات
Advertisement

جواب

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

اختيارات تاپيک
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید

BB code is روشن
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

پرش

واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 03:29 PM.