تبلیغات :
با گوآنی صاحب وب سایت شو و کسب درآمد کن
مبل کلاسیک
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: طرز تهیه خورش کرفس

  1. #1
    در آغاز فعالیت samanamanati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    16

    پيش فرض طرز تهیه خورش کرفس

    طرز تهیه خورش کرفس




    مواد لازم برای ۴ نفر
    مواد لازم خورش کرفس

    • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
    • ساقه کرفس تازه ۴۰۰ گرم
    • پیاز متوسط ۲ عدد
    • برگ کرفس ۲۰۰ گرم
    • لیمو عمانی ۲ عدد
    • نعناع تازه ۱ قاشق چایخوری
    • جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    • روغن مایع به اندازه کافی
    • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

    دستور پخت
    طرز تهیه خورش کرفس
    ابتدا ساقه کرفس ها ار پس از شستشو به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود. در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
    یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند.
    البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود. پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید.
    در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود.
    پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.
    حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.
    پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.
    این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

  2. این کاربر از samanamanati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است



  3. #2
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون
    پست ها
    804

    پيش فرض


  4. #3
    در آغاز فعالیت samanamanati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2018
    پست ها
    16

    پيش فرض


    خدایی اینقدرهام بد نیست
    بیچاره چون با قورمه سبزی مقایسه میشه همیشه مورد غضب قرار می گیره

  5. این کاربر از samanamanati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •