تبلیغات :
دانلود آهنگ جدید
پیشبینی فوتبال
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
تبلت
دستگاه جوجه کشی
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: طرز تهیه جوجه چینی به روش فست فود ها

  1. #1
    داره خودمونی میشه samanamanati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    57

    پيش فرض طرز تهیه جوجه چینی به روش فست فود ها

    طرز تهیه جوجه چینی

    جوجه چینی
    جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که همانطور که از اسمش مشخص است اصالتی چینی دارد. این غذای خوشمزه شباهت هایی به جوجه کباب تابه ای دارد البته مواد این دو غذا با هم متفاوت هستند.
    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه چینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه جوجه چینی با پارسی دی همراه باشید.
    مواد لازم برای ۴ نفر
    مواد لازم جوجه چینی

    • پیاز ۱ عدد
    • شیر ½ لیوان
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • لیمو ترش ۱ عدد
    • سینه مرغ ۲ عدد
    • آرد گندم به اندازه کافی
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • ماءالشعیر کلاسیک ۱ لیوان
    • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
    • خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری

    دستور پخت
    طرز تهیه جوجه چینی
    ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن می افزاییم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آن ها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند
    و زمانیکه کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم
    و بکینگ پودر را نیز روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم می افزاییم تا در مایه گلوله نشود.بحدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم
    و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را برش می دهیم به این صورت که روی تخته آشپزخانه سینه ها را قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می دهیم.
    سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را از وسط نصف می کنیم
    و محکم آبش را می گیریم و در پیاله ای می ریزیم و با قاشق هسته های لیمو را خارج می کنیم و آب لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک،فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی سینه مرغ ها می ریزیم و با دست مواد را به همه جای سینه مرغ ها آغشته می کنیم
    و روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند
    و روی حرارت کم تابه را می گذاریم(تا آخر سرخ شدن جوجه ها حرارت کم باید باشد) تا به مرور زمان داغ شود. کاسه مرغ را نیز از یخچال خارج می کنیم و برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می دهیم
    تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. جوجه ها را در دیس می چینیم و به همراه سالاد فصل ، سیب زمینی سرخ کرده و سس قرمز نوش جان کنید.

  2. این کاربر از samanamanati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است



+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •