تبلیغات :
آموزش تعمیرات لپ تاپ
دانلود رایگان نقشه لپ تاپ برای اولین بار در ایران
شاگرد زرنگ - بهترین نرم افزار برنامه ریزی کنکور
فروش حجمي فايل - دانلود فايلهاي شما
فیس بوک


    

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سوالات مفید برای (کتاب برنامه سازی 1 ) دوم هنرستان رشته ی کامپیوتر فنی و حرفه ای

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    265

    پيش فرض سوالات مفید برای (کتاب برنامه سازی 1 ) دوم هنرستان رشته ی کامپیوتر فنی و حرفه ای



    1- متغیری که 4 بایت حافظه ی اشغالی و علامت انتهای & می باشد جز کدام متغیر ها حساب میشود ؟


    2- متغیر غیر عددی که دارای علامت $ است چه مقدار حافظ اشغال میکند ؟

    3- متغیر integer دارای چه مقدار حافظه ی اشغالی و دارای چه علامت و محدوده ی است ؟

    4- در صورت تعریف نکردن یک متغیر عددی به طور پیش فرض VB کدام متغیر را انتخاب می کند ؟

    5- عملگرهای منطقی را نام ببرید ؟

    6 - عملگر های رشته ای را نام برده و کدامیک بیشتر در قرار دادن رشته در کنار هم استفاده می شود را نیز بنویسید ؟

    7- از کدام تابع برای دریافت رشته استفاده می شود ؟

    8 - در صورت استفاده از کوتیشن تنها (') در اول خط چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

    9 - در دستور IF اگر شرط درست باشد دستورات بین ........... و ............... اجرا میشود و اگر شرط نادرست باشد بین ............. و .................. اجرا میشود.

    10- برای تعریف متغیر از چه دستوری استفاده می شود ؟

    11 - از کدام متد برای پاکسازی Form استفاده میشود ؟

    12- چهار صورت حلقه ی تکرار نا معین را بنویسید .
    (به صورت کامل بنویسید که شرط و دستورات در کجا قرار دارند)

    13 - برنامه ای بنویسید که سه عدد را دریافت و از میان آنها بزرگترین عدد و مجموع سه عدد را چاپ کند .

    14 - برنامه ای بنویسید که رشته ی مورد نظر( abcabc )را دریافت و به جستوجوی یکی از رشته های آن باشد و مکان آنرا چاپ کند.

    15 - برنامه ای بنویسید که عددی را دریافت و تشخیص دهد که عدد اول است یا خیر ؟ (با پیغام مناسب)



  2. 2 کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند




  3. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین
    پست ها
    479

    پيش فرض

    واقعا ممنون. 6 مرداد مسابقات آزمایشگاهی کامپیوتر برگزار میشه. به خاطر همون خیلی دنبال همچین خلاصه هایی از برنامه سازی 1 و 2 و 3 میگشتم. واقعا عالی بود.

    اگه داشتی بازم بذار. خوشحال میشیم

  4. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amirxbest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran
    پست ها
    232

    پيش فرض

    دوست عزیز یه توضیحی در مورد این مسابقات میدی.چیه چه شکلی هست

  5. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین
    پست ها
    479

    پيش فرض

    مسابقات آزمایشگاهی همه ساله بین دانش آموزان سوم دبیرستان تمام کشور (البته فکر کنم برای رایانه فقط ریاضی فیزیکا میتونن شرکت کنن) تو رشته های شیمی، زیست، فیزیک و رایانه برگزار میشه و بعد از طی مراحل منطقه ای و استانی به مرحله کشوری میرسه.

    امسال هم که میزبان مسابقات آزمایشگاهی کشوری، شهر ما (قزوین) انتخاب شده. امیدوارم خاطره خوبی از سفر به قزوین تو ذهنتون ثبت بشه ...

    منتظر تمام مهندس و دکتر های آینده کشور هستیم ... تا 6 مرداد ...

    میبینمتون

  6. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amirxbest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran
    پست ها
    232

    پيش فرض

    نه مرتضی جون من که 3 هنرستان هستم.حا لا هم دنبال کنکور .بخون و تمرین کن.
    ایشالا موفق میشی
    Last edited by amirxbest; 11-07-2011 at 10:21.

  7. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    265

    پيش فرض فقط به خاطر تو Morteza561

    1- كدام گزينه نادرست است؟

    الف)
    OptionButton ها در روي فرم مستقل از هم عمل ميكنند.

    ب)
    CheckBoxها در روي فرم مستقل از هم عمل ميكنند.

    ج) با كليك برروي CheckBox مقدار Value از انتخاب به عدم انتخاب و برعكس تبديل ميشود.

    د ) خاصيت Value در CheckBox مي تواند سه مقدار صفر و 1و2 را داشته باشد.

    2- حاصل عبارت instr (5,”hardware and software” ,”ware”,0) چيست؟

    الف) 5

    ب) صفر

    ج) 18

    د) 1


    3-
    كداميك ازعبارات زير درست است ؟
    الف )
    Private procedure sal ( p as currency) as variant
    Dim p as single
    P=p*10
    Print “p is”& p
    Sal=p
    End procedure

    ب )
    Private function sal ( p as currency) as variant
    P=p*10
    Print “p is”& p
    Sal=p
    End function
    ج )
    Private sub y2k (t as integer=1) as string
    Dim c as integer
    For c=1 to t
    Print “ it is a massive problem “
    Next c
    Y2k=” problem has not solved”
    End sub

    د )
    Private sub y2k (optional t as integer=1) as string
    Dim c as integer
    For c=1 to t
    Print “ it is a massive problem “
    Next c
    Y2k=” problem has not solved”
    End sub


    4- كدام يك مي تواند هر نوع داده اي را نگهداري كند ؟

    الف)
    variant

    ب)
    single

    ج)
    Boolean

    د)
    long

    5- كدام عبارت درست است ؟


    الف ) متدد shape بيضي و مستطيل را ترسيم ميكند .

    ب) در يك فايل با دسترسي تصادفي براي پيدا كردن يك ركورد مشخص بايد تمام ركوردهارا پيمايش كرد

    ج) هر فايلي كه به صورت تصادفي باز شود داراي يك شماره منحصر به فرد است .

    د) با دستور Wnteمي توان داده ها را به صورت تصادفي در فايل نوشت .

    6 - كدام جمله درست است ؟

    الف) داده ي به نمايش در آمده در Datagride را مي توان هميشه تغيير داد .

    ب) از ADD فقط مي توان براي برقراري اتصال به پايگاه داده هاي رابطه اي استفاده كرد .

    ج) كنترل hierarchical flexgride محتويات recordset را با فرمت فقط خواندني نمايش مي دهد .

    د) با استفاده از كلمه كليدي order by در SQL مي توان دو يا چند جدول را با يكديگر ادغام كرد .

    7- استفاده از كدام يك از اجزاي زير در يك فرم MDI مجاز است ؟

    الف ) كنترل شكل

    ب) كنترل دكمه انتخاب

    ج) كنترل زمان سنج

    د ) كنترل تصوير

    8 - توسط كدام كنترل مي توان فايل هاي AVI ( Audio-Video-Inter leave) بدون صوت به اجرا در آورد؟

    الف ) كنترل MCI

    ب) كنترل Animation

    ج) كنترل Marquee

    د) كنترل
    Active movie

    9- کدام گزينه صحيح است؟

    الف) آرايه هاي ديناميكي در برنامه طولشان تغيير نميكند


    ب)‌فراخواني پارامتر
    x به صورت call sub1( (x)) فراخواني مقداري است.

    ج) فراخواني پارامتر
    x به صورت call sub1( (x)) فراخواني با مراجعه يا متغير است.

    د) متغيرهايي كه با
    Static معرفي ميشوند .سراسري يا عمومي مي باشند.

    10- اگر سه OptionButton بر روي سه Frame مجزا قرار داشته باشد . ............

    الف) همه آنها مي توانند انتخاب شوند

    ب) فقط دو تا از آنها مي توانند انتخاب شوند


    ج) فقط يكي از آنها مي تواند انتخاب شود

    د) بيشتر از يك
    Option بر روي فرم نميتوان قرارداد

    11 - كدام يك از كنترل هاي زير خاصيت Tabindex ندارد؟

    الف) Label

    ب) TextBox

    ج)
    Timer

    د)
    Timer , Label

    12- دركد
    نويسي رويدادClick ، براي دومين شيء آرايه اي به نامCmdnum ، نام زيربرنامه به چه صورت خواهد بود؟

    الف)
    Private Sub Cmdnum_Click(2)

    ب) Private Sub cmdnum(2)_click()

    ج)
    Private Sub cmdnum_click ()

    د) Private Sub cmdnum_click( index as integer)

    13- اگر بر روي دكمه
    CmdRun پنج بار Click كنيم خروجي دستورات زير چيست؟

    Private form_load()
    Cnt=0
    End sub
    Private CmdRun_click()
    Cnt = Cnt + 1
    Txt.text= Cnt
    End Sub


    الف) عدد صفر همواره در Txt نشان داده مي شود.

    ب) عدد يك همواره در Txt نشان داده مي شود.

    ج) اعداد صفر تا 4 در Txt نشان داده مي شود.

    د) اعداد يك تا 5 درTxt نشان داده مي شود .

    14- در صورتي كه بخواهيم موقع عدم تعريف متغير ها خطا ظاهر شود كدام دستور مناسب است .

    الف)
    Option Compare

    ب) Option Explicit

    ج)
    Option Base

    د)
    Option Compare text

    15- كدام گزينه در مورد دستورات زير صحيح است ؟

    St = InputBox( "What is Your Name?" , "Get Name", "ALI")
    If St = " " then
    Print " No Answer "
    Else
    Print St
    Endif

    الف ) اگر كليد Ok انتخاب شود ALI چاپ مي شود.

    ب ) اگر كليد
    Cancel انتخاب شود ALI چاپ مي شود.

    ج ) اگر
    كليدCancel انتخاب شودNo Answer چاپ ميشود.

    د ) عنوان جعبه
    What is Your Name? خواهد بود .

    16- كداميك از عبارات زير صحيح است ؟

    الف )هر داده اي كه در يك فايل ترتيبي نوشته مي شود هميشه داراي سايز برابر مي باشد.


    ب)
    FSO (file system object) اجازه خواندن ونوشتن متن در فايلهاي ترتيبي را فراهم مي كند.

    ج) متدد
    open text file يك فايل را باز مي كند و نام فايل را بر مي گرداند.

    د) خصيصة
    at end of stream در فايلهاي ترتيبي مشخص ميكند كه به آخر خط رسيده يا نه

    17- در كدام گزينه ترتيب رويداد هاي فرم موقع اجراي يك پروژه صحيح است ؟ ( از راست به چپ )

    الف )
    Activate - Load - Initialize

    ب )
    Initialize - Load - Activate

    ج )
    Initialize - Activate - Load

    د )
    Load -Activate - Initialize

    18- كدام گزينه صحيح است ؟


    الف ) كنترل
    Image سريعتر از كنترل Picture تصوير را رسم ميكند.

    ب )كنترل
    Picture سريعتر از كنترل Image تصوير را رسم ميكند.

    ج ) خاصيت
    Stretch در PictureBox وجود دارد.

    د ) خاصيت
    Autosize در Image وجود دارد.

    19 - كدام گزينه در مورد كنترلهاي Shape و Line صحيح است ؟

    الف ) مانند ديگر كنترل ها داراي رويداد ، متد و خاصيت مي باشند .

    ب ) اين كنترل ها رويداد ندارند.


    ج ) نمي توان شكل اين كنترل ها را در مرحله كد نويسي تعيين نمود.


    د ) خواص اين كنترل ها فقط در مرحله طراحي قابل تعيين است .

    20- كدام گزينه براي كنترل ListBox ،يك رويداد مي باشد ؟

    الف ) Additem

    ب )
    Setfocus

    ج )
    GotFocus

    د )
    Clear

    21-
    عملكرد دستورات زير چيست ؟

    Private Sub Form_Load()
    List1.Clear
    End Sub
    Private Sub List1_Click()
    List1.Additem "Ali"
    End Sub


    الف ) اگر ليست خالي باشد رويداد Click براي آن اتفاق نمي افتد.

    ب ) با هر بار كليك فقط Ali به ليست اضافه مي شود .

    ج ) با ده بار كليك ليست شامل ده عنصر
    Ali خواهد بود.

    د ) با ده بار كليك ليست شامل فقط يك عنصر
    Ali خواهد بود.

    22 - در مورد كامپايل برنامه هاي ويژوال بيسيك كدام جمله نادرست است ؟

    الف )در زمان اجرا دستورات p-code توسط موتور msvbm60.dll تفسير مي شوند .

    ب) قبل از آنكه عبارت p-code بتواند اجرا شود بايستي به كد ماشين يا native code ترجمه شود .

    ج)برنامه اي كه به صورتp-code تبديل شده باشد اندازه اش از برنامه اي كه به صورتnative code باشد كوچكتر است

    د) كامپايل كردن به صورت
    native code باعث كاهش سرعت اجراي محاسبات مي شود
    23- زير برنامه روبرو موقع كليك بر روي Command1 ……….

    Private Sub command1_click()
    Text1.top=1
    Text1.left=form1.width-text1.width
    End sub


    الف ) text1 را در گوشه چپ بالاي فرم قرار ميدهد

    ب )
    text1 را در گوشه چپ پايين فرم قرار ميدهد

    ج )
    text1 را در گوشه راست بالاي فرم قرار ميدهد

    د )
    text1 را در گوشه راست پايين فرم قرار ميدهد.

    24- كدام عبارت در مورد ActiveX درست است ؟

    الف ) ActiveX DLL ها اجراي سريعتري نسبت به ActiveX EXE هاي معادل خود دارند

    ب) به صفحه خصوصيات يك كنترل ActiveX مي توان فقط در زمان اجرا دسترسي پيدا كرد .

    ج)
    COM خلاصه شدة عبارت computer object model است .

    د) تنظيم خصوصيات براي يك كنترل ActiveX را مي توان بر روي ديسك ذخيره كرد .

    25 - اگر y=0 باشد كدام گزينه خطا نمي دهد ؟

    الف )
    y mod x

    ب) x mod y

    ج) x / y mod x

    د) x / ( y mod x )





    منبع : دبیر خانه کشوری راهبری درس رایانه

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



  8. 2 کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین
    پست ها
    479

    12





    واقعا ممنون .... کارت عالی بود ...

    .
    .
    .

  10. #8
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    پست ها
    1

    پيش فرض



    1- متغیری که 4 بایت حافظه ی اشغالی و علامت انتهای & می باشد جز کدام متغیر ها حساب میشود ؟


    2- متغیر غیر عددی که دارای علامت $ است چه مقدار حافظ اشغال میکند ؟

    3- متغیر integer دارای چه مقدار حافظه ی اشغالی و دارای چه علامت و محدوده ی است ؟

    4- در صورت تعریف نکردن یک متغیر عددی به طور پیش فرض VB کدام متغیر را انتخاب می کند ؟

    5- عملگرهای منطقی را نام ببرید ؟

    6 - عملگر های رشته ای را نام برده و کدامیک بیشتر در قرار دادن رشته در کنار هم استفاده می شود را نیز بنویسید ؟

    7- از کدام تابع برای دریافت رشته استفاده می شود ؟

    8 - در صورت استفاده از کوتیشن تنها (') در اول خط چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

    9 - در دستور IF اگر شرط درست باشد دستورات بین ........... و ............... اجرا میشود و اگر شرط نادرست باشد بین ............. و .................. اجرا میشود.

    10- برای تعریف متغیر از چه دستوری استفاده می شود ؟

    11 - از کدام متد برای پاکسازی Form استفاده میشود ؟

    12- چهار صورت حلقه ی تکرار نا معین را بنویسید .
    (به صورت کامل بنویسید که شرط و دستورات در کجا قرار دارند)

    13 - برنامه ای بنویسید که سه عدد را دریافت و از میان آنها بزرگترین عدد و مجموع سه عدد را چاپ کند .

    14 - برنامه ای بنویسید که رشته ی مورد نظر( abcabc )را دریافت و به جستوجوی یکی از رشته های آن باشد و مکان آنرا چاپ کند.

    15 - برنامه ای بنویسید که عددی را دریافت و تشخیص دهد که عدد اول است یا خیر ؟ (با پیغام مناسب)


    سلام خیلی عالیه
    فقط اگر جوابشون رو بدی ممنون میشم

  11. #9
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    پست ها
    265

    پيش فرض

    سلام شایان جون ، بفرما اینم جوابا .
    ..
    ...
    ....
    .....
    ......
    .......


    نوع متغیری که 4 بایت حافظه ی اشغالی و علامت انتهای
    & می باشد جز کدام متغیر ها حساب میشود ؟

    جواب : از نوع متغیر های عددی می باشد

    نوع متغیر غیر عددی که دارای علامت $ است چه مقدار حافظ اشغال میکند ؟

    جواب : طول رشته + 10 بایت

    نوع متغیر integer دارای چه مقدار حافظه ی اشغالی و دارای چه علامت و محدوده ای است ؟

    جواب : حافظه اشغالی : 2 بایت – علامت : % - محدوده : 32767 تا 32768-

    در صورت تعریف نکردن یک متغیر به طور پیش فرض
    VB کدام نوع متغیر را انتخاب می کند ؟

    جواب : Variant (رشته ای ، عددی)

    عملگرهای منطقی را نام ببرید ؟

    جواب : Not – And – Or – Xor – Eqv - Imp

    عملگر های رشته ای را نام برده ؟ و بنویسید کدامیک بیشتر در قرار دادن رشته در کنار هم استفاده می شود ؟


    جواب : + & - از آمپرسند (&) بیشتر برای قرار دادن رشته در کنار هم استفاده می شود .

    از کدام تابع برای دریافت رشته استفاده می شود ؟

    جواب : تابع InPutBox

    در صورت استفاده از تک کوتیشن
    (') در اول خط چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

    جواب : آن خط به عنوان توضیح برنامه به حساب می آید و اجرا نمیشود .

    در دستور IF (بلوکی) اگر شرط درست باشد دستورات بین ........... و ............... اجرا میشود و اگر شرط نادرست باشد بین ............. و .................. اجرا میشود.

    جواب : Then و Else - else و End If

    برای تعریف متغیر از چه دستوری استفاده می شود ؟


    جواب : دستور Dim

    از کدام متد برای پاکسازی Form استفاده میشود ؟

    جواب : متد CLS .

    چهار صورت حلقه ی تکرار نا معین را بنویسید .
    (به صورت کامل بنویسید که شرط و دستورات در کجا قرار دارند)

    صورت اول :

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صورت دوم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صورت سوم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صورت چهارم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صورت پنجم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و صورت های دیگر


    برنامه ای بنویسید که سه عدد را دریافت و از میان آنها بزرگترین عدد و مجموع سه عدد را چاپ کند
    .
    جواب :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



    برنامه ای بنویسید که رشته ی مورد نظر( abcabc )را دریافت و به جستجوی یکی از رشته های آن باشد و مکان آنرا چاپ کند.

    جواب :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


    برنامه ای بنویسید که عددی را دریافت و تشخیص دهد که عدد اول است یا خیر ؟(با پیغام مناسب(

    جواب :

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  12. این کاربر از Akbar"22" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید