![]() |
|
|||||||
| موضوعات علمی بحث و تبادل نظر در مورد کلیه موضوعات علمی ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: وراء
|
هدف از ايجاد اين موضوع اين است كه بهترين كتابهايي كه در كتابخانه شخصي من چيه.
اين كار چند حسن دارد: 1-شايد دربين كتابهاي من كتابي وجود داشته باشد كه شما سالها بدنبال آن بوده ايد و من با در اختيار قرار دادن مشخصات ناشر و آدرس و تلفن كمك كنم تا شما هم انرا بدست آوريد. 2-اطلاعات خوبي مي توان بدست آورد در مورد بهترين كتابها چون حتما نكته اي در آن كتاب بوده كه من آن را خريده امكه شايد براي بقيه مفيد باشد. 3-حد اقل ما را وادار ميكند كه يه سرس به كتابخانه مان بزنيم شايد كتابي گرفته ايم كه در كتابخانه مانده و خوانده نشده. 4-تشويق به خواندن كتاب مي كند. 5-شايد كتابي شما داشته باشيد كه جديد منتشر شده و همه در جريان قرار ميگيرند. 6- به دوستاني كه خارج از تهران ساكن هستند و دسترسي كمتري به منابع دارند كمك ميكند تا با كتابهاي برتر منتشر شده آشنا شوند. 7-....... 8-..... 9-.... از خودم اول شروع ميكنم. كتابهاي موجود در كتابخانه شخصي بنده به ترتيب اولويت از نظر من:(همين الان باعث شدخودم بعد از ماهها سري به كتابخانه ام بزنم) 1-فيه مافيه (مولانا) 2-مثنوي معنوي 3-خداوند الموت (داستان حسن صباح) 4-گفتگو با خدا(نيل دونالد والش) 5-تائو ته چينگ 6-قانون در طب(بو علي سينا) 7-هديه عقاب(كارلوس كاستاندا) 8-ديوان شاه نعمت اله ولي 9-عشق سرخ(سهروردي) 10-.... 11-.... تا بعد كه بازم بنويسم. اگه شما هم ديديد كه ميتونه براي دوستاتون مفد باشه همكاري كنيد. با سپاس |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
|
هيچكس نظري نداشت؟
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ∞±
|
سلام دوست عزیز...
کار جالبیه ... کتاب های من: 2 جلد دیکشنری اریانپور.. 5 تا کتاب در مورد Wireless .. C++ Programming.. Designing a Surveillance Radar System .. و زندگی نامه خودم... ممنون و موفق باشین. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
همکار بُعد نرم افزاری انجمن فیلم
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: Dream-land
|
سلام.
جالبه. من یک زمانی یعنی بچگی عشقم کتاب بود فقط هم رمان. ( الانم بشینم پای کتاب هیچی بلندم نمیکنه ! ) یک سری زیادی از رمان های ژول ورن و آگاتا کریستی رو دارم. بعدها دیگه پول بابت کتاب ندادم چون توی مشهد کتابخونه آستان قدس با اون عظمتش هست. الانم فقط کتابهای روانشناسی که اینا هم مال چند سال پیش که میخوندم ! همین. دیوان شعرر چندین شاعر هم دارم مثل پروین اعتصامی , مهدی سهیلی , سیمین بهبهانی , شاملو , سعدی ( یک نسخه خیلییییییی قدیمی ) , سهراب , فریدون مشیری , فروغ ( و یک مجموعه سانسور شدش رو ! ) و یک چنتای دیگه...... + حافظ و مولانا |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال انجمن متفرقه
|
آخ آخ گفتي كتابخانه آستان قدس و ... عجب جاييه جاي مارو هم خالي كن
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: آمریکا
|
سلام دوست من.
کارت جالبه...... اینم کتابخانه من: شاهنامه فردوسی. سرزمین جاوید جاد 1-4 دیوان حافظ. صد سال تنهایی. مثنویات مولوی شطرنج مقدماتی مثلها و اندیشه ها کوی پنجم ملا نصرالدین چند تا دیکشنری فارسی به انگلیسی و بلعکس با چند تا کتاب در مورد کامپیوتر.....و دیگه فلا همین. ممنون. پیروز و سر بلند باشید. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
|
سلام
چه کار جالبی ! منم یه سری کتاب در زمینه ماوراءالطبیعه دارم . ضمنا کسی کتاب تائوی جیت کان دو نوشته بروسلی رو داره ؟ پیروز باشید. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
همکار بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: جایی که خدا نباشد !
|
سلام....
کتابخونه که چه عرض کنم به اون شکل ندارم.... ولی خوب کتابهای زیادی در زمینه برنامه نویسی کامپیوتر C , C++ , Pascal, Vb.Net,Html,Assembly,Xhml,.................. ریشه ها اسمال در نیویورک طالع بینی دیکشنری حییم یه دیکشنری زبان فرانسه ژاندارک پسری در سمرقند و............ مرســـــــی |
|
|
|
|
|
#9 |
|
» همکار انجمن گرافیک دو بعدی
![]() تاريخ عضويت: Aug 2004
محل سكونت: پيش بابايی شمارهشناسنامه: پلــــــاک ¼
|
من کتابهام رو همه رو اتیش زدم خیالم رواحت شد
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Nature & Science
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: Трансильвания
|
سلام به همه
تاپيك جالبي رو شروع كردين. ممنون mercedes جان فقط همونطور كه خودتون گفتين: نقل قول:
بازم ممنونم موفق باشيد |
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت