![]() |
|
|||||||
| موضوعات علمی بحث و تبادل نظر در مورد کلیه موضوعات علمی ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
همکار بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Sep 2005
|
دوستان این سایت که با سرعت بسیار بالایی در حاله گسترش هست یه واژه نامه هست که شما با سرچ واژه مورده نظرتون می تونین به جوابه مربوطه برسین
خواستم از بچه هایی که علاقمند به همکاری هستن دعوت به همکاری کنم تا این دانشنامه منبعه خوبی برایه ایرانو ایرانی باشه من که شروع کردم اگر کسی خواست اینجا اعلام کنه تا به صورته گروه هایی مثلا هر کس اهله رشته ای هست بره داخله گروهه مربوطه مثلا کامپیوتر و برق و الکترونیکو ........... آدرس: [url]http://fa.wikipedia.org/wiki/صفحهٔ_اصلی[/url] من منتظرم یا علی دوستانی که تا اینجا اعلامه آمادگی کردن: کامپیوتر Gabana Somayeh_63 ادبیات: dash_ashki زیست شناسی: Dianella Last edited by Babak_King; 05-02-2006 at 12:05 AM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
سلام بابك جان
من تو ويكي پديا عضوم در مورد همكاري هم دقيقا متوجه نشدم كه جريان چيه و چه بايد بكنيم ممنون ميشم يه توضيح بدي |
|
|
|
|
|
#3 |
|
همکار بازنشسته
|
سلام Gabana جان
منظورم از همکاری این بود که کرا رو تقسیم بندی کنیم هر کس در زمینه مورده نظره خودش که می تونه فعالیت کنه به جمع آوری مقاله در مورده واژه هایه مختلف بپردازه اگه شما حاضری خوب بگین در چه موردی می تونین فعالیت کنین یه تقسیم بندی هم بکنیم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
سلام
ممنون من در زمينه كامپيوتر گرايش سخت افزار مي تونم همكاري كنم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
همکار بازنشسته
![]() تاريخ عضويت: Feb 2006
محل سكونت: جایی که خدا نباشد !
|
سلام داش بابک منم هستم
در قسمت ادبیات و نویسندگان فعلا سرم شلوغه ولی هستم. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
همکار بازنشسته
|
عالیه تا اینجا سه نفریم
خوب شروع کنیم منم میشم مشترک بینه همگی شما مقاله در همه موارد میزارم خوب داش اشکی جا شما شروع کن مقاله در مورده شعرایه فارسی و همینجور معانیه واژگانه مختلف در ادبیات مقاله پیدا کن همینجور Gabana جان شما هم میتونین از مقالاته مختلف سایت های مختلف از جمله همین P30world برایه مقاله استفاده کنین معنی تک تکه قطعاته کامپیوتر اسامیه دوستان در پسته اول رو میزارم بقیه بچه ها اینجا امادگیشونو اعلام کنن تا گروه ها رو تشکیل بدیم یا علی |
|
|
|
|
|
#7 |
|
پروفشنال
محل سكونت: تبريز
|
عاليه
منم ميتونم كمك كنم اما بلد نيستم چطوريه ها بايد كمكم كنيد ميتونم مقالاتي در ورد كامپيوتر بذارم |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
همکار بازنشسته
|
خوب شدیم 4 تا
بچه ها بدویین بیاین |
|
|
|
|
|
#9 |
|
همکار بازنشسته
محل سكونت: جایی که خدا نباشد !
|
داش بابک چجوریاست
رفتم داخل سایت ویکی پدیا بایستی یه حساب واسه خودمون درست کنیم این چند روزه سرم خیلی شلوغه ...میان ترم درس های دانشگاه هم شروع شده ولی هر چی مقاله گیر آوردم تو همین تاپیک اعلام میکنم و خواهشا بچه های دیگه هم اعلام کنند |
|
|
|
|
|
#10 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2005
|
خوبه . چون من چندين ماه پيش اين پيشنهاد رو روي يك سايت دادم و استقبالي نشد.
موفق باشيد. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت