![]() |
|
|||||||
| ادبيات و علوم انساني موضوعات مرتبط با ادبیات ، روانشناسی ، حقوق ، فلسفه ، منطق و .... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
Banned
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: Tabriz
|
فردوسی
تو را دانش دين رهاند دوست ره رستگارى ببايدت جست به گفتار پيغمبرت راه جوى دل از تيرگىها بدين آب شوى چه گفت آن خداوند تنزيل و وحى خداوند امر و خداوند نهى که خورشيد بعد از رسولانِ مِهْ نتابيد بر کس ز بوبکر بِهْ عمر کرد اسلام را آشکار بياراست گيتى چو باغ بهار پس از هر دوان بود عثمان گزين خداوند شرم و خداوند دين چهارم على بود جفت بتول که او را به خوبى ستايد رسول: که ”من شهر علمم عَليَّم در است“ درست اين سخن گفت پيغمبر است گواهى دهم کاين سخن راز اوست تو گوئى دو گوشم بر آواز اوست على را چنين دان و ديگر همين کز ايشان قوى شد به هرگونه دين |
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
این حوض که دل هلاک نظارهی اوست
صد آیهی فیض بیش دربارهی اوست در دعوی اعجاز زبانیست بلیغ آبی که زبانه کش ز فوارهی اوست Last edited by bb; 06-23-2006 at 09:38 AM. |
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
دل را چو به عشق تو سپردم چه کنم؟
دل دادم و اندوه تو بردم چه کنم؟ من زنده به عشق توام ای دوست ولیک از آرزوی روی تو مردم، چه کنم؟ |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
بارگاه حافظ شبها به کنج خلوتم آواز میدهند کای خفته گنج خلوتیان باز میدهند گوئی به ارغنون مناجاتیان صبح از بارگاه حافظم آواز میدهند وصل است رشتهی سخنم با جهان راز زان در سخن نصیبهام از راز میدهند وقتی همای شوق مرا هم فرشتگان تا آشیان قدس تو پرواز میدهند ساز سماع زهره در آغوش طبع تست خوش خاکیان که گوش به این ساز میدهند آنجاکه دم زند ز تجلی جمال یار فرصت به آبگینهی غماز میدهند سازش به هر سری نکند تاج افتخار آزادگی به سرو سرافراز میدهند ما را رسد مدیحهی حافظ که وصف گل با بلبلان قافیه پرداز میدهند آنجاکه ریزهکاری سبک بدیع تست ما را به مکتب قلم انداز میدهند دیوان تست؟ یا که پس از کشتگان جنگ رختی به خانوادهی پسر باز میدهند هرگز به ناز سرمه فروشش نیاز نیست نرگس که از خم ازلش ناز میدهند بار دمه و ستاره در ایوان شهریار کامشب صلا به حافظ شیراز میدهند |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
ایام شباب است شراب اولیتر
با سبز خطان بادهی ناب اولیتر عالم همه سر به سر رباطیست خراب در جای خراب هم خراب اولیتر |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
دلی دیرم دمی بیغم نمیبو غمی دیرم که هرگز کم نمیبو
خطی دیرم مو از خوبان عالم که یار بیوفا همدم نمیبو |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
از عشق تو جان بی قراری دارم
در دل ز غم تو خار خاری دارم هر دم کشدم سوی تو بیتابی دل میپنداری که با تو کاری دارم |
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
رو رو که تو یار چو منی کم بینی
وین پس همه مرد جلد محکم بینی من با تو وفا کردم از آن غم دیدم با اهل جفا وفا کنی غم بینی |
|
|
|
|
#9 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: In The Stars
|
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران
رفتم از کوي تو، ليکن عقب سر نگران ما گذشتيم و گذشت آنچه تو با ما کردي تو بمان و دگران ، واي به حال دگران رفته چون مه به محاقم که نشانم ندهند هر چه آفاق بجويند کران ، تا به کران مي روم تا که به صاحب نظري باز رسم محرم ما نبود ديده کوته نظران دل چون آيينه اهل صفا مي شکنند که ز خود بي خبرند اين زخدا بي خبران دل من دار که در زلف شکن درشکنت يادگاريست ز سر حلقه شوريده سران ...شهريارا غم آوارگي و دربدري شورها در دلم انگيخته چون نو سفران شهریار |
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
محل سكونت: In The Stars
|
روز مبادا
وقتی تو نيستی نه هستهای ما چونان که بايدند نه بايدهای ما مثل هميشه ، آخر حرفم را و حرف آخرم را با بغض فرو می خورم عمريست لبخندهای لاغر خود را در دل ذخيره می کنم باشد برای روز مبادا اما در صفحه های تقويم روزی به نام روز مبادا نيست آن روز هر چه باشد روزی شبيه ديروز روزی شبيه فردا روزی شبيه همين روزهای ماست اما کسی چه می داند شايد امروز نيز روز مبادا باشد وقتی تو نيستی نه هستهای ما چونان که بايدند نه بايدهای ما هر روز بی تو روز مباداست ! قيصر امين پور |
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت