استخدام
جشنواره فروش کسپرسکی (50% تخفیف)
آموزش آنلاین شبکه
آموزش دوره های مایکروسافت
خرید کارت شارژ - خرید شارژ

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 80

نام تاپيک: نرم افزارهاي دانلود آفلاين،جديدترين اسكاينت ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12 دانلود FishTor 1.2 جدید تورنت دانلود آفلاین

دانلود FishTor 1.2 جدید تورنت دانلود آفلاین
    برای کار بروی تورنت های دریافتی از فرکانس dsl

بفرما دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمز فایل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از majidft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3. # ADS

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام کارتون عالیه ..مرسی
    فقط من یه سوال دارم..
    من الان میخوام یه دیش بگیرم ...رویش LNB دو سوزنه نصب بکنم...خودم با DVB نگاه کنم و دانلود کنم و بقیه خانواده با ریــــسیور ماهواره نگاه کنند..آیا این مشکلی برای دانلود آفلاین ایجاد میکنه؟ آیا LNB دو سوزنه کیفیت و قدرت سیگنال رو نصف یا ضعیف میکنه..برای نگاه کردن دو نفر مشکلی ایجاد میکنه ؟ برای دانلود چطور؟
    نه جواب نميده و فايلات ميسوزه به نظر من قيد شبكه هاي سيا سي رو برا خونه بزن .

5. این کاربر از aboozar728 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام اسكانت 10720 بزاريد

7. این کاربر از emrandolati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

9. این کاربر از emrandolati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان، یک لطفی میکنید ورژن برنامه آفلاین اسکای نت رو برای جهت eutelsat w3 بگذارید، من احتیاج دارم به این برنامه برای یکی از دوستانم و تنظیمات رو اصلا یادم نیست.. وقتم ندارم که دنبالش برم، از دوستان کسی ورژن دستکاری شده که احتیاج به تنظیم و کد نداره رو برای دانلود میگذارید. ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی
    Last edited by mozaso; 11-06-2011 at 21:20.

11. این کاربر از mozaso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

در گذشته من از دانلود آفلاین استفاده می کردم با کارت اسکای استار 2.6 و خوب تا حدودی با برنامه های اسکای نت آشنایی داشتم گاهی رولزی چیزی دست کاری می کردیم و خوب تا حدودی موفق بودیم
    الان بعد از مدتها برگشتم دانلود فلاین راه بندازم متوجه شدم فرکانس 10928 به فنا رفته و همه جا صحبت از اسکای نت های دی اس ال هست
    اولش گفتم حتما کلی دنگ و فنگ استریم ریدر و مک های مناسب و رولز داریم
    اما دل رو زدم به دریا و اسکای نت فیش ست 2.3 رو دانلود کردم و به محض اجرا دیدم شروع کرد به دانلود اون مبا سرعت عجیب! حالا چند تا سوال برام پیش اومده؟
    1- اصولا این اسکای نت دی اس ال چیه؟ و می خوام بدونم چرا سرعتش بالاتر از اسکای نت های قدیمی هست با اینکه سخت افزارم همون سخت افزار قدیمی هست؟!

2- سرعت دریافت من رو 4.5 مگ بر ثانیه می زنه و سرعت دانلودم بین 400 تا 600 کیلو بایت بر ثانیه البته در منو سمت چپ اسکای نت و حدود 130 تا 170 برای هر فایل آیا حدودا نرمال هست یا هنوز جا داره؟!
    3- تغییرات رولز و ... مثل اسکای نت های قدیمی هست؟
    4- مثل دانلود های گذشته فایل ها آزاد دریافت می شوند یا که به صورت کد شده یا رمز دار؟
    5- چرا اسکای نت من به صورت همزمان فقط 5-6 فایل می تواند دانلود کند نه بیشتر؟
    6- چند رولز با مک های فعال و خوب ( فرکانس های فعال در یوتل ست 3)
    با تشکر

13. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در گذشته من از دانلود آفلاین استفاده می کردم با کارت اسکای استار 2.6 و خوب تا حدودی با برنامه های اسکای نت آشنایی داشتم گاهی رولزی چیزی دست کاری می کردیم و خوب تا حدودی موفق بودیم
    الان بعد از مدتها برگشتم دانلود فلاین راه بندازم متوجه شدم فرکانس 10928 به فنا رفته و همه جا صحبت از اسکای نت های دی اس ال هست
    اولش گفتم حتما کلی دنگ و فنگ استریم ریدر و مک های مناسب و رولز داریم
    اما دل رو زدم به دریا و اسکای نت فیش ست 2.3 رو دانلود کردم و به محض اجرا دیدم شروع کرد به دانلود اون مبا سرعت عجیب! حالا چند تا سوال برام پیش اومده؟
    1- اصولا این اسکای نت دی اس ال چیه؟ و می خوام بدونم چرا سرعتش بالاتر از اسکای نت های قدیمی هست با اینکه سخت افزارم همون سخت افزار قدیمی هست؟!

2- سرعت دریافت من رو 4.5 مگ بر ثانیه می زنه و سرعت دانلودم بین 400 تا 600 کیلو بایت بر ثانیه البته در منو سمت چپ اسکای نت و حدود 130 تا 170 برای هر فایل آیا حدودا نرمال هست یا هنوز جا داره؟!
    3- تغییرات رولز و ... مثل اسکای نت های قدیمی هست؟
    4- مثل دانلود های گذشته فایل ها آزاد دریافت می شوند یا که به صورت کد شده یا رمز دار؟
    5- چرا اسکای نت من به صورت همزمان فقط 5-6 فایل می تواند دانلود کند نه بیشتر؟
    6- چند رولز با مک های فعال و خوب ( فرکانس های فعال در یوتل ست 3)
    با تشکر
    دوستان دقت کنن یه توضیح کلی میدم واسه همه سوال تکراری دیگه نپرسید پست زیاد میشه
    اسکاینت شما دی اس ال یعنی از پرتوکل دی اس ال پشتیبانی میکنه در صورتی که اسکاینت معمولی این خاصیت رو نداره
    البته این اسکاینت نیست فیش ست که روسی ها درست کردن و کد های پرل این پروتوکل که تو لینوکس قابل دریافت هست رو واسه ویندوز شبیه سازی کردن
    یه چندتا اسکاینت هم هست کداشو شبیه سازی کردن واسه ویندوز مثل سووی اسکاینت روس ها
    البته بهترین همین فیش ست
    دی اس ال هم یه پروتوکل امن با سرعت بالاست که فایله رو امن و کامل و با سرعت بالا ارسال میکنه اگه دقت کنید میبینید که دی سی اصلا ندارید وسرعتتون بالاست
    اگر دی سی دارید بدونید وضعیت سخت افزاریتون خراب
    سرعت عالی این فیش ست در اصل 2.5 تا 2.7 که بعضی وقتها بادستکاری کد ها تا 4 میرسه ولی همون 2.7 وبیشتر از این هم نیاز نمیشه چون اصلا نمیشه بالاتر برد فقط دیسی باید صفر باشه تا دانلودتون خراب نشه
    چون سرعت ارسال بترکه تو مک اف بی که مهمترین مک دانلوش به یه مگ هم نمیرسه پس جای نگرانی نیست
    الته از( dsl sky sat من استفاده کنید بهتره)
    بهترین مکش fb که دانلودهای 50 گیگ در شبانه روز انجام میده ولی کد داره کدشو از تو انجمنم میتونید از توقسمت اعلام وضعیت dsl پیدا کنید قسمت پسوردهای مک fb
    تعداد فایل دانلودی کم ولی حجم ها بالاست یه نگاه بندازید متوجه میشید
    تو dsk sky sat خودم آخرین مک ها وبروز ترین هاش هست میتونید استفاده کنید
    بشتر فایل ها آزاد و کد نداره سه 4 تا مک هست مثل مک fb که کد داره وکداش هر چند وقت میاد میتونید پیدا کنید
    الان میتونید تو اعلام وضعیت آخرین فایل های در حال دانلود رو میتونی ببینی
    امید وارم جواب کل سوالتون رو گرفته باشید باز سوالی بود بگید در خدمتم

15. این کاربر از majidft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مجيد جان اگر با كارت دي وي بي كانالها رو بشه ديد ولي كمي خش دارن مثل اينكه بارازيت هست در صورتي كه رو ريسييور اينجوري نيست ولي رو كارت اينطوريه و جالب اينكه اسكاينت باز ميشه ولي انلودي ندارم رو 10722 و 10720 .
    به نظر شما كارتم سوخته؟
    اسكاي استار 3 هست..قبلا رو 10928 عالي بود ولي الان ديگه هيچ دانلودي نميكنه و فقط كانالها رو ميبينم..ايا كارتم مشكلي براش پيش اوده؟
    لطفا كمك.....

17. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    うち

پيش فرض

اسکای نت منم مشکل داره می خواستم بدونم وقتی دانلود نصفه میشه فایل تو سیستم هست ولی بعد از چند دقیقه اتوماتیک پاک میشه...

چیکارکنم که پاک نشه جایی کدی هست شاید بلوک شده فایل های ناقص ؟!

19. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض پاسخ شما

مجيد جان اگر با كارت دي وي بي كانالها رو بشه ديد ولي كمي خش دارن مثل اينكه بارازيت هست در صورتي كه رو ريسييور اينجوري نيست ولي رو كارت اينطوريه و جالب اينكه اسكاينت باز ميشه ولي انلودي ندارم رو 10722 و 10720 .
    به نظر شما كارتم سوخته؟
    اسكاي استار 3 هست..قبلا رو 10928 عالي بود ولي الان ديگه هيچ دانلودي نميكنه و فقط كانالها رو ميبينم..ايا كارتم مشكلي براش پيش اوده؟
    لطفا كمك.....
    نه نسوخته شما باید دیشتو با فایندر دیجیتال تنظیم کنید واسه من چند وقت پیش اینجوری شده بود کانال داشتم دانلود نداشتم با جابجایی دیش و تنظیم خوب میتونید دباره فایل دریافت کنید

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

اسکای نت منم مشکل داره می خواستم بدونم وقتی دانلود نصفه میشه فایل تو سیستم هست ولی بعد از چند دقیقه اتوماتیک پاک میشه...

چیکارکنم که پاک نشه جایی کدی هست شاید بلوک شده فایل های ناقص ؟!
    شما تو اسکاینت دات آی ان آی جولوی اینکامپلتا رو بزار 50 درصد تا بیشتر فایل ها بره اونجا
    جولوی اوتو دیلت تمپ هم صفر باشه
    البته این دستورها تو اسکاینت های مختلف فرق داره

21. 3 کاربر از majidft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

Tags for this Thread

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •