تبلیغات :
با گوآنی صاحب وب سایت شو و کسب درآمد کن
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: طرز تهیه خورش آلو مسما

  1. #1
    داره خودمونی میشه samanamanati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    22

    پيش فرض طرز تهیه خورش آلو مسما

    طرز تهیه خورش آلو مسما


    خورش آلو مسما یکی از انواع خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از خورش های مجلسی محسوب می شود. این خورش با روش های مختلفی تهیه می شود که تقریبا بهترین نوع آنرا می توانید در شمال کشور بیابید.
    مواد لازم برای ۴ نفر
    مواد لازم خورش آلو مسما

    • سینه یا ران مرغ ۴ تکه
    • آلو سیاه ۸ عدد
    • قیسی زرد آلو ۸ عدد
    • پیاز متوسط ۲ عدد
    • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سَر پُر
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت
    طرز تهیه خورش آلو مسما

    ابتدا باید مرغ ها را آماده کنید. برای این منظور کمی نمک و فلفل روی قطعات مرغ بپاشید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخلش بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس قطعات مرغ را داخل تابه بچینید.
    اجازه دهید سمت زیرین مرغ ها به خوبی سرخ شود سپس آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. پس از اینکه مرغ ها را به خوبی سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.
    یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
    در همین حین هسته های آلو سیاه را خارج کنید و به همراه قیسی به تابه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا آلو سیاه و قیسی هم کمی سرخ شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود.
    سرخ کردن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه طعم خورش را خوشمزه تر می کند در پایان کار باعث می شود خورش خوشرنگ تری داشته باشید. پس از اینکه رب گوجه فرنگی هم به خوبی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید.
    در مرحله بعدی مرغ هایی که در مرحله اول سرخ کردید را به همراه چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به خوبی بپزد. این خورش به صورت کم آب سرو می شود و باید اجازه دهید آب آن تبخیر شود و روغن بیندازد.
    در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش ، زعفران دم کرده را اضافه کنید و طعم خورش را بچشید. در صورتی که خورش بیش از حد ترش شده بود می توانید ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید تا طعم خورش ملس شود. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

  2. این کاربر از samanamanati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است



+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •