تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
پاوربانک ها - شیائومی روموس کانفلون مارک انرجایزر
پیشبینی فوتبال
Buy Website Traffic
Buy Organic Website Traffic
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
دستگاه جوجه کشی

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]



نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکلات پس از به‌روزرسانی بایوس: گاهی عدم نمایش display و سوختن رم

  1. #1
    داره خودمونی میشه sefid par's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    228
    پست ها
    174

    9 مشکلات پس از به‌روزرسانی بایوس: گاهی عدم نمایش display و سوختن رم

    سلام.
    من یک مادربورد MSI با مدل G41M-P26 (MS-7592) دارم. چند وقت پیش چون چراغ پاورش حتی موقع خاموشی روشن می‌موند برای تاریک شدن اتاق فکر کردم شاید با آپدیت کردن بایوس حل بشه. بایوس رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم و از طریق Setup بایوس آپدیتش کردم. سه تا نوار داشت که پر شد و بعد ریست. و نمایش بالا نمیومد.
    بردمش تعمیر. اونجا گفتند مشکلی نداشت. یکی از رم‌هاش سوخته‌بود. یک رم 2GB و یک رم 4GB داشت که رم 2 سوخت. و وقتی از کامپیوتر جدا کردند سیستم بالا اومد.
    الان حدود ۲ هفته می‌گذره و مدت سه چهار روز هست که یکی در میون سیستم‌عامل بالا میاد ولی صفحه نمایش بالا نمیاد و مجبورم دکمه پاور رو نگه دارم و دوباره روشن کنم.
    امروز ستاپ رو باز کردم تا یک بار برش گردونم به حالت Default و دوباره تست کردم دیگه الان اجازه ورود به Setup رو هم نمی‌ده. و تا ستاپ باز می‌شه نمایش می‌ره. البته چراغ مانیتور به حالت روشنه فقط صفحه سیاه می‌شه. با چند بار ریست سیستم‌عامل بالا اومد و جستجویی کردم و این پیام رو نوشتم.
    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    سیستم‌عامل لینوکسه
    مدل مادربورد رو از دستور dmidecode -t 2 به دست آوردم. و البته فایل بایوسش هم به نظر میاد درست بوده که به‌روزرسانی شده.

    به نظر شما چطور می‌شه مادربورد رو به حالت سلامت دو هفته قبل در آورد؟

  2. #2
    داره خودمونی میشه sefid par's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    228
    پست ها
    174

    پيش فرض

    فکر می‌کنم که حل شد. کامپیوتر رو ری‌استارت کردم و دوباره فلش کردم. چون فلش قبلی رو با یه کابل واسط بسیار بلند (۵متر) انجام دادم که احتمال می‌دادم که نویز گرفته‌بوده. بعد از فلش خطای CMOS Checksum Bad رو داد و رفتم به ستاپ و روی Fail Safe Default قرارش دادم و ری‌استارت شد و خوبه به نظرم.

  3. #3
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2020
    محل سكونت
    خراسان شمالی اسفراین
    پست ها
    153

    پيش فرض

    ولی اگه باز مشکلی دیدید حتما به یک متخصص کامپیوتروتون رو نشون بدید چون ممکنه بایوس و مادربردتون رو برای همیشه از دست بدید

  4. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004
    پست ها
    414

    پيش فرض

    فکر می‌کنم که حل شد. کامپیوتر رو ری‌استارت کردم و دوباره فلش کردم. چون فلش قبلی رو با یه کابل واسط بسیار بلند (۵متر) انجام دادم که احتمال می‌دادم که نویز گرفته‌بوده. بعد از فلش خطای CMOS Checksum Bad رو داد و رفتم به ستاپ و روی Fail Safe Default قرارش دادم و ری‌استارت شد و خوبه به نظرم.
    سلام
    بایوس اصلا شوخی بردار نیست و ممکنه آسیب جدی به قطعات و مادربردتون بزنه
    پس باطریش رو به مدت 20 دقیقه در بیارید (سیستم رو از برق بکشید ) بعداز 20 دقیقه باطری رو بندازید و سیستم رو روشن کنید باید مشکل حل بشه
    موفق باشید

  5. #5
    پروفشنال hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    پست ها
    946

    پيش فرض

    با برداشتن جامپر مشکل حل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •