گارانتی هر دو در یه حده چون N56 رو گارانتیهای معتبر ندارن.نوشته شده توسط hani-khan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول اچ دی چیزی در حدود 2700 قیمت داره و اچ دی حدود 2400.(البته من اچ دی تو بازار ندیدم هر چی بول فول اچ دی بود).
SSDیه نوع هارد جدیده که سرعتش نسبت به هاردهای معمولی بالاتره.مثلا ویندوز رو تو 6 ثانیه بالا میاره و میتونی سیستم عامل و برنامه های کاربردی رو روش نصب کنی که سریع بالا بیان.قیمتشون در حال حاضر خیلی بالاست مثلا 500 گیگش حدود 1400 قیمت داره.به نظر من بزرگترین عیب N56 ساپورت نکردن ssd در کنار هارده.(البته فکر کنم میشه هارد رو کلا درآورد و به جاش ssd گذاشت).
من از اواسط تیرماه منتظر این مدل بودم.فکر میکردم سازگار و ویستا(گارانتیهای معتبر) قصد ارائه ش رو دارن(البته همه فکر میکردیم چون در تماس بودیم و گفته بودن تا یه ماه دیگه به بازار میدن)،اما تا اواسط شهریور خبری از N56 نشد.تو آخرین تماس هم گفتن که اصلا مشخص نیست کی وارد بازار کنیم.این طور شد که هفته قبل رفتم و خریدمش به قیمت 2570.در صورتیکه اگه همون اول میگرفتم درمیومد 2360.حالا باز خدا رو شکر که 2700 پاش پول ندادم.
تو این چند روزه که باهاش کار کردم متوجه این چیزا شدم:
1.کیفیت صفحه نمایشش خیلی خوبه.
2.کیفیت صداش عالیه.Bang & Olufsen
3.تغییر بدنه که نسبت به سریهای قبلی بهتر شده.
4.کیبردش نسبت به سریهای قبلی خیلی بهتر شده.
مزیتهای دیگه رو هم که دوست عزیزمون گفتن.
7000هم لپتاپ محشریه.اگه فول اچ دی و کیبرد با نور پس زمینه ش رو پیدا میکردم واسه خریدش اقرام میکردم که متاسفانه نیافتم.
ما هم مثل شما فرهنگی هستیم.با کلی سختی و دردسر این پولو جور کردم.سخت گیری و مشکل پسندیتون رو درک میکنم.