![]() |
|
|||||||
| موضوعات علمی بحث و تبادل نظر در مورد کلیه موضوعات علمی ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jul 2005
محل سكونت: به زودی نقل مکان به هیچ کجا
|
سلام
برای اینکه رشته ام کشاورزیه و همین یک ماه پیش کنفرانس داشتم در رابطه با اصلاح گیاه کلزا فایل پاور پوینتی رو که باهاش کنفرانس دادم اینجا میذارم تا اگه کسی لازم داره استفاده کنه البته خود خودش نیست یه خورده ویرایش شده بچه های دیگه هم اگه دارن همچین چیزایی بذارن تا بقیه استفاده کنن ما که درسمون تموم شد ولی شاید به درد بقیه بخوره [URL=http://www.ghomri2.persiangig.com/rapseed.ppt]لینک فایل برای دانلود[/URL] موفق باشین |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ∞±
|
سلام دوست من...
من هم همچین تاپیکی زده بودم اما کسی نبود که بخاد چیزی بزاره... خوشحالم که شما این تاپیک رو زدید ... امیدوارم دوستان استقبال کنن... ممنون و موفق باشین. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: سمنان
|
من میتونم برای پروژه های معماری به بچه ها کمک کنم ( با این حال که اصلا رشته ام نیست ولی خوب به خوب منبعی دسترسی دارم ) حالا اگه کسی خواست بگه ما در خدمتیم فقط یه اشاره کنه...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
پروفشنال
|
آقا خب لینکشون رو اینجا بذار تا بقیه هم استفاده کنن
موفق باشی |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
محل سكونت: ∞±
|
نقل قول:
فکر می کنم اگر دوستان شروع کنن بزارن بعدها می شه دسته بندی کرد. مهم اينه که الان مقاله ها جمع اوری بشه. ممنون و موفق باشين. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
پروفشنال
|
یا غیر از این کار میشه قانونی داشته باشه این تاپیک که هرکی فایلی رو میذاره یه سری کلمات کلیدی رو هم مربوط به اون بنویسه که موقع جستجو اعضا راحتتر گزینه مورد نظر رو پیدا کنن
ولی خب همون دسته بندی هم خوبه که البته چون تنها دسته بندی موضوعات علمی مربوط به مسائل کامپیوتری میشه فعلا عملی نیست فکر کنم |
|
|
|
| این کاربر از Mohsen6558 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
Nature & Science
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: Трансильвания
|
سلام
با تشکر از Mohsen6558 عزیز برای قرار دادن فایلها؛ ![]() فایلها رو دانلود و روی سرور انجمن آپلود کردم تا در دسترس دوستان باشه همیشه. سری اول (در این پست) فایلهای کم حجم تر هستن و فایلهای پر حجم تر رو هم سعی می کنم به مرور قرار بدم در اینجا. آرزوی پایداری و موفقیت
|
|
|
|
| 2 کاربر از Dianella بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#9 |
|
Nature & Science
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
محل سكونت: Трансильвания
|
سلام
سری بعدی از فایلها. پایدار و پیروز باشید
|
|
|
|
| این کاربر از Dianella بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت