سلام دوستان من خیلی وقته میخوام GTA San Andreas رو به صورت شبکه بین 2کامپیوتر بازی کنم ولی جایی توضیحی پیدا نکردم ....دوستان اگه میتونن راهنمایی کنین
ممنون
سلام دوستان من خیلی وقته میخوام GTA San Andreas رو به صورت شبکه بین 2کامپیوتر بازی کنم ولی جایی توضیحی پیدا نکردم ....دوستان اگه میتونن راهنمایی کنین
ممنون
میشه عزیز .... من اینکارو کردم !!!نوشته شده توسط MOH333EN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز
ببین طریقه ی آملاین بازی کردن رو که بلدی ؟؟ خب فقط کافیه رو یکی از کامپیوتر ها سرور بسازید و هر دو با استفاده از برنامه SA-MP به سرور وصل بشید آی پی سرور هم 127.0.0.1 یا 192.168.1.1 هست اما بستگی به تنظیمات کامپیوتر خودت داره
سلام دوستان من تو یکی از سرور های خارجی بن شدم و نمیتونم برم توش...البته با اینترنت ایرانسل میتونم برم...واسه ای پی باید باشه...کسی میدونه چطوری میتونم ای پی ام رو تغییر بدم تا بازم برم تو سرور آنلاین بازی؟؟؟؟
من گیم نت دارم جنوب کشور
جی تی ای 5 هم شبکه کردیم بیشترین مشتری داره
چندتا رقیب داشتم تو شهر وقتی جی تی ای نصب کردم همشون تعطیل کردن
بهترین کار راه اندازی جی تی ای شبکه هست
کسی خواست پیام بزاره راهنماییش کنم
اره خدای سمپ اومد کمکت : اولین راه ساده استفاده از اکسپکت شیلد هستش که خیلی راحته و فکر کنم دو سه دفعه میتونی وارد بشی ...نوشته شده توسط Arash-30r7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم درمورد ساخت سرور یا چیز های دیگه سوال داشتی بهم بگو 1 سال تو سه تا سرور محبوب ادمین بودم و تازه 4 ماه خودم سرور داشتم ...
سلام میشه به من که هم صنف خودتم کمک کنی لطفا؛ خیلی ممنون میشم
سلام.میشه منو راهنمایی کنی که چجوری gta 5 رو lan بازی کنمنوشته شده توسط hk123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نت ندارید یک مود کلو هست که میشه فقط دونفره بازی کرد
ولی فقط در یک مانیتور
با دوتا دسته
در همین حد میدونم[emoji3][emoji4]
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)