![]() |
|
|||||||
| رياضيات زیر شاخه ی تخصصی علوم ریاضی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: دیار بی کسی
|
بدو بيا حل كن !!!!!
واسه ان هاي كه نه مي دونن چه جوري حل مي شه تمامي اعداد از 1 تا 9 بايد در جدول ها 3*3 يكبار و همچنين در ستون هاي عمودي و افقي يكبار تكرار شود Last edited by Hazy; 11-07-2006 at 06:48 PM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
آخر فروم باز
|
اوليشو راحت گذاشتم تقريباً حل شده است!!!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
|
اينم يكي ديگه اولياش آسونه
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
آخر فروم باز
|
![]() جواب اوليش !!! دوميش راحت تره |
|
|
|
|
|
#5 |
|
آخر فروم باز
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
آخر فروم باز
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر فعال انجمن ریاضیات
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: مشهد
|
سلام
اين برنامه شامل مجموعه اي از جدولهاي سودكو است. برنامه sudoku را از [URL=http://www.4shared.com/file/6854812/1aef9182/Sudoku.html]اينجا[/URL] دريافت كنيد. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
آخر فروم باز
|
سلام دستت درد نكنه ولي اين [URL="http://yazdan1.persiangig.com/RICHTX32.OCX"]فاي[/URL]ل رو هم براي اجرا مي خواد
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Oct 2006
محل سكونت: zanjan
|
نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم جایی بشه آموزشی در این باره پیدا کرد . برای حل این بازی یک کم باید به نظر من الگوریتمی فکر کرد تا بشه مرحله به مرحله پیش رفت . در هرخونه اول باید اون اعدادی را که می شه نوشت رو در نظر گرفت . اگه خونه پیدابشه که فقط یک جواب در اون خونه بشه نوشت ( یعنی عددی که با بقیه ی خونه ها بسازه) اون عدد و می گذاریم وگرنه موردی باید امتحان کرد . تقریبا اگه کسی بخواد همین جوری این بازی ها رو حل کنه این بهترین کاره و در جدول هایی که خیلی سخت نسیتند این بهترین کاره . ولی اگه جدول کمی مشکل تر شد من پیشنهاد می کنم که اول قصیه ی فیلیپ هال معروف به قضیه ی ازدواج و مطالعه کنید که در مورد جورسازی است . به نظر من این قضیه ی می تواند در حل این بازی کمک زیادی بکنه . من راه حل دیگه ای سراغ ندارم و فکر کنم اگر کسی مقداری تمرین بکنه کم کم چشمش به این بازی عادت می کند و به طور خودکار جواب ها رو پیدا می کنه . (دوستان به اتاق ترکیبیات هم سر بزنید) |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
همکار انجمن .NET Framework
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: یک جایی بین Framework و نارمک!
|
سلام
دوستان عزیز! من برنامه نویس هستم و دارم به سفارش یک بنده خدایی برنامه نرم افزاری برای حل این جدول طراحی میکنم. بد نیست بدونید که فعلاَ در مراحل آزمایش ظرف کمتر از 4 صدم ثانیه جواب را میدهد. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت