تبلیغات :
پیشبینی فوتبال
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



+ جواب دادن به اين بحث
نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: طرز تهیه نان شیرمال

  1. #1
    داره خودمونی میشه abootalebkheshmati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2018
    پست ها
    68

    پيش فرض طرز تهیه نان شیرمال



    مواد لازم نان شیرمال

    آرد گندم ۳ لیوان

    تخم مرغ ۲ عدد

    شیر ۱ لیوان

    کشمش ¼ لیوان

    شکر ¾ لیوان

    کره ۱۵۰ گرم

    پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری

    نمک ¼ قاشق چایخوری

    روغن مایع به اندازه کافی

    طرز تهیه نان شیرمال


    ابتدا پودر خمیر مایه را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری شکر در یک ظرف مناسب می ریزیم. اجازه می دهیم مایه خمیر کمی استراحت کند تا وَر بیاید. برای ور آمدن خمیر مایه ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است.
    کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ، سپس یک کاسه جادار انتخاب می کنیم و خمیر مایه را پس از آماده شدن به همراه یک عدد تخم مرغ ، کره ، شیر ، شکر و نمک داخل کاسه می ریزیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
    پس از اینکه مواد یکدست شدند آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر شکل گرفت کشمش را اضافه می کنیم و خمیر را در حدی ورز می دهیم تا مواد آن کاملا یکدست شوند.
    خمیر ما باید لطیف و نرم باشد و اگر کمی هم به دست بچسبد مشکلی نیست. پس از ورز دادن خمیر آنرا به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یک ظرف که قبلا با روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم ، سپس ظرف را در یک جای گرم می گذاریم تا خمیر استراحت کند.
    پس از اینکه خمیر آماده شد آنرا به سلیقه خود شکل می دهیم. مثلا می توانید به صورت ساده با وردنه خمیر را تخت کنیم و از خمیر با قالب های دلخواه قالب بزنیم یا اینکه از روش های خاص تری مانند بافتن خمیر استفاده کنیم.
    پس از اینکه خمیر را به شکل دلخواه قالب زدیم ، آنرا در سینی فر می چینیم. در یک کاسه کوچک ۱ زرده تخم مرغ را به همراه ۵۰ گرم کره آب شده مخلوط می کنیم و با قلمو روی خمیر ها می زنیم. در این مرحله ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت می دهیم.
    پس از گذشت ۳۰ دقیقه خمیرها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا بپزند. یک ظرف آب هم داخل فر قرار می دهیم تا با بخار آب نان ها خشک نشوند.
    در پایان شعله بالای فر را روشن می کنیم تا روی نان ها طلایی رنگ شود. پس از خارج کرده سینی از داخل فر اجازه می دهیم نان ها کمی خنک شوند سپس آنها را جمع می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم.

  2. این کاربر از abootalebkheshmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است



+ جواب دادن به اين بحث

جواب سريع جواب سريع


* چنانچه از قبل در انجمن ثبت نام کرده اید و دارای نام کاربری هستید ، ابتدا وارد سایت شوید ( این فرم مخصوص ارسال پاسخ توسط کاربران میهمان است )
همچنین با داشتن اکانت گوگل ( جی میل ) میتوانید از لینک بالای سایت استفاده کنید و سریعا در سایت وارد شوید

پایتخت ایران چه نام دارد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما می توانید پاسخ ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •