تبلیغات :
شاگرد زرنگ - بهترین نرم افزار برنامه ریزی کنکور
آموزش تعمیرات لپ تاپ
دانلود رایگان نقشه لپ تاپ برای اولین بار در ایران


    

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: نتایج آزمایش خون و ادرار

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    1

    پيش فرض نتایج آزمایش خون و ادرار

    اینجانب خانمی مجرد و 25 ساله هستم که در هفته گذشته برای کنترل دوره ای آزمایش خون و آزمایش ادرار دادم که نتایج آن بدین شرح است.

    Blood Biochemistry
    Result
    Test
    71
    Fasting Blood Sugar
    21
    Blood Urea
    151
    Cholesterol
    103
    Triglyceride



    Hematology
    Result
    Test
    9400
    Leukocyte Count
    12.6
    Hemoglobin (Hb)
    35.8
    Hematocrit (Hct)
    352.000
    Platelet
    16
    Sedimentation Rate


    PLT Flags: SCL
    90
    MCV
    9.4
    WBC
    29.4
    MCH
    4.29
    RBC
    32.8
    MCHC
    12.6
    HGB
    11.8
    RDW
    38.5
    HCT
    5.5
    MPV
    352
    PLT
    4.1
    PDW
    0.316
    PCT
    DIFF
    2.4
    # LYM
    25.7 %
    % LYM
    0.2 L
    # MON
    3.1 L %
    % MON
    6.8
    # GRA
    71.2 %
    % GRA



    Urinalysis
    Microscopic
    Microscopic
    20-25
    W.B.C
    Yellow
    Color
    1-2
    R.B.C
    Clear
    Appearance
    20-25
    Epithelial Cell
    5
    PH
    Neg
    Casts
    Neg
    Protein
    Neg
    Crystal
    Neg
    Glucose
    Neg
    Mucus
    Neg
    Ketones
    Neg
    Others
    Neg
    Bilirubin
    Mod
    Bacteria
    Neg
    Nitrite
    Neg
    Urobilinogen
    Neg
    Blood


    با توجه به وجود باکتری و گلبول سفید و قرمز در آزمایش ادرار به پزشک مراجعه کردم که ایشان آزمایش کاشت ادرار برایم تجویز نمودند و فرمودند که آزمایش خون من نرمال است در صورتی که بسیاری از آیتم های موجود در آزمایش مثل Leukocyte Count، Hemoglobin، Hematocrit، Sedimentation Rate،WBC، HGB، HCT، MPV، PDW،MONو GRA لب مرز و یا خارج از رنج نرمال است.
    خواهش می کنم در صورت امکان نتایج آزمایشات اینجانب را تفسیر و راهنماییم فرمائید.


  2. 2 کاربر از bastami19850527 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند




  3. #2
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,426

    پيش فرض

    دوست عزیز همانطور که پزشکتون گفته اند نتایج آزمایشات خون شما همگی در حد طبیعی می باشند و فقط در آزمایش ادرار شما سلولهای سفید و باکتری وجود داشته است که این مطلب موئد عفونت ادراری می تواند باشد . در صورتیکه شما علایم ادراری مانند سوزش و یا تکرر ادرار دارید درمان عفونت ادراری بهتر است انجام شود و در غیر اینصورت انجام کشت ادرار بسیار کمک کننده می باشد .

  4. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    12

    پيش فرض آزمایش

    دوست عزیز همانطور که پزشکتون گفته اند نتایج آزمایشات خون شما همگی در حد طبیعی می باشند و فقط در آزمایش ادرار شما سلولهای سفید و باکتری وجود داشته است که این مطلب موئد عفونت ادراری می تواند باشد . در صورتیکه شما علایم ادراری مانند سوزش و یا تکرر ادرار دارید درمان عفونت ادراری بهتر است انجام شود و در غیر اینصورت انجام کشت ادرار بسیار کمک کننده می باشد .
    سلام دکتر می‌شه جواب آزمایش منو بهم بگید که چجوری هست مرسی‌.
    اونهایی که مربوط که گلبول‌های قرمز می‌شه بعضیاش لب مرز و یا خارج از رنج نرمال است
    مثل MCV MCH MCHC HEMOGLOBIN RED CELL COUNT HEMATOCRIT
    Eosinophils از نرمال کمتر هست
    fbs 93 units mg/dl reference range 70-105
    creatinine 0.9 units mg/dl reference range 0.6 - 1.3
    S.G.O.T (ast) ..... 21 units U/L reference range male up to 37 woman up to 31
    S.G.P.T (ALT) 22 units U/L male up to 41 female up to 31
    HBS.AG 0.25 Reference range
    positive :>1.0
    Negative :<0.9
    Equivocal : 0.9 - 1.0
    Hcv antibody 0.2
    positive :>1.0
    Negative : < 0.9
    equivocal : 0.9 -1.0
    Hiv (1&2)Ab..... 0.21
    Positive :> 1.0
    negative :< 0.9
    equivocal : 0.9 -1.0
    Rpr non reactive
    T.S.H 1.7 UNITS MIU/I Reference range 0.3 - 5.1
    Red cell count 5.58 million/microl male 4.5 to 6.5
    hemoglobin 14.60 G/DL male 14 to 18
    Hematocrit 44.60 % male 42 to 54
    MCV 80.00 FL male 82 to 96
    MCH 26.20 PG male 27 to 34
    MCHC 32.70 % male 32 to 36
    neutrophils 47.0 % male 42 to 75
    lymphocytes 45.0 % male 20 to 51
    Monocytes 4.0 % male 1.7 to 9.3
    eosinophils 4.0 % male 0 to 3
    white cell count 6.5 1000/microL male 4.8 to 10.8
    platelet count 226.0 1000/Microl male 130 to 400
    bleeding time 3':45" units min reference range 2-5
    (clotting time 7':00" units min reference range 8-15 (tube method
    Ptt 44 units sec reference range 25.32
    pt patients time 17 units sec reference range 11-15
    pt control time 13 units sec reference range Nazade jelosh
    prothrombin activity 54 units % reference range 70-100
    INR 1.68 reference range nazade jelosh


    Urine test


    color yellow
    appereance clear
    specific gravity 1.020
    ph 6
    protein negative
    glucose negative
    blood negative
    ketone negative
    bilirubin negative
    urobilinogen negative
    nitrite negative

    microscopic

    W.B.C 0-1
    R.B.C 0-1
    Ep . cells 0-1
    BACTERIA negative
    mucus negative
    casts negative
    crystals negative

  6. #4
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,426

    پيش فرض

    سلام دکتر می‌شه جواب آزمایش منو بهم بگید که چجوری هست مرسی‌.
    اونهایی که مربوط که گلبول‌های قرمز می‌شه بعضیاش لب مرز و یا خارج از رنج نرمال است
    مثل MCV MCH MCHC HEMOGLOBIN RED CELL COUNT HEMATOCRIT
    Eosinophils از نرمال کمتر هست
    fbs 93 units mg/dl reference range 70-105
    creatinine 0.9 units mg/dl reference range 0.6 - 1.3
    S.G.O.T (ast) ..... 21 units U/L reference range male up to 37 woman up to 31
    S.G.P.T (ALT) 22 units U/L male up to 41 female up to 31
    HBS.AG 0.25 Reference range
    positive :>1.0
    Negative :<0.9
    Equivocal : 0.9 - 1.0
    Hcv antibody 0.2
    positive :>1.0
    Negative : < 0.9
    equivocal : 0.9 -1.0
    Hiv (1&2)Ab..... 0.21
    Positive :> 1.0
    negative :< 0.9
    equivocal : 0.9 -1.0
    Rpr non reactive
    T.S.H 1.7 UNITS MIU/I Reference range 0.3 - 5.1
    Red cell count 5.58 million/microl male 4.5 to 6.5
    hemoglobin 14.60 G/DL male 14 to 18
    Hematocrit 44.60 % male 42 to 54
    MCV 80.00 FL male 82 to 96
    MCH 26.20 PG male 27 to 34
    MCHC 32.70 % male 32 to 36
    neutrophils 47.0 % male 42 to 75
    lymphocytes 45.0 % male 20 to 51
    Monocytes 4.0 % male 1.7 to 9.3
    eosinophils 4.0 % male 0 to 3
    white cell count 6.5 1000/microL male 4.8 to 10.8
    platelet count 226.0 1000/Microl male 130 to 400
    bleeding time 3':45" units min reference range 2-5
    (clotting time 7':00" units min reference range 8-15 (tube method
    Ptt 44 units sec reference range 25.32
    pt patients time 17 units sec reference range 11-15
    pt control time 13 units sec reference range Nazade jelosh
    prothrombin activity 54 units % reference range 70-100
    INR 1.68 reference range nazade jelosh


    Urine test


    color yellow
    appereance clear
    specific gravity 1.020
    ph 6
    protein negative
    glucose negative
    blood negative
    ketone negative
    bilirubin negative
    urobilinogen negative
    nitrite negative

    microscopic

    W.B.C 0-1
    R.B.C 0-1
    Ep . cells 0-1
    BACTERIA negative
    mucus negative
    casts negative
    crystals negative
    دوست عزیز اندکسهای گلبولهای قرمز شما کمی پاین تر از نرمال است ولی چون هموگلوبین شما خوب است خیلی شاید مهم نباشد ولی بهتره که مجددا تکرار شود .
    مساله بعدی بالا بودن PT و ptt می باشد . آیا شما داروی خاصی مصرف می کنید ؟ اصلا علت انجام این آزمایشات در شما چه بوده است ؟

  7. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #5
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو
    پست ها
    761

    پيش فرض

    Hiv (1&2)Ab..... 0.21
    ميشه در مورد اين قسمت توضيح بدين

  9. #6
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    12

    پيش فرض hi

    دوست عزیز اندکسهای گلبولهای قرمز شما کمی پاین تر از نرمال است ولی چون هموگلوبین شما خوب است خیلی شاید مهم نباشد ولی بهتره که مجددا تکرار شود .
    مساله بعدی بالا بودن PT و ptt می باشد . آیا شما داروی خاصی مصرف می کنید ؟ اصلا علت انجام این آزمایشات در شما چه بوده است ؟
    سلام مرسی‌ برای جواب دکتر نه من هیچ دارویی مصرف نمیکنم علت آزمایش هم این بود که من یه خورده حساس بودم نسبت به غده‌های لنفاوی که می‌تونستم حسشون کنم تو اینترنت هم خونده بودم که غده‌های لنفاوی غیر قابل لمس هست دلیلش میتون باکتری یا ویروس باشه یا std که من به دکتر گفتم آزمایش برام نوشت چون رابطهٔ جنسی‌ هم داشتم ۸ ماه پیش به دکتر هم گفتم برای همین این آزمایش برام نوشت من ۱۶ سالمه پسر هستم تناسب اندام هم دارم اگه مهم هست

  10. این کاربر از davidricky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #7
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    12

    پيش فرض

    دوست عزیز اندکسهای گلبولهای قرمز شما کمی پاین تر از نرمال است ولی چون هموگلوبین شما خوب است خیلی شاید مهم نباشد ولی بهتره که مجددا تکرار شود .
    مساله بعدی بالا بودن PT و ptt می باشد . آیا شما داروی خاصی مصرف می کنید ؟ اصلا علت انجام این آزمایشات در شما چه بوده است ؟
    eosinophils هم فکر کنم از range که بود بالاتر بود تو اینترنت خوندم مربوط به گلبول‌های سفید هست
    برای من 4% بود که جلوش reference range زده بود male 0 to 3
    بر اساس %

  12. این کاربر از davidricky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو
    پست ها
    761

    پيش فرض

    چون رابطهٔ جنسی‌ هم داشتم ۸ ماه پیش به دکتر هم گفتم برای همین این آزمایش
    با توجه به گذشتن 8 ماه هر ويروسي هم وارد بدنتون شده تو آزمايش نشون ميداد

  14. #9
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    12

    پيش فرض

    با توجه به گذشتن 8 ماه هر ويروسي هم وارد بدنتون شده تو آزمايش نشون ميداد
    سلام بله میدونم طرف هم میشناختم میدونستم بیماری خاصی‌ نداره اما من حساس بودم نسبت به غده‌های لنفاوی که قابل لمس بود دکتر هم لمس کرد فکر نکنم چیزی لمس کرد اصلا گفت مشکلی‌ نداره نرمال هست اما من باز حساس بودم یه چیزایی حس کرده بودم شبیه عدس یه خورده بزرگتر البته من نمیدونم قبل از رابطه جنسی‌ هم قابل لمس بوده یا نه چون حس نکردمشون بد از این که تو اینترنت در رابطه با غده‌های لمفاوی خوندم و کجای بدن هست بد از لمس کردن یه خورده متورم بود بعضی‌ جاها هم دیدم که گفتن غده‌های لمفاوی تو بعضی‌ از ادامها بزرگتر از نرمال هست که این هم مشکلی‌ نداره هر کسی‌ فرق داره

    غده‌های لنفاوی پشت گوش چپ و گردن سمت چپ و پشت کله سمت چپ قابل لمس بود که در همونجها در سمت راستم قابل لمس نبود البته من سمت چپ گلوم یه مدت درد میکرد چکر کرده بود که بعدش زد به گوش چپم قبلاً گوش راست هم چرک کرده بود خیلی‌ شدید درد میکرد اما غده لنفاوی اونطرف عینه چپ نشده بود یه خورده گرفت که سریع هم مشکل رفع شد با گلو درد غده لنفاوی سمت چپم زیر چانه متورم شد‌ درد هم میکرد بقیه جاها درد نمی‌کنه غده‌های لنفاوی هر چقدر هم که فشار بعدی البته من تو هوای سرد بدون لباس گرم زیاد ورزش می‌کنم تو ماه دی‌ بود اینطوری شد‌ خیلی‌ سرد بود فکر کنم گلو درد بار همون بوده این مشکلات گوش اینمم درد میکرد اول که راست بود بد چپ شد‌ پشت سر هم نبود یه چند ماهی‌ بعد راست شد‌

    کلا داستان و براتون گفتم هاها

    در هرصورت آزمایش دادم همچی‌ طبیعی بود بار همه پیش میاد :د

    با تشکر از دکتر

  15. این کاربر از davidricky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  16. #10
    پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran
    پست ها
    2,426

    پيش فرض

    سلام مرسی‌ برای جواب دکتر نه من هیچ دارویی مصرف نمیکنم علت آزمایش هم این بود که من یه خورده حساس بودم نسبت به غده‌های لنفاوی که می‌تونستم حسشون کنم تو اینترنت هم خونده بودم که غده‌های لنفاوی غیر قابل لمس هست دلیلش میتون باکتری یا ویروس باشه یا std که من به دکتر گفتم آزمایش برام نوشت چون رابطهٔ جنسی‌ هم داشتم ۸ ماه پیش به دکتر هم گفتم برای همین این آزمایش برام نوشت من ۱۶ سالمه پسر هستم تناسب اندام هم دارم اگه مهم هست
    با توجه به شرح حالتون مشکل خاصی نباید باشه . در مورد ائوزینوفیل هم نگران نباشید مهم نیست .
    فقط تنها مطلبی که وجود دارد همان تستهای انعقادی شما می باشد که بالاتر از میزان طبیعی می باشند . به نظر بنده این تستها در یک آزمایشگاه دیگر تکرار شوند .
    موفق باشید /

  17. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید