فکر کنم اینا مالیت بر ارزش افزوده رو دو بار حساب میکنن . یکی موقع خرید ، یکی موقع مصرفنوشته شده توسط AmirHA2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اینا مالیت بر ارزش افزوده رو دو بار حساب میکنن . یکی موقع خرید ، یکی موقع مصرفنوشته شده توسط AmirHA2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وصل شد
چقد خوبه سرعت (البته خطم ام عالیه و به اونم ربط داره)
پشمام..
تایم رایگان دیسکانت لازمه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام
دوستان اینجا یکی هست منو راهنمایی کنه من حال این پشتیبا نیشونو بگیرم!!
من مشترک شاتل بودم خطم رو 9 مگ بسته شده بود SNR من رویه 23_24 بوده...(این 2 ماهه آخر کمبود پهنا آوردن خطمو رو 9 مگ بستن و گر نه خطم تا 16 باز بوده...)
حالا بعد از اینکه من خطتمو تخلیه کردم و رو پارس رانژه شده خطمو رو 9 مگ بستن SNR من اومده رو 13 !!! (یعنی تقریبا 11_12 db اختلاف داره!!!)
هر چیم به این پشتیبانی زبون نفهمشون میگم.. میگن از مخابرات هییییچ مشکلی نیست و مشکل از خط شماست
میدونم که تجهیزات 2 تا شرکت فرق میکنه... ولی اختلاف 2 db _3 db اصلا نه 5 db نه اینکه 13 db اختلاف snr داشته باشم
به پشتیبا نیشون میگم میخوام درخواست تغییر پورت بدم میگن تا زمانی که خط مشکلی نداشته باشه انجام نمیدیم
خلاصه جووون جدتون یه راهنمایی بکنین ببینم میتونم کاری کنم این پورتمو من عوض کنم یا نه
خداتو شکر کن snr 13 دارینوشته شده توسط AmirH_7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو مخابرات رو 16 بود خطم snr رو 18 بود راحت کشش بیشترم داشت رو صبانت 13 مگ بود snr 13 الان رو های وب اومدم رو 6 مگ گذاشته با snr 6 تلفن زنگ میخوره کلا قطع میشه
مبارکت باشه . داداش باهاش چنتا پینگ سرور خارجی میگیری ؟نوشته شده توسط ibo8631 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر نیاز به دیسکانکت نیستنوشته شده توسط ibo8631 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
خارجی 160 :/نوشته شده توسط arashsard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ده ساله پارس انلاین دارم ولی دیگه تحملم از حد گذشته. خیلی گرون میدن. همسایه های من از شرکت های دیگه گیگ میخرخ هزار منم اولا بیشتر از 50 گیگ تو هر نوبت نمیتونم بخرم اونم دو برابر. روگاری شاید محابرات خوب نبود ولی الان دیگه 16 مگابیت رو راحت جواب میده حالا اونجاهایی که چک کردم و 300 گیگ رو میده 300 تازه همیشه در اسیاتک و مخابرات و شاتل و غیره آفر های خوب هست. و از همه بدتر زنگ میزنی پارس بهت میگه همینی که هست
والا من میگم دوستان فک میکنند جو سازی میکنم یا ....نوشته شده توسط amirdiba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرون فروشه و خدماتی نمیده بابا مثل شاتل شاتل لند داشتی یه چیزی
های وب فشفشه میده 70 گیگ 40 تومن!
20 گیگ میده 60 تومن
20 گیگ و کجای دلم بذارم!
شبانه هم خوله مگه از خوابش بزنه یارو!
منم اینقدر صبر کردم برای تخفیف حجم که زیر پام علف سبز شده گرانفروش جیبمونو خالی کرده جدیدا هم کیفیتش بد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)