P30World Forums
http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif دانلود نرم افزار     http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif فروشگاه اینترنتی
برگشت   P30World Forums > علم، فرهنگ، هنر > موضوعات علمی > ادبيات و علوم انساني

تابلو اعلانات

ادبيات و علوم انساني موضوعات مرتبط با ادبیات ، روانشناسی ، حقوق ، فلسفه ، منطق و ....

جواب

اختيارات تاپيک نمايش رسم
قديم 01-03-2007, 01:40 AM   #1
MANSUR*
داره خودمونی میشه

MANSUR*'s Avatar

تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: تهران - تهرانپارس
14 زمان - ثروت - انسان 2 0

تاريخ : 13/10/1385 § شماره ي : 008/137- 85/الف § پيوست : تك قسمتي0

›››› مقدمه :

اگر به محيط پيرامون خود بخوبي بنگريم ، متوجه برخي مسائلي خواهيم شد كه شايد تا كنون به ارزش و ضرورت آن پي نبرده باشيم. هر چيزيكه به آن نظر افكنيم ، امكان ندارد بدون نام و يا واژه اي باشند. مانند : شب – روز – آب – نان – زمين – زمان – آسمان ستاره گان و خيلي موارد ديگر. پس چيزي در محيط ما وجود ندارد كه بدون نام باشد حال هر نامي كه باشد.
برخي از مواردي كه به آنها اشاره شد ، مي تواند يك ثروتي باد كه خداوند آنرا به عدالت و يك رنگي ( بدون در نظر گرفتن ؛ نژادها ، رنگها ، لحجه ها و . . . ) صرفاً در اختيار انسان قرار داده است. اصلاً آيا تا كنون شده به اين مسائل فكر كنيم ؟ آيا شده كه تمام اجزائي كه در دسته ي ثروت قرار دارند را شناسائي كنيم ؟ نكند يك موقع اشتباهي از ما سر بزند و ثروت را فقط در ماديات ببينيم ، آيا چنين است ؟ حال مي خواهم به يكي از ثروتهاي الهي كه بين همه ي ما يكسان تقسيم شده اشاره كنم.

›››› زمان – ثروت – انسان ‹‹‹‹

قبل از وارد شدن در بحث ، مي خواهم به يك نكته ي مهم و شايد هم تكان دهنده اشاره كنم ، اينرا مي گويم كه مطلب را بهتر بدانيد. انسان ، يكبار به دنيا مي آيد و يكبار نيز از دنيا مي رود. من كسي را نديدم كه دو بار متولد شده باشد و سه بار مرده باشد. پس با اين حساب در ميابيم كه ما ، مرحله ي اول ( تولد ) را گذرانده ايم ، و اكنون هر تايمي كه پشت ر مي گذاريم ، به مرگ نزديكتر مي شويم ، پس بيائيم از اين قطار در حال حركت به نحوء شايسته از ثروتش استفاده كنيم .

›››› مبحث اصلي ثروت ‹‹‹‹

زمان يعني چه ؟ ثروت در دست انسانها يعني چه ؟ آيا تا بحال به اين فكر كرديم كه زمان يكي از ثروتهائي است كه بين همه ي انسانها به عدالت تقسيم شده ؛ آيا چنين نمي دانيد ؟ به عقيده ي شما ، در مورد آن دسته افراديكه از اين ثروت استفاده صحيح نمي كنند چه بايد گفت يا چه بايد كرد ؟ و اينرا هم اول بخود مي گويم چرا براي از دست دادن آن ( زمان ) ؛ در برخي مواقع بشكل وحشتناك عمل مي كنيم چرا ؟
بايد تفاوت ميان عجله ( شتاب زدگي ) – و سرعت ( حركت روبجلو ) ، اين دو را از يكديگر تميز بدانيم . و البته بسياري موارد از اين قبيل وجود دارند كه يقيناً همگان به آنها واقفيم ولي درست عمل نمي كنيم . از آنجائيكه در يك شركت تجاري صادرات و واردات بمدت 1 سال و 8 ماه مسئول رسيدگي به امور مالي آن شركت بودم ، از نزديك نوع و عملكرد ايرانيان ( هموطن خودم ) و افراد خارجي را نظاره گر بودم ، در كارها نظم در ركن اول كارهايشان قرار داشت / مرحله ي اول : استفاده صحيح و سالم از زمان ؛ مرحله ي دوم : مزاح ، تفريح و خنده صرفاً در حد يك جمله – دزدي نكردن از ساعت كار و خود كار / بالعكس ( ايرانيان ) استفاده از زمان ، نه كاملاً صحيح / بلكه مرحله ي اول كارشان ؛ مزاح ، تفريح خنده ؛ تا سر حد تأفن دزدي كردن از تايم كار ؛ و چه عرض كنم 0
شما يقين بدانيد كه من هم يك ايراني هستم و طبيعتاً براي آبروي وطنم هر نوع فعاليتي كه باشد انجام خواهم داد ؛ پس اينرا بدانيد كه برايم سخت است كه هموطن خود را چنين ببينم و خارجيان را چونان [ آنوقت مي گوئيم چرا ما حركت روبه جلو نداريم ] . به عقيده ي بنده ، سرعت در كار ابتدا به ساكن 1- باعث يك جوشش درون روحي براي خود انسان مي شود 2- تقويت كننده ي قسمت انتخابي مغز مي شود 3- در انسان حس مسئوليت پذيري ايجاد مي كند 4- ضريب هوشي را بالا مي برد 5- از يكطرف انسان را هدفمند كرده و از طرفي ديگر هدف را صيقل مي دهد 6- باعث سلامت روح و جسم نيز مي شود 7- اينكه ؛ باعث يك نظام و نظم خاصي مي شود كه اصلا ً خودآگاه نيست 0
برخي از مطالب بنده از دسته كارهائي بوده كه در راديو و يا مطبوعات انجام شده و از تكرار مجدد آن سودش همان بس كه شايد چيدن كلمات كنار هم در برخي موارد و براي برخي افراد سودمند باشد. اميدوارم در آينده با راهنمائيهاي شما عزيزان بتوانم مفيد فايده واقع شوم }}} خواهشي كه از شما عزيزان دارم اين است كه نظرات خود را خيلي راحت و با صراحت لحجه برايم ارسال كنيد {{{.

›››› نكته ي پاياني :

دوستاني هستند كه با ايميل يا پيغام شخصي ، برايم مطالبي را ارسال مي كنند ، برخي از اين مطالب به معناي ايجاد يك دريچه ي جديدي در نوشته هاي من است كه اشاره شده ، و برخي از دوستان به نكات فوق العاده ريز و حساس اشاره كرده اند كه واقعاً اعتراف مي كنم كه نگاهشان از من دقيق تر و تميز تر است. به عشق اين دوستان نفس مي كشم برخي از دوستان مرا از پيشترها مي شناسند ، و به مطالب من آگاهي كامل دارند. اگر افراديكه جديداً از دوستانم هستند دقت كرده باشند ، تا جائيكه امكان داشته باشد مقالات و مطالبم ، كم پيش مي آيد كه در يك محور باشد. البته هدف يكي است ، اين ورود است كه بايد به قول ما راديوئي ها ( رقص مطالب ) همان چگونه وارد شدن مهم است. الاايحال ، بنده اعتراف مي كنم كه دوستان به مطالبي اشاره مي كنند كه برايم بسيار جالب است و مرا همين نفس هاست كه چشمانم را بيدار نگه مي دارند. و با صراحت لحجه مي گويم ؛ ««« اينجانب مهندس منصور حسام »»» ، بر دستان دوستانيكه مرا ياري مي كنند و به متون اين حقير ارزش قائل مي شوند ، بر دستان آنان بوسه مي زنم0

›››› دوستتون دارم عاشقانه ‹‹‹‹
/ / / مهندس منصور حسام / / / 0
‏12:39 ق.ظ
MANSUR* is offline   Reply With Quote
تبلیغــــات
Advertisement

جواب

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

اختيارات تاپيک
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید

BB code is روشن
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

پرش

واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 09:17 PM.