![]() |
|
|||||||
| موضوعات علمی بحث و تبادل نظر در مورد کلیه موضوعات علمی ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: وراء
|
از طرف یکی از دوستان با کتابخونه ملی آشنا شدم همین چند روز پیش. عجب کتابخونه ایه . چندین سالن داره و قسمتهای مختلف برای رشته های مختلف. شرایط ثبط نامش اینه که مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین حتی دانشجو هم نه. یه کپی از مدرکتون + کپی شناسنامه + یک قطعه عکس . ثبت نام رایگانه. همونجا صبر میکنی مدرک رو استعلام میکنند و بعد از 5 دقیقه کارت رو صادر میکنند. برای من 5 سال تمدید کرد. بعد وارد میشین البته کتاب نمیتونین ببرین تو. کارت رو نشون میدین اگه خواستین یه یوزر نیم پسورد میگیرین برای اینترنت رایگان. همون ورود کتابتون رو سرچ میکنین و وارد میشین توی همون سالن ها کتابهای مرجع دم دست هست .بعد از تحویل کتاب هم از سالن ها استفاده میکنین. یه سالن داره در مورد نشریات که خیلی کامله.طراحی اونجا هم خیلی جالبه آگوستیک و ... مکانش هم بزرگراه حقانی بعد از مترو میر داماد برای رفتن و برگشتن به اونجا هم از مترو سرویس داره . خیلی باکلاسه. از بس که کتاب داره اونجا من که هول شده بودم. ساعت کارش هم از 8 صبحه تا 10 شب. اونایی که شرایط شو دارند از دست ندند حتما یه سری بزنند.
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: قــم
|
ــــــلام
عرض شود حضور شما که این کتابخانه ملی رو که گفتید واقعا عجب کتابخونه ایه !!! بهتر بود اسمش رو یه چیز دیگه میذاشتن تا بذارن ملی ! ملی یعنی اینکه عمومی باشه برای ملت باشه برای عموم ملت باشه نه برای لیسانس به بالا ! با این حساب اولیای امور همچی بفهمی نفهمی یه کم در نام گذاری این قبیل جاها مشکلات اساسی دارن! اگه ملی هست که همه باید بتونن برن - از یه بچه 7 ساله که تازه الفبا رومیخواد یاد بگیره تا یه فیلسوف ! اگه بد میگم شما بگو بد میگی !!! . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: tehran
|
سلام
البته زينال جان بي نظر من كيميا اگه قرار بود تو دست همه باشه ديگه كيميا نمي شد كه دادا |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
|
نقل قول:
ما اخرش نفهميديم بايد ليسانس باشيم يا نه موفق باشيد |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: Backdo0rs
|
اگه سايت داره لطف كنيد سايتش رو بديد ..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
آخر فروم باز
|
سلام
این اولین شرط عضویت: ارائه حداقل مدرك كارشناسي يا پايان سطح 1 دروس حوزوي البته یسری تبصره داره ولی نداشت بهتر بود ...خودتون بخونین [url]http://www.nlai.ir/nli/nli.asp[/url] Last edited by MAXXX; 11-11-2006 at 06:06 AM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 | |
|
کاربر فعال انجمن
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: Far far away
|
نقل قول:
ملی در لفظ معنی همین چیزی که شما گفتین رو میده اما درمعنی به معنی چیزیست که منافع اون به همه ی افراد یک کشور برسه مثل صنعت نفت که در سال1329ملی شد ..........یعنی یک بچه7ساله هم (علی القاعده!!!!!!)باید بتونه از منافعش بهره مند بشه..........نه اینکه مثلا پاشه بره وزارت نفت.....بگه من میخوام وزیر بشم کتابخونه ملی یعنی کتابخونه ای که منافع (البته معنویش)به تمام مردم برسه ........... ولی قرارنیست که یک بچه 7ساله هم بتونه بره توش......... اون که شما منظورته ...........کتابخونه ی عمومی هستش ونه ملی |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: Sydney
|
خوب بگم اولا بنده جزو اولين اشخاصي بودم كه بدانجا رفتم
چون اون موقع تو دبيرستان انرپي اتمي معاون فرهنگي كلاسمون بودم و مي خواستم جور كنم بچه ها همون اولاش برن اونجا رو ببينن .ولي رفتم اونجا اونقدر بي در و دروازه بود كه آخرش بي خيال شديم.گفتن مسيولش رفته مسافرت! ولي جدا از اون واقعا خوب ساخته شده و به نظر من اين قانون ليسانس به بالاش درسته چون واسه كاراي تحقيقاتي ميشه. البته اگه حالتي مي كردن كه واسه كاراي به زير ليسانس هم راه ميدادن خوب آخه ما همون سال روي پروژه ي خوارزمي مون به بن بست خورديم خواستيم از منابع اونا استفاده كنيم رامون ندادن! |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
|
نقل قول:
نقل قول:
|
||
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت