![]() |
|
|||||||
| اینترنت و شبکه گفتگو و تبادل نظر درباره تمامي مسائل و مباحث مرتبط با اينترنت و شبكه |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
|
درود;
دوستان کاشکی یک تاپیک مهم در مورد امنیت شبکه هم ایجاد میشد. واقعا جاش تو این انجمن خالیه... و اما سوال: چجوری میتونم از ارتباط سرورها یا سایت ها یا یه دومین به سیستم خودم با خبر شم؟ مثلا اگه تراقیک من X هست این مقدار چقدرش در حال حاضر صرف دانلود یا بازدیدم از یه سایت میشه؟ آیا گرفتار بات نت نیستم؟ آیا کسی از پهنای باند من برای دریافت اطلاعات از سیستم من در حال تلاش نیست؟ یه دستور تو cmd هست بنام netstat منتها نرم افزاری در این زمینه وجود نداره؟ یا خودت این دستور قابلیت های دیگه ای هم داره؟ متشکر... |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: !!Half of the world
|
نقل قول:
network monitor نسخه فول ورژن هست اما حوصله می خواد بررسی اش اگه حالا داری بسم الله
|
|
|
|
|
| این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#3 | |
|
کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
|
نقل قول:
متشکر... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: !!Half of the world
|
نقل قول:
نه خوشم اومد بنده هنوز به مراحل عملی نرسیدم ![]() همچنان در تلاش برای رسیدن به مرتبه ارشد می باشم ![]() اون زون الارم هم که اون دفعه مشکل درست کرده بود برات من که تا حالا باهاش کار نکردم network monitor رو نسخه light اش رو باهاش کار کردم فقط بسته هایی که یه سرش local باشه یا broadcast باشه رو می گیره اما دیگه دل و روده بسته رو می ریزه بیرونا
|
|
|
|
|
| این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت