![]() |
|
|||||||
| نجوم و اخترشناسی مباحث مرتبط به نجوم ، اخترشناسی و علوم مرتبط با آن |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
سلام من يه مقاله در مورد مكانيك شاسي و بدنه نياز دارم ولي گير نمي يارم
اگه بتونيد كمكم كنين ممنون مي شم |
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
همکار بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
|
سلام دوست من(اسمتونو ميشه بدونم)
والا من اين سايتارو گير آوردم در مورد مكانيك توشون مقالهم هست ببين به كارت مياد [url]http://www.hamedmonsef.com/papers.htm[/url] [url]http://khodroblog.persianblog.com/1382_9_khodroblog_archive.html[/url] |
|
|
|
|
#3 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: گیلان
|
نقل قول:
من رو مي تونين تنها صدا كنين |
|
|
|
|
|
#4 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2004
|
سلام
اطلاعات جامع و كاملي درباره ماه ميخواستم. هر مطلبي به هر شكلي كه باشه (در اين زمينه ) ، نجمی ، علمی ، تاریخی ، اثرات جاذبه ماه و.... به عنوان مثال چه درباره فيزك ماه و مطالب نجومي آن باشه ، چه از دانشمندان روایت شده باشه ، چه از منجمین ، و چه از هر شخص دیگری. با تشکر |
|
|
|
|
#5 |
|
همکار بازنشسته
|
دانشنامه ویکی پدیا بهترین منبعه حتمن ازش استفاده کنین:
[url]http://fa.wikipedia.org/wiki/ماه[/url] موفق باشین |
|
|
|
|
#6 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2004
|
سلام
بابك جان دستت درد نكنه ، با وجود اینکه فقط یه مقاله کوتاه بود ، ولی مفید و جالب بود. بازم شما یا هر کدام از دوستان دیگه ، اگه مطلبی ، چه بصورت مقاله و چه بصورت کاملتر مثل کتاب یا هر چیز دیگه ، بلد بودید ، ممنون میشم معرفی کنید. با تشکر ، مرسی و ممنون |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tabriz
|
سلام
دوستان من می خوام بدونم که آیا قانون پایستگی انرژی واقعا اثبات شده و آیا انرژی اصلا از بین نمی ره ؟ من خودم شنیدم که انرژی بوده که به ماده تبدیل شده و این جهان پدید اومده ولی در صورتی که انرژی به ماده تبدیل شه حوب حتما از بین می ره . نظر ما چیه؟ |
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
Banned
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tabriz
|
کسی اگه جواب داره بذاره
قربون شما |
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
قانون پايستگي جرم و انرژي:
انرژي و جرم از بين نمي روند بلكه به يكديگر تبديل مي شوند.(ماده ، به تعبيري شكل فشرده شده ي انرژي هست) دوست من ، اگر از اثبات نشده بود و جزو مسلمات طبيعت نبود كه ديگه بهش "قانون" نميگفتند! |
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
|
براي سوال اولت بگم كه آره انرژي هيچوقت از بين نميره فقط از حالتي به حالت ديگه در مي آد
براي سوال دومت هم بگم كه بازهم آره انرژي به ماده تبديل ميشه وبلعكس. طبق فرمول مشهور انشتين E=mc^2 انرژي و ماده به هم تبديل مي شند و اين پايه فرايندهاي هسته ايه كه اورانيوم از خودش انرژي ازاد مي كنه و خودش بعد از مدتي به ماده ديگه(سرب)تبديل ميشه ولي اين به معنيه نابوديه انرژي يا ماده نيست چون اين فقط يك تبديله اميدوارم جواب سالت رو گرفته باشي |
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت