تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

    چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

    یک متخصص طب ایرانی گفت: اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!
    وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.
    این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاح کننده) یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.
    عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها در بین دانش‌آموزان و کارمندان به علت عدم به کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معدهای گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.
    وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.
    انتهای پیام/

  2. #2
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود

    استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود

    خبرگزاری تسنیم: یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش‌آموزان و دانشجویان شود. برای اصلاح پنیر تازه می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.


    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش خبرنگار سلامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , طب سنتی ایران طبی پیشگیرانه است و پیشگیری از بیماری‌ها سرلوحه طب سنتی است و رعایت اصول حفظ سلامتی نقش بسزایی در سلامت افراد جامعه ایفا می‌کند.
    نکات سلامتی‌بخش
    ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: استفاده مداوم از پنیر در وعده صبحانه می‌تواند موجب کاهش کارایی ذهنی دانش آموزان و دانشجویان شود.
    ــ برای اصلاح پنیر تازه می‌توان از مغز گردو، آویشن، عسل، نعنا و سبزی‌های معطر استفاده کرد.
    به‌گفته وی مصرف زیاد بادمجان باعث درد و سنگینی پهلو، تیره و بدرنگ شدن پوست و تولید سودا در بدن می‌شود.
    ــ برای پیشگیری از عوارض مصرف بادمجان می‌توان آن را با روغن, گوشت و سرکه پخت.
    این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف زیاد غذاهایی مانند بادمجان، کلم، عدس، گوشت گاو و سوسیس و کالباس باعث ایجاد رؤیاهای سیاه, ترسناک و خواب‌های پریشان می‌شود.
    ــ بهترین گوشت برای افراد سالم، گوشت گوسفند است به‌ویژه قسمت بالاتنه شامل دست و سینه که از ران بهتر است. گوشت بخش‌های داخلی نسبت به بخش‌های خارجی نرم‌تر و لطیف‌تر است.
    رضایی‌پور بیان داشت: طبیعت قارچ سرد و تر بوده، نفّاخ و دیرهضم است و می‌تواند موجب درد معده و قولنج شود.
    ــ مصرف زیاد قارچ، باعث انسداد در رگ‌ها و کبد می‌شود. بهتر است قارچ را با نمک و شوید پخت و ادویه‌های گرم مانند آویشن، فلفل، زنجبیل، زیره و روغن کنجد و روغن زیتون در طبخ آن به کار برده شود.
    انتهای پیام/*

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •