تبلیغات :
لیست قیمت تبلت
دستگاه جوجه کشی
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
[ سفارش آگهی متنی ]



نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: آموزش لیست تماس ها ، لیست دوستان ، لیست سیاه

  1. #1

    پيش فرض آموزش لیست تماس ها ، لیست دوستان ، لیست سیاه









    لیست دوستان
    یکی از راههای ارتباطی در انجمن ها، ارتباط با سایر اعضای انجمن هاست و یکی از قابلیت های درنظر گرفته شده برای این نوع ارتباط "لیست دوستان" است!
    این لیست برای زمانی است که شما میخواهید با دوستان خود در ارتباط باشید و با استفاده از "لیست دوستان" میتوانید تعدادی از دوستان خود در انجمن را در این لیست قرار داده تا در صورت نیاز به این لیست مراجعه کرده و از این طریق برایشان پیغام خصوصی، پیغام پروفایل و ... ارسال کنید.
    شما میتوانید هر کدام از اعضای انجمن رو به عنوان "دوست" در "لیست دوستان" خود داشته باشید، برای اینکار حتما لازم است درخواست دوستی برای شخص مقابل ارسال شود
    و در صورتی که شخص مقابل درخواست شما را بپذیرد اطلاعاتی نظیر : نام کاربری، آواتار، لینک پروفایل آن شخص در لیست دوستان شما قرار میگیرد و برعکس



    - افزودن افراد به لیست دوستان دو طرفه هست و نیاز به تایید از جانب شخص مقابل را دارد.
    - افرادی که در لیست دوستان شما قرار دارند امکان مشاهده و ارسال پیغام پروفایل و پیغام خصوصی و همینطور مشاهده ی لیست آخرین بازدیدکنندگان پروفایل، لیست دوستان ، عکس پروفایل ، درباره من ، آلبوم تصاویر و گروه های اشتراک شده ی شما را دارا میباشند.
    - پیغام های تایید شده ی پروفایل شما قابل مشاهده برای لیست دوستانتان میباشد. ( قابل تنظیم برای مشاهده ی سایرین )
    - لیست دوستان قابلیتی مجزا از لیست تماس ها میباشد.


    ویرایش لیست دوستان:

    - اضافه کردن به لیست دوستان:
    الف ) از طریق پروفایل :
    1 / به پروفایل شخص مورد نظر رفته
    2 / در بالا سمت راست پروفایل بر روی " Add as friend " کلیک کرده
    3 / در صفحه باز شده تیک قسمت "تقاضای اضافه شدن Tina به لیست دوستان نیز ارسال شود" را زده و بر روی "بله" کلیک تا درخواست دوستی ارسال شود.

    ب) از طریق محیط تاپیک ها
    1 / روی نام کاربری فرد مورد نظر کلیک کرده
    2 / انتخاب گزینه ی add as contact
    3 / در صفحه باز شده تیک قسمت "تقاضای اضافه شدن Tina به لیست دوستان نیز ارسال شود " را زده و بر روی "بله" کلیک تا درخواست دوستی ارسال شود.

    ج ) از طریق ویرایش لیست دوستان خود

    1 / به پروفایلتان مراجعه کنید
    2 / در قسمت لیست دوستان بر روی آیکن مربوط به ویرایش (مداد) کلیک
    3 / در پایین صفحه و در قسمت add a Member to your list ، نام کاربری فرد مورد نظر را نوشته
    4 / انتخاب گزینه ی Add Friend

    یا

    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "تماس ها و دوستان"
    3 / در پایین صفحه و در قسمت add a Member to your list ، نام کاربری فرد مورد نظر را نوشته
    4 / انتخاب گزینه ی Add Friend


    - حذف از لیست دوستان:
    1 / به پروفایلتان مراجعه کنید
    2 / در قسمت لیست دوستان بر روی آیکن مربوط به ویرایش (مداد) کلیک
    3 / تیک قرار گرفته مقابل Friend را بردارید

    یا

    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "تماس ها و دوستان"
    3 / تیک قرار گرفته مقابل Friend را بردارید


    - رد درخواست دوستی:
    1 / به پروفایلتان مراجعه کنید
    2 / در قسمت لیست دوستان بر روی آیکن مربوط به ویرایش (مداد) کلیک
    3 / در پایین صفحه کاربر مورد نظر را انتخاب کرده
    4 / Reject selected friend requests را انتخاب و بر روی "ذخیره تغییرات" کلیک کنید
    یا

    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "تماس ها و دوستان"
    3 / در پایین صفحه کاربر مورد نظر را انتخاب کرده
    4 / Reject selected friend requests را انتخاب و بر روی "ذخیره تغییرات" کلیک کنید















    لیست تماس ها
    لیست تماس مشابه "لیست دوستان" است و میتواند شامل لیستی از کاربرانی باشد که شما برای دسترسی سریعتر آنها را به لیست تماس اضافه کرده اید و کارکردی مشابه دفترچه تلفن شما دارد.
    فرق اصلی "لیست تماس" با "لیست دوستان" در دو گزینه خلاصه میشود :
    1- برای قرار دادن سایر اعضا در لیست تماس خود نیازی به تایید طرف مقابل نیست و شما میتوانید بدون اطلاع طرف مقابل آن را در لیست تماس خود قرار دهید.
    2- در این حالت شناسه ی کاربری و ... طرف مقابل در لیست دوستان شما درج نمیشود و خود فرد و سایرین از وجود افراد موجود در لیست تماس شما مطلع نخواهند شد.



    - لیست تماس ها مشابه دفترچه تلفن شما خواهد بود و میتوانید با قرار دادن افراد در این لیست بسرعت به پروفایل وی بروید ، از حضور وی اطلاع پیدا کنید یا ...
    - شما میتوانید با قرار دادن افراد در لیست تماس های خود و تنظیم شخصی سازی پروفایل خود یک سری از دسترسی های خاص را به افرادی که در لیست تماس های شما قرار دادند بدهید. به عنوان مثال فقط پیغام های پروفایل و آخرین بازدید کنندگان شما را ببینند و سایر بخش ها ( گروه ها ، لیست دوستان ، درباره من و ... ) برای این افراد قابل مشاهده نباشد.
    - افرادی که در لیست دوستان شما هستند در لیست تماس های شما نیز قرار دارند.
    - در صورت حذف کردن فردی در لیست تماس های خود ، فرد مورد نظر از لیست دوستان شما نیز حذف خواهد شد.
    - درصورتی که شما شخصی رو در این لیست قرار دهید، تقاضای دوستی برایش ارسال نمیشود و بطور متقابل شما نیز در لیست ایشون نمایش داده نمی‏ شوید.


    ویرایش لیست تماس ها:

    - اضافه کردن به لیست تماس ها:
    الف ) از طریق پروفایل :
    1 / به پروفایل شخص مورد نظر رفته
    2 / در بالا سمت راست پروفایل بر روی " Add as friend " کلیک کرده
    3 / در صفحه باز شده تیک قسمت "تقاضای اضافه شدن Tina به لیست دوستان نیز ارسال شود" را برداشته و بر روی "بله" کلیک تا درخواست دوستی ارسال شود.

    ب) از طریق محیط تاپیک ها
    1 / روی نام کاربری فرد مورد نظر کلیک کرده
    2 / انتخاب گزینه ی add as contact
    3 / در صفحه باز شده تیک قسمت "تقاضای اضافه شدن Tina به لیست دوستان نیز ارسال شود " را برداشته و بر روی "بله" کلیک تا درخواست دوستی ارسال شود.

    ج ) از طریق ویرایش لیست تماس های خود

    1 / به پروفایلتان مراجعه کنید
    2 / در قسمت لیست دوستان بر روی آیکن مربوط به ویرایش (مداد) کلیک
    3 / در پایین صفحه و در قسمت add a Member to your list ، نام کاربری فرد مورد نظر را نوشته
    4 / انتخاب گزینه ی Add contact

    یا

    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "تماس ها و دوستان"
    3 / در پایین صفحه و در قسمت add a Member to your list ، نام کاربری فرد مورد نظر را نوشته
    4 / انتخاب گزینه ی Add contact


    - حذف از لیست تماس ها:
    1 / به پروفایلتان مراجعه کنید
    2 / در قسمت لیست دوستان بر روی آیکن مربوط به ویرایش (مداد) کلیک
    3 / تیک قرار گرفته بر روی آواتار فرد مورد نظر را بردارید

    یا

    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "تماس ها و دوستان"
    3 / تیک قرار گرفته بر روی آواتار فرد مورد نظر را بردارید










    لیست سیاه
    همونطور که با استفاده از "لیست تماس" و "لیست دوستان" شما میتوانید به عده ای از دوستان خود دسترسی سریع و آسان داشته و با آنها در ارتباط باشید
    امکانی در انجمن وجود دارد که بتوانید با آن کاربرانی که به هر دلیلی تمایل ندارید که در انجمن حضورشان را مشاهده کنید ، از دید خود خارج نمایید
    برای این کار کافی است کاربرانی که برای شما به هر نحوه ی ایجاد مزاحمت میکنند و یا پست ها و فعالیت هایشان باعث آزاد شماست به لیست سیاه خود اضافه کنید.

    در این صورت :
    1- شما پست های ارسال آن کاربر در انجمن ها مشاهده نمی کنید.
    2- آن کاربر نمیتواند پروفایل شما را ببیند
    3- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام پروفایل ارسال کند
    4- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام خصوصی ارسال کند
    5- آن کاربر پست های ارسالی شما را در انجمن ها مشاهده می کند.



    - با قرار دادن افراد در لیست سیاه، نمیتوان ارسال های خود را در محیط های عمومی ( انجمن ها ، تاپیک ها ، گروه ها و ارسال های شما در پروفایل سایرین ) مخفی و از دید سایرین خارج کرد.
    - امکان قرار دادن افراد حاضر در تیم مدیریت انجمن ها در لیست سیاه وجود ندارد.


    ویرایش لیست سیاه:

    - اضافه کردن به لیست سیاه:
    الف ) از طریق پروفایل :
    1 / به پروفایل شخص مورد نظر رفته
    2 / در بالا سمت راست پروفایل بر روی " اضافه کردن به لیست سیاه " کلیک کرده
    3 / در صفحه باز شده بر روی "بله" کلیک کرده

    ب) از طریق ویرایش لیست سیاه
    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "ویرایش لیست سیاه"
    3 / در پایین صفحه و در قسمت add a Member to your list ، نام کاربری فرد مورد نظر را نوشته
    4 / انتخاب گزینه ی "قبول"


    - حذف از لیست سیاه:
    الف ) از طریق پروفایل :
    1 / به پروفایل شخص مورد نظر رفته
    2 / در بالا سمت راست پروفایل بر روی " Remove from Ignore List " کلیک کرده
    3 / در صفحه باز شده بر روی "بله" کلیک کرده

    ب) از طریق ویرایش لیست سیاه
    1 / به تنظیمات کاربری خود مراجعه کنید
    2 / قسمت "ویرایش لیست سیاه"
    3 / تیم مقابل نام کاربری فرد را برداشته
    4 / انتخاب گزینه ی "ذخیره تغییرات"





    در بخش ویرایش تماس ها و دوستان ممکن است افراد را در سه حالت مشاهده کنید :



    => "درخواست دوستی" از جانب شما برای شخص مورد نظر ارسال گردیده و درخواست شما هنوز رد / قبول نشده



    => فرد مورد نظر در لیست دوستان شما قرار دارد.



    => فرد مورد نظر تنها در لیست تماس های شما قرار دارد.
    =>افرادی که قبلا در لیست دوستان شما قرار داشتند و شما را از لیست حذف کردند نیز به این حالت در لیست شما نمایش داده میشوند و با انتخاب گزینه ی Friend درخواست دوستی مجدد شما برایشان ارسال خواهد شد.









Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •