استخدام
جشنواره فروش کسپرسکی (50% تخفیف)
آموزش آنلاین شبکه
آموزش دوره های مایکروسافت
خرید کارت شارژ - خرید شارژ

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: پیش فرض نصب Canopus dvx-e1 بر روي ويندوز XP و مشكل كپچر با DVcapture

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض پیش فرض نصب Canopus dvx-e1 بر روي ويندوز XP و مشكل كپچر با DVcapture

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من چند وقت پيش يه كارت كپچر canopus dvx e1 خريداري كردم و همراه اين كارت مجبور شدم يه سيستم حرفه اي هم جمع و جور كنم
    مشخصات سيستم اينه :
    مين برد : giga ep45t-ud3lr
    گرافيك : ATI Radeon HD 4670
    رم : 4g ddr3
    و اما مشكلي كه با اين قطعه دارم اينه كه بعد از اينكه براي اولين بار خود فروشنده اين قطعه رو نصب كرد و خوب هم كار ميكرد يه دو سه باري سيستم ويروسي شد و مجبور بودم هر دفعه براي نصب ، كامپيوتر رو ببرم پيش خودش كه هربار حدود سي چهل تومني بايد پياده ميشدم تا اينكه تصميم گرفتم اين قطعه رو خودم نصب كنم
    ويندوز رو دوباره نصب كردم و تمام درايورها رو با سي دي هاي راه اندازش نصب كردم از جمله صدا و گرافيك
    بعد اومدم سراغ نصب Edius 4.5 كه به رو خود كارت با رمز و دانگل قرار داشت . برنامه به خوبي نصب شد و درايورش تو ديوايس منيجر هم نصب شد . بعد اومدم و برنامه DVCapture رو نصب كردم چون قبلا با اين برنامه كپچر مي كردم و مشكلي هم نداشت اما اين بار كه خودم نصبيدم بعد از انتخاب گزينه Dvstorm XA از تب باز شونده برنامه DVcapture
    سيستم ناگهان ريست شد
    خيلي راه ها رو رفتم و خيلي تو اينترنت جستجو كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم
    ولي متوجه شدم كه كارتاي DVX E1 با گرافيكهاي ATI يه مشكلي داره و غلق خاصي برا نصبش وجود داره كه ما هرچي گشتيم چيزي پيدا نكرديم ولي حدود 20 بار ويندوز عوض كرديم و راهاي گوناگوني كه به نظر ميرسيد رو امتحان كرديم
    حالا از دوستاي عزيز درخواست دارم كه اگه اطلاعي در اين مورد و نصب اين كارت دارن ما رو هم بي نصيب نذارن
    پيشاپيش نهايت تشكر رو دارم

2. # ADS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •