مطالب پست اول با آخرین iso های موجود بروز شد.
البته چون لینکها به صورت "آدرس کوتاه" بودند و هستند (مانند 33x.ir/s-win10) با وجودی که نام ها و هش کدها بروز نبودند ولی لینک ها به نسخه جدید اشاره میکردند.
موفق باشید.
مطالب پست اول با آخرین iso های موجود بروز شد.
البته چون لینکها به صورت "آدرس کوتاه" بودند و هستند (مانند 33x.ir/s-win10) با وجودی که نام ها و هش کدها بروز نبودند ولی لینک ها به نسخه جدید اشاره میکردند.
موفق باشید.
سلام . مرسی از پاسختون ولی من مسیری که گفتید رو امتحان کردم فقط گزینه help میاد نمیشه hide کرد . من در آخر فرمتش کردم تا از شر نوتیفیکیشنش خلاص شم .
سلام
بدینوسیله به اطلاع دوستان میرسانم که کلیه لینک های دانلود پست اول به آخرین نسخه منتشر شده در "10 مهر" یا "2 Oct" بروز شد.
نسخه جدید Windows 10 RS5 Version 1809 و نسخه جدید Windows Server 2019 و Windows IoT را میتوانید از پست اول دانلود کنید.
موفق باشید.
شاید مشکل از کامپیوتر شما در موقع اکسترکت کردن فایل بوده پس باید دوباره تلاش برای نصب ویندوز کنید ولی ایندفعه از بروز بودن برنامه استخراجگر مطمئن باشید و توصیه میکنم که از برنامه winrar استفاده کنید و فایل هایی را دانلود کنید که 5 درصد قلبلیت ریکاوری داشته باشند
شاید مشکل از کامپیوتر شما در موقع اکسترکت کردن فایل بوده پس باید دوباره تلاش برای نصب ویندوز کنید ولی ایندفعه از بروز بودن برنامه استخراجگر مطمئن باشید و توصیه میکنم که از برنامه winrar استفاده کنید و فایل هایی را دانلود کنید که 5 درصد قلبلیت ریکاوری داشته باشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)