![]() |
|
|
#1 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Sep 2004
محل سكونت: سايت P30wOoOoOoOoOrld
|
دوستان سلام اینم یه آموزش که کار نرم افزار modem spy رو انجام میده
براي نشان داده شدن تلفن تماس گيرنده در ويندوز ايكس پي يك ابزار مناسب در خود ويندوز هست. فقط كافيه هر بار كه ويندوز بالا مي آد اجرا بشه. براي اين كار كاراي زير رو انجام بدين. برين به start menu و روي فلدر startup يك كليك راست بزنين و روي open كليك كنين يك short cut بسازين و آدرس زير رو بهش بدين: WINDRIVE\program file\swindows\ NTdialer.exe بجاي WINDRIVE درايو ويندوز خودتون رو قرار بدين short cut رو كه ساختين اون رو اجرا كنين. يك پنجره ظاهر ميشه. در پنجره جديد كه اسمشphone dialer هست برين به منوي view و روي Hide when minimized كليك كنين. هر وقت ويندوز بياد بالا اين پنجره روي صفحه ظاهر مي شه كافيه هر بار اونو مينيمايز كنين تا بره توي. taskbar هر كي هم زنگ بزنه شمارش مي آد سمت چپ صفحه.
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2004
محل سكونت: MATRIX
|
رسول جان swindows كه توprogram file من وجود نداره بيشتر توضيح بده :(
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: اهواز
|
من اين كارو كردم ولي شماره تماس گيرنده رو نشون نمي داد در صورتي كه با برنامه مودماسژاي جواب مي داد
مگر جاي از اين برنامه بايد تنظيم بشه |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Feb 2005
محل سكونت: ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق
|
نقل قول:
باسلام .. farhad resalati جان شما برو به ادرس زير : WINDRIVE:\Program Files\Windows NT بعدش هم برنامه dialer.exe رو اجرا كن حالا براي اينكه اين برنامه با بالا اومدن ويندوز شروع به كار كنه يه short cut از اون رو توي پوشه ي startup قرار بده و هر وقت برنامه رو اجرا كردي يك پنجره ظاهر ميشه. در پنجره جديد كه اسمشphone dialer هست برو به منوي view و روي Hide when minimized كليك كن حالا هر وقت ويندوز بياد بالا اين پنجره روي صفحه ظاهر مي شه كافيه هر بار اونو مينيمايز كنين تا بره تويtaskbar هر كي هم زنگ بزنه شمارش مي آد سمت چپ صفحه. البته استفاده از امكانات اين برنامه لازمش پشتيباني مودم شما از استاندارد هاي لازم است همچنين فعال بودن اين امكانات از طريق مخابرات منطقه شما است :!: توضيحات دوستمون rasool_bbc هم درسته و روشش حرفه اي تره :mrgreen: البته ادرس برنامه رو من تصحيح ميكنم : WINDRIVE:\Program Files\Windows NT\dialer.exe :wink: :wink: |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jan 2005
محل سكونت: tehran
|
سلام
آقا ما آدرس زديم گفت اصلاً وجود نداره همچين ادرسی |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مهمان
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
سلام
توي منوي Run تايپ کن dialer بعد OK کن موفق باشيد :wink: |
|
|
|
|
|
#7 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Sep 2004
محل سكونت: سايت P30wOoOoOoOoOrld
|
دوستان يه راه بهتر هم هست كه ميشه شرتكات درست كرد روي دسكتاپ راست كليك كنيد بعد new>short cut
بعد آدرس زیر رو وارد کنید دوستانی که درایو ویندوز :c هست آدرس زیر: C:\Program Files\Windows NT\dialer.exe دوستانی که درایو ویندوز D هست آدرس زیر: d:\Program Files\Windows NT\dialer.exe :?: اگه مشکلی بود در خدمتم |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
|
سلام:
آقا منم مثل nesta اين جور آدرسي ندارم |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Feb 2005
محل سكونت: ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق
|
نقل قول:
ولي من دارم : ![]() شما قسمت Accessories رو در ويندوز داريد ؟ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: تبريز
|
من اين كارو كردم اما شماره تلفن رو نمايش نداد
چرا؟ |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت