بله همون سایت
الان خودتان خواهید دید ، دوستان از چپ و راست ٍ از زمین و هوا میان به مخابرات بدو بیراه میگن و میگن اون لینک به درد نمیخوره
باسه من که همون لینک کار کرد.
شما هم محل را جمع کنید همان لینک ثبت نام کنند شاید اومدن
..
بله همون سایت
الان خودتان خواهید دید ، دوستان از چپ و راست ٍ از زمین و هوا میان به مخابرات بدو بیراه میگن و میگن اون لینک به درد نمیخوره
باسه من که همون لینک کار کرد.
شما هم محل را جمع کنید همان لینک ثبت نام کنند شاید اومدن
..
یک نکته من متوجه شدم . خیلی از دوستان گفتن که نزدیک ما کابینت فیبر زدن ، ولی مخابرات گفته بهتون نمیدیم . اینا به احتمال خیلی زیاد فیبر اکتیو هست Active که برق میخوره و فن داره مثل کابینت vdsl . فقط کنار کابینت vdsl میزنن و برای تقسیم پهنای باند تو کابینت Vdsl هست چون چیزی که طبیعی و مغلوم هست اینه که فیبر پسیو که به خانه ها میدن با حداگثر سرعت 2.5 کافی نیست برای vdsl یک محله . اگه گفتن بهتون نمیدیم . مشکل پیمانکار و این که چند نفر باید جمع شن و از این چیزا نیست . چون FTTH اکتیو سواد فنی شو ندارن و چینی ها هنوز بهشون آموزش ندادن. علت دیگری غیر از این نداره . اکتیو فعلا فقط کشورهایی مثل نروژ میدن و هنوز تا ایران بیاد خیلی مونده . فیبری که به خونه ها میدن فعلا فقط پسیو هست . . . باز اگه دوستان اطلاعات فنی بیشتری دارن اصلاح کنن .
اون کابینتها که با تازگی بیشتر مناطق و وصل شده کابینت شرکت شاتل هست برای اینترنت بر روی خطوط فیبر... که اشخاصی که فقط میتونستن از مخابرات نت بگیرن بتونن الان از شاتل هم بگیرن...
بچه ها کسایی که تانوما دارن میتونن یه عکس از سرعت دانلودشون از سرور خارجی مثلا استیم بزارن لطفا ؟
سلام سرعت دانلود از سرور بتل نت 9.93 مگ برثانیه ، البته سرعت برای بنده تا 100 مگ هست .![]()
دوست من کسی از چپ و راست نمیزنه.. اما کسی هم با شما دوشمنی نداره و دلیلی نداره بخواد اشتباه بگه که!
من خودم حتی همین الان باز هم چک کردم و به هیچ عنوان به مرحله بعد نرفت و هیچ تغییری ایجاد نشد.. پس کاملا واضحه برای من کار نکرد..
حالا شانس شما بوده شده.. خیلی هم عالی.. شاید برای شما در شهرتون کار کنه. اما برای من در تهران کار نکرد..
من هم امتحان کردم وارد مرحله بعد نشد
من امتحان کردم جواب داد حالا یه کد هم فرستاده رو گوشیم نوشته کد فعالسازی .این کدو باید جایی وارد کرد ؟ چیه جریان این کد
کد پیگیری تانوما ؟ ممکنه ازتون بخان . از من که نخواستن .
اگه محله تون امکانات بدن یه شماره از خود مخابرات زنگ میزنه میگه ، برین ثبت نام کنید.
بستگی به بازی که دانلود میکنی داره . مثلا بازی هایی که زیاد دانلود میکنن ، سرعتشون کمتره .
بعد کجای کشور باشی یکی ممکنه به سرور ترکیه وصل بشه استیم . یکی به امارات یکی به کویت .
این از کشور امارات
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)