تبلیغات :
آموزشگاه برنامه نویسی تحلیل داده ها 021-88446780 021- 88146330 021 88146323
دوره آموزش برنامه نویسی آندروید دوره آموزش برنامه نویسی #C
دوره کارگاه عملی وپیشرفته آموزش ASP.NET دوره کارگاه عملی آموزش PHP
دوره آموزش برنامه نویسی IOS دوره آموزش کامل و حرفه ای طراحی وب سایت HTML5-CSS3-JQuery
دوره آموزش MVC.NET 5.2 همراه با BootStrap AJAX دوره آموزش Sql Server 2012
دوره آموزش Entity Framework دوره آموزش PHP پيشرفته

گیفت کارت آیتونز گیفت کارت گوگل پلی
آگهی استخدام
فیلم های فارسی آموزشی شبکه (Microsoft,Cisco,VMware)
شاگرد زرنگ - بهترین نرم افزار برنامه ریزی کنکور
آموزش تعمیرات لپ تاپ
دانلود رایگان نقشه لپ تاپ برای اولین بار در ایران


    

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: حذف و غیر فعال کردن اکانت facebook

  1. #1
    آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!
    پست ها
    4,265

    پيش فرض حذف و غیر فعال کردن اکانت facebook

    طبق آمار منتشر شده در ماه مارس 2010، تعداد کاربران سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مرز 400 میلیون کاربر نیز گذشت. این رقم خیره کننده و تبدیل فیس‏بوک به دومین سایت جهان بر اساس رتبه‏بندی جهانی الکسا، گواهی از آن می‏دهد که فیس‏بوک در حال تبدیل به چیزی فراتر از یک شبکه اجتماعی معمولی است. با این حال ممکن است شما به عنوان یک کاربر از عضویت خود در این سایت پشیمان شده باشید. در صورتی که به هر دلیلی قصد دارید تا به فعالیت خود در فیس‏بوک پایان دهید می‏توانید حساب کاربری یا پروفایل خود را در فیس‏بوک غیرفعال کرده و یا حتی آن را حذف کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار بپردازیم.


    برای غیرفعال کردن حساب کاربری خود در فیس‏بوک:
    ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.
    بر روی دکمه Account در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید و Account Settings را انتخاب نمایید.
    در صفحه بعدی، آخرین گزینه موجود Deactivate Account است. بر روی گزینه deactivate کلیک نمایید.
    در صفحه بعد شما بایستی دلیل برای این کار خود انتخاب نمایید و یا در صورت تمایل توضیحی در قبال این کار بنویسید.
    با انتخاب Deactivate My Account حساب کاربری شما غیرفعال خواهد شد.
    دقت کنید حتی پس از غیرفعال کردن حساب کاربری، دوستان شما همچنان امکان دعوت شما و یا برچسب زدن نام شما در تصاویر را دارند. با انتخاب گزینه Email opt out در صفحه غیرفعال کردن حساب کاربری، ایمیل‏های مربوط به این وقایع برای شما ارسال نخواهد شد.
    همچنین هر زمان نیز که بخواهید میتوانید با طی مجدد این مسیر، حساب کاربری خود را فعال یا Active کنید.

    اما برای حذف کامل حساب کاربری در فیس‏بوک:
    پس از ورود به حساب کاربری خود به لینک زیر مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با انتخاب گزینه Submit درخواست حذف حساب کاربری شما ارسال می‏شود.
    دقت کنید با این کار به هیچ وجه امکان بازیابی حساب کاربری نیست، در نتیجه با اطمینان کامل این کار را انجام دهید..

    موفق باشید..



  2. #2
    آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد
    پست ها
    6,561

    پيش فرض

    با سلام
    آموزش خوبي بود

  3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    در آغاز فعالیت iranimary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    2

    پيش فرض

    thanks a lot

  5. #4
    حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - Würzburg
    پست ها
    1,481

    پيش فرض

    ممنون میلاد جان ، حالا یه سوال.
    خیلی از دوستانم که میخوان برگردن ایران ، اکانشون رو جوری غیر فعال میکنن که حتی از Friend List من هم خارج میشن و حتی Comment هایی که رو Wall من هم ازشون اومده حذف میشه و با برگشتنشون دوباره همه چی درست میشه.
    این همین روشه یا چیز دیگست؟
    هرچند هنوز فلسفه ی این کارشون رو نفهمیدم !!!

  6. #5
    آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!
    پست ها
    4,265

    پيش فرض

    ممنون میلاد جان ، حالا یه سوال.
    خیلی از دوستانم که میخوان برگردن ایران ، اکانشون رو جوری غیر فعال میکنن که حتی از Friend List من هم خارج میشن و حتی Comment هایی که رو Wall من هم ازشون اومده حذف میشه و با برگشتنشون دوباره همه چی درست میشه.
    این همین روشه یا چیز دیگست؟
    هرچند هنوز فلسفه ی این کارشون رو نفهمیدم !!!

    سلام.. بله منم اين حالت رو برخورد كردم ؛ اگه منظورتون اينه كه اموزش اين رو بيارم بايد بگم كه اطلاعاتي

    تو اين آپشن fb ندارم.. ولي اين طور كه معلومه اين طور حالت به Stand by فيس بوك معروفه كه طرف

    براي چند وقت page خودش رو مي بنده و بعد دوباره...

  7. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #6
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    rasht
    پست ها
    2,580

    پيش فرض

    خیلی آموزش ساده و روونی بود.ممنون.

  9. #7
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    پست ها
    1

    پيش فرض

    آقا دستت درد نکنه. خيلي به درد خورد

  10. #8
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░
    پست ها
    5,815

    پيش فرض

    شما اگه اکانتتون رو De Active کنید ( از بخش اکانت منیجینگ ) یه جورایی حذف شده به حساب میاید و وقتی دوباره اکانتتون رو Active کنید، تموم اطلاعات برمی‌گرده

  11. #9
    داره خودمونی میشه abdolhakim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    پست ها
    161

    پيش فرض

    دستت درد نکنه
    بد نبود

  12. #10
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    پست ها
    98

    پيش فرض

    من با 1میل و پسورد 2تا اکانت فیسبوک دامر

    میخوام یکیشو پاک کنم چه باید کرد !!!

  13. این کاربر از don-corleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید