باسلام
از تاریخ 13 مرداد تا حالا هر وقت به شارژ اکانتم نگاه میکنم زده مقدار اعتبار فعلی 155،503.59 (4.49GB) و اصلا کم نمیشه، گزارش اتصالات هم آخرین اتصال رو 13-5-1390 نشون میده، تاریخ انقضای اعتبار کاربرم همون 6-7-1390 زده ، یعنی رایگان شده یا هر چی تا حالا دانلود کردم رو قبض تلفن میاد؟ اگه رو قبض میاد پس پول شارژی که تا 3ماه تمدید کردم و تا 6 مهر وقت داره چی میشه؟ ممنون میشم جواب بدید چون 2030 هم اشغاله
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم رفتم چیزی نشون نمیده
با تشکر
اون 3 ماه تمدید رو لولو برد.
هر چی هم رفیق دانلود کردی رو قبض میاد مبارکه![]()
آقا با پست گذاشتن تو فروم هیچی درست نمیشه!!باید یه تعدادی جمع بشیم بریم تو خود مرکز تا اونجا درست جوابمون رابگیریم.
سلام.من 4 روز دیگه اعتبارم تموم میشه و تو قسمت ریز مصرف گزینه های شارز مجدد برام اومده !
حالا با این وضعیت اگه خرید کنم چی میشه ؟؟؟؟ شارز کنم یا نه ؟؟؟؟![]()
شارژ کن مشکلی نیست
من دیروز صبح رفتم اونجا که مثلا ثبت نام. با تمام مدارک و مفصل. خانم یه کاغذ میده دستم میگه این کارا تموم شد. تو نت ثبت نام کنید. یا 2030 زنگ بزنید. همه میتونن ثبت نام کنن با 3000 مودم رایگان برای اولیها.
حالا اومدم با نت ثبت نام کنم میبینم پیش شماره مارو ساپورت نمیکنه. میگم چه کار کنیم خب. adsl که نمیشه گرفت با این پیش شماره. میگه تا اخر شهریور بناست گسترش پیدا کنه و ...
شما کاربرهای قدیمی هم مواظب باشید الکی استفاده نکنید کارهای اینا حساب کتاب نداره. یهو کلی میاد رو قبضتون. از ما گفتن بود.
اپراتورها نبايد هيچ گونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود ، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ايجاد كنند.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي مهندس اصغريان مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات ضمن بيان مطلب فوق گفت: به منظور شفاف سازي و اطلاع رساني در خصوص ظرفيت خطوط و تعرفه ارائه خدمات اينترنت پر سرعت با استفاده از فناوري ADSL توسط شركت هاي مجاز اظهار داشت : مبناي محاسبه ظرفيت يك خط ، حداكثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراك 1 به 1 است و اپراتورها براي ارائه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 مي باشند.
...
مطلب مربوط به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و انتهاش هم نوشته که:
مدير كل دفتر نظارت بر سرويس هاي فناوري اطلاعات در پايان اظهار داشت:در صورتيكه كاربران اين سرويس ها شكايتي در اين رابطه از اپراتورهاي خود داشته باشند با مراجعه به سايت سازمان cra.ir ، تماس تلفني ، نمابر و يا مكاتبه مي توانند شكايت خود را به سازمان منعكس نمايند.
بچه ها سلام
یه چیز جدید قیمت هرگیگ 2600 هست نه 2500
2500 بدون مالیاته
در ضمن هرکی میخاد اطلاعات پنل جدیدو بگیره زنگ بزنه دیتای ولیعصر
من زنگ زدم 2 سوت یوزر پس داد
از 2030 آبی گرم نمیشه
یه مشت کودنو گذاشتن اپراتور
خدا خیرشون نده
ما که راضی نیستیم![]()
دقيقا براي من همين اتفاق افتاد.
دفعه اول گفت شما 2 گيگ منفي داريد.درصورتي كه من 1 ماه اينترنت مخابرات گرفتم و از 7 گيگ 2 گيگ مصرف كردم.
ميگفت الان به ما بدهكاري....
بعدشم كه قطع كرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
به اشتراک بگذارید