تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: وقتی سیم برق کره زمین را از پریز باید کشید/ ساعت هشت و نیم امشب را فراموش نکنید

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 وقتی سیم برق کره زمین را از پریز باید کشید/ ساعت هشت و نیم امشب را فراموش نکنید


    وقتی سیم برق کره زمین را از پریز باید کشید/ ساعت هشت و نیم امشب را فراموش نکنید

    جامعه > محیط زیست - بشر تنها موجودی است که در کوتاه ترین زمان ممکن از انقلاب صنعتی چنان سرنوشت کره زمین را تغییر داده است که در میلیون ها سال تاریخ زیست در این کره بی سابقه بوده است.
    هادی معیری نژاد- هم اکنون انرژی های تولید شده توسط بشر و تبعات آن مانند گازهای گلخانه ای و زباله های مختلف حیات آیندگان را تهدید می کند.
    گرچه در این راه سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای وابسته اقدامات جدی عملی دارند اما اقدامات نمادین نیز لا اقل برای توجه دادن عامه مردم به این مهم برگزار می شود یکی از این اقدامات ساعت زمین نام گرفته است.
    ساعت زمین یک رویداد جهانی سازماندهی شده توسط صندوق جهانی طبیعت است و در آخرین شنبه ماه مارس هر سال برگزار می شود.
    خانواده ها و کسب و کار با خاموش کردن چراغ ها و سایر دستگاه های الکتریکی غیر ضروری خود به مدت یک ساعت آن را یادآوری می کنند و هدف این اقدام این است که آگاهی درباره تغییرات آب و هوایی و نیاز به مصرف محتاطانه انرژی در جهان فرهنگ سازی شود.
    ساعت زمین همه‌ساله در آخرین شنبه ماه مارس، از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۳۰ ، به وقت محلی شرکت کنندگان، برگزار می‌شود.
    شاخه صندوق جهانی طبیعت (WWF) در استرالیا پنج سال پیش حرکتی را آغاز کرد که این روزها به جنبشی جهانی تبدیل شده است؛ ساعتی برای خاموشی چراغ‌ها.
    برای چندین دهه، مقابله با آثار تغییرات اقلیمی، دغدغه اصلی فعالان محیط زیست در سراسر جهان بوده است و اختصاص ساعتی مشخص در یک روز خاص از سال برای حرکتی جمعی به منظور اطلاع‌رسانی درباره تغییرات اقلیمی، اقدام بی‌سابقه‌ای به شمار می‌رود که با اقبال جهانی روبه‌رو شده است.
    ساکنان سیدنی در سال ۲۰۰۷ میلادی، اولین گام را برای ثبت "ساعت زمین" برداشتند؛ طبق داده‌های کلیک سایت رسمی ساعت زمین، روز ۳۱ مارس سال ۲۰۰۷ میلادی، رأس ساعت ۷ و نیم عصر به وقت محلی، نزدیک به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و بیش از ۲ هزار موسسه و شرکت تجاری در حرکتی هماهنگ، برای یک ساعت چراغ‌های ساختمان‌های خود را در سیدنی خاموش کردند.
    یک سال بعد، در شرایطی که فعالان محیط زیست به دنبال ترغیب ساکنان بقیه شهرهای استرالیا برای مشارکت در ساعت زمین بودند، مسئولان شهر تورنتو در کانادا برای حضور در این حرکت اعلام آمادگی کردند و در فاصله‌ای اندک ۳۷۱ شهر در ۳۵ کشور جهان به این جنبش پیوستند.
    ساعت زمین اولین‌بار ساعت ۷ و نیم عصر در سیدنی آغاز شد و یک سال بعد، به ساعت ۸ عصر منتقل شد، اما سرانجام برنامه‌ریزان آن توافق کردند که ساعت ۸ و نیم تا ۹ و نیم عصر آخرین شنبه مارس هر سال به عنوان ساعت زمین تعیین شود.
    بر اساس داده‌های سایت رسمی ساعت زمین، در سال میلادی گذشته صدها میلیون نفر در ۱۳۵ کشور جهان در خاموشی یک‌ساعته "ساعت زمین" مشارکت کردند و حتی برخی از آنها برای نشان دادن حمایت بیشتر، مدت خاموشی را از یک ساعت نیز فراتر بردند.
    ساعت زمین نخستین بار توسط روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد در سال ۲۰۰۷ ، زمانی مطرح شد که ۲٫۲ میلیون نفر از ساکنین سیدنی اقدام به خاموش کردن چراغ‌های غیرضروری کردند
    ساعت زمین در ایران
    نخستین گرامیداشت ساعت زمین در ایران در سال ۱۳۹۰ و با خاموشی چراغ‌های برج میلاد در تهران انجام شد.
    در سال های بعد تعداد بیشتری از شهرها سازه‌های معروف ایران به این حرکت پیوستند و افزون بر برج میلاد، برج آزادی تهران، سی‌وسه پل اصفهان، و پل سفید اهواز نیز چراغ‌های خود را خاموش کردند.
    سومین گرامیداشت ساعت زمین در ایران در سال ۱۳۹۳ و با مشارکت تعدادی از شهرهای ایران از جمله تهران، تبریز، اصفهان، رشت و قم صورت گرفت. در تبریز، سیستم روشنایی کاخ شهرداری تبریز، به مدت ۱ ساعت خاموش شد. امسال هم برج میلاد ساعت ۸ و نیم شب به عنوان یکی از نورانی ترین سازه ها و نمادهای تهران برای یک ساعت خاموش می شود.
    طبق برآوردها، اگر ۳۰ میلیون مشترک برق در ایران، هرکدام، تنها معادل یک لامپ یکصد واتی از مصارف روشنایی خود را بین ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۳۰ در روز هشتم فروردین ماه خاموش کنند، موجب صرفه جویی سه هزار مگاواتی مصرف انرژی می شوند.

  2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    پست ها
    205

    پيش فرض

    الان دیگه قبض برق واسه خونه های تهران زیر 100 هزا رتومن نمیاد..با این 30% که جدیدا گرون کردن...من خودم بشخصا جرات ندارم لامپ اضافه روشن بزارم سریع خاموش میکنم.بقیه مردم رو نمیدونم.

  4. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    پست ها
    300

    پيش فرض

    سلام- تبريك سال نو

    اميدوارم صرفا اين يك حركت نمايشي نباشه بلكه تبديل به يك فرهنگ چه در مدل توليد و توزيع و همينطور مصرف بخصوص در نهادهاي دولتي مثل شركت برق و ..و همينطور تبديل به يك فرهنگ عمومي بشه

    با حمايت از طرح هاي توليد انرژي پاك كه در ايران بسيار زياد و بوفور پيدا ميشه مثلا توليد از انرژي باد كه ما تو اخبار ميشنويم كه قيمت هاي خيلي خنده دار برا يك توربين بادي توسط بعضي شركت ها ارائه ميشود درحالي كه دانش فني اون براحتي در ايران هست. يا استفاده از نيرو امواج آب دريا و جزر و مد ..همينطور نيرو گرمايش زمين...يا از گرمايش نيرو خورشيدي براحتي دانش فني تو ايران هست- متاسفانه هيچ بخشي هيچ حمايتي ازش نميشه مثلا در بخش ساختمان هيچ حمايتي ازين طرح ها نميشند برا پيش گرمايش يا توربين هاي بادي و واقعا عقب هستيم- جديدا شركت برق از پنل هاي خورشيدي حمايت ميكنند كه بصورت وام يا خورد خورد ميپردازيم متاسفانه چون وارداتي هستند و هنوز دانش فني اون در ايران بومي نشده گران هست درنتيجه استقبال زيادي هم نخواهد شد..

    در غير اينصورت خاموش روشن شدن همزمان اين تعداد بار بصورت ناگهاني برعكس افت ولتاژ و صدمه و فشار زيادي هم خواهد داشت

  6. این کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •