سلام.
مشکل یکی دو تا نیست. تو یه تایپک دیگه هم گفتم شرکت دزدتک فوق حرومزاده اس. از اجبار مشترک به قراردادهای 3 ماه به بالا گرفته تا اینکه الان حساب کن ایمیل یاهو رو نمیتونی واردش بشی! پینگ حالا یه وعده اشه ...
سلام.
مشکل یکی دو تا نیست. تو یه تایپک دیگه هم گفتم شرکت دزدتک فوق حرومزاده اس. از اجبار مشترک به قراردادهای 3 ماه به بالا گرفته تا اینکه الان حساب کن ایمیل یاهو رو نمیتونی واردش بشی! پینگ حالا یه وعده اشه ...
دوستان کسی خبر داره؟
کلا داریم پیشرفت میکنیم و بزودی مثل کره میشیم(البته شمالیش).
انوقت برای این اینترنت برادر کیم چون ایل باید قیمت بالا هم بپردازیم. حالا ISP ها دارن فکر میکنن وقتی اینترنت ملی کامل شدو پاک پاک شد, چطوری از ملت میشه پول گرفت.
درضمن های وب پیشرفته ترین دستگاه های کنترل را داره و اگر یک سایتی را باز میذاره مقصود داره.
سلام
چند وقتی هست بعدظهر ها از ساعت 5 تا 1 شب اینترنت شاتل برای من سرعتش نصف میشه و پینگ هم داغون!
مشکل کلی هست یا فقط برا منه؟
کلیه عزیز برا من که دیروز از ساعت 3 اینطورا تعطیل شد تازه...اصلا معلومم نیست کی قراره درست بشه هیچکسم جوابی نداره
درود.
من شاتل دارم. همین چند دقیقه پیش تست کردم و مشکلی نداره.
درود.
من هرگز هیچ مشکلی نداشته.
سلام
من هم مشکل شما رو دارم تقریبا در همون بازه زمانی که فرمودید
در چند روز اخیر مشکل قطع و وصلی هم بهش اضافه شده :| در ظاهر وصله ولی هیچی متصل نمیشه. پینگ هم نمیگیره.
حالا جالب این هست توی اون بازه زمانی که گفتید سایت ها و خدمات پر بازدید که روی سرورهای کش هستند مشکل نشون نمیدند یکمی خاص کار میکنی قشنگ متوجه مشکل میشی :|
لعنت به وضعیتی که درست کردند
چیز خاصی نیست. همون فیل ترینگ هوشمنده که کانکشنای مشکوک رو بشدت محدود و با اختلال مواجه میکنه و حداقل تا 4-5 ماه دیگه قاعدتا باید ادامه داشته باشه!
سرویس 4 مگ دارم.
دانلود خارجش شده 1 مگ!!!
ولی همون پول 4 مگ رو می گیرن.
ادعا هم دارن در حد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)