تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
پاوربانک ها - شیائومی روموس کانفلون مارک انرجایزر
پیشبینی فوتبال
Buy Website Traffic
Buy Organic Website Traffic
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
دستگاه جوجه کشی

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]



نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل در O.C مادربورد ASUS P8H61 USB 3.0 R2

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019
    پست ها
    9

    13 مشکل در O.C مادربورد ASUS P8H61 USB 3.0 R2

    باسلام اساتید عزیز

    مادربورد بنده ASUS P8H61 USB 3.0 R2 میباشد. وقتی سیستم رو خریدم یک رم Kingston 4gb 1333 روش بود که حدود یکسال باهاش کار کردم بدون هیچگونه مشکلی!

    چند روز پیش دوتا رم Kingston 4gb 1600 خریدم و روی مادربورد نصب کردم . چون بصورت پیشفرض فرکانس رم ها روی 1333 هستش از تنظیمات بایاس X.M.P رو فعال کردم، فرکانس تنظیم شد و روی 1600 کار میکنه .

    الان مشکل اینجاست که سیستم خود بخود خاموش میشه!!! گاها 24 ساعت یکبار ، گاها بلافاصله بعد از روشن شدن.. (در ضمن گزینه OC Tune رو هم یکبار جهت تست فعال کردم و فرکانس رم شد 1648 و سی پی یو هم شد 3518)

    لطفا خیلی مهمه راهنمایی کنید ممنون میشم.

    مشخصات سیستم :

    پردازنده : Core i3 3240

    گرافیک : AMD Radeon 5450

    رم ها : 2x KVR16S11/4

  2. #2
    آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ
    پست ها
    1,200

    پيش فرض

    بایاس مادربورد رو ارتقا دادین؟؟؟

  3. #3
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019
    پست ها
    9

    پيش فرض

    بایاس مادربورد رو ارتقا دادین؟؟؟
    بله آخرین نسخه هستش

  4. #4
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2018
    پست ها
    766

    پيش فرض

    باسلام اساتید عزیز

    مادربورد بنده ASUS P8H61 USB 3.0 R2 میباشد. وقتی سیستم رو خریدم یک رم Kingston 4gb 1333 روش بود که حدود یکسال باهاش کار کردم بدون هیچگونه مشکلی!

    چند روز پیش دوتا رم Kingston 4gb 1600 خریدم و روی مادربورد نصب کردم . چون بصورت پیشفرض فرکانس رم ها روی 1333 هستش از تنظیمات بایاس X.M.P رو فعال کردم، فرکانس تنظیم شد و روی 1600 کار میکنه .

    الان مشکل اینجاست که سیستم خود بخود خاموش میشه!!! گاها 24 ساعت یکبار ، گاها بلافاصله بعد از روشن شدن.. (در ضمن گزینه OC Tune رو هم یکبار جهت تست فعال کردم و فرکانس رم شد 1648 و سی پی یو هم شد 3518)

    لطفا خیلی مهمه راهنمایی کنید ممنون میشم.

    مشخصات سیستم :

    پردازنده : Core i3 3240

    گرافیک : AMD Radeon 5450

    رم ها : 2x KVR16S11/4
    سلام

    سریال رم ها رو با گارانتی چک کنید (اگر گارانتی معتبر داره) اگر اصل بود و گارانتی تایید کرد. احتمالا رم ها مشکل دارن.

    یه درصد کوچکی هم احتمال داره که با عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه. (می تونید از سیف مود سیستم رو کامل بالا بیارید و بعد کاملا خاموش کنید. شاید مشکل حل شد.)

  5. #5
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019
    پست ها
    9

    پيش فرض

    سلام

    سریال رم ها رو با گارانتی چک کنید (اگر گارانتی معتبر داره) اگر اصل بود و گارانتی تایید کرد. احتمالا رم ها مشکل دارن.

    یه درصد کوچکی هم احتمال داره که با عوض کردن ویندوز مشکل حل بشه. (می تونید از سیف مود سیستم رو کامل بالا بیارید و بعد کاملا خاموش کنید. شاید مشکل حل شد.)
    مطمئنم مشکل رم ها نیست، چون وقتی تنظیمات بایاس رو دیفالت میکنم و فرکانسشون برمیگرده رو 1333 مشکلی نداره سیستم!

  6. #6
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019
    پست ها
    9

    پيش فرض

    یکی از رم ها خود به خود الان سوخت :| . 3 روز نمیشه خریدم اونم نو!بنظرتون مشکل از اون رم بوده یا اورکلاک باعثش شده؟؟؟

  7. #7
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2018
    پست ها
    766

    پيش فرض

    مطمئنم مشکل رم ها نیست، چون وقتی تنظیمات بایاس رو دیفالت میکنم و فرکانسشون برمیگرده رو 1333 مشکلی نداره سیستم!
    رم از پایدارترین قطعات سیستم هست. اگر ولتاژ برای اورکلاک زیاد بشه امکان داره بسوزه وگرنه محاله به جز حالتی که تقلبی باشه.

    شما الان رم 1600 خریدی و مادربوردت هم 1600 بوت شده پس مشکلی از طرف سیستم یا ولتاژ نبوده. باید رم بررسی شه که آیا اصل بوده یا نه. راهش هم گفتم.

    قطعات تقلبی تو بازار پر شده. فقط گارانتی های اصلی بخرید. اگرم که هست خدا رو شکر مادام العمره و می ری عوض کنی.

  8. #8
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2019
    پست ها
    9

    پيش فرض

    یکی از رم ها سوخت بردم گارانتی پس دادم بجاش 2 تا 1600 استوک اروپایی گرفتم که بدون اورکلاک هم 1600 زده دیگه نیازی به اورکلاکم نداره!شما درست گفتید فکر کنم رم های قبلی تقلبی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •