![]() |
|
|||||||
| طراحی صفحات داینامیک صفحات داینامیک صفحاتی هستند که با کاربر در ارتباط هستند. اطلاعات ارسالی کاربر را دریافت و در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنند. صفحات داینامیک عموما با زبان های برنامه نویسی PHP , ASP , ASP.NET ایجاد می شوند. سوالات خود در مورد این زبان های برنامه نویسی را در این بخش مطرح کنید. |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: تهران
|
با سلام به دوستان
می خواستم بدونم که من بین PHP و ASP کدام زبان رو یاد بگیرم بهتره من بیشتر میخوام سرچ انجینی بسازم که بتونم در داده های سایتم جستجو کنه اما در کل می خوام که یکی از این 2 رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم حالا چند تا سئوال دارم 1. شما کدام رو پیشنهاد میدید با توجه به نیازی که در بالا توضیح دادم 2. آیا شما سی دی آموزشی یا کتاب خواصی رو پیشنهاد می کنید ؟ 3. از چه طریق یادبگیرم بهتره ؟ 4. یاد گیری کدام سریعتره ؟ 5. چه مدتی زمانی طول خواهد کشید که کاملا یاد بگریم |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
كاربر فعال مديريت محتوا
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: ▼▼ اهواز ▲▲ وبـســایت: www.pedramch.com
|
سلام
1-خیلی بحث شده در این باره! هر کدوم یه سری مزیت ها دارن و یه سری معایب! اما در کل php پرطرفدار تره! 2-برای php کتاب انتشارات ناقوس رو پیشنهاد میکنم! 3-بهترین راه اینه که خودت بری و بگردی و مطالبو یاد بگیری! اگه هم سوالی داشتی تو انجمن مطرح کنی.. کتاب هم خیلی موثره! 4-فرقی نمیکنه! بعضیا میگن ASP سخت تره ولی در کل مهم اون اصوله...وقتی یاد گرفتی بقیه اش بستگی به خودت داره! 5-ببین کاملا یاد گرفتن معنی نداره! مثلا چند وقت دیگه php 6 میاد ولی تو php 5 رو یاد گرفتی.. اما چون اصولو میدونی راحت میتونی اونم درک کنی! مهم اون اصوله... ضمنا هر کس php یا هر زبان دیگه رو کامل بلد باشه یعنی کد هاشو بلده! این به این معنی نیست که بتونه هر پروژه ای رو پیاده سازی کنه ممنون/
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: تهران
|
نقل قول:
برای سرچ انجین ساختن برای داده کدام بهتره ؟ سی دی بهتره یا کتاب ؟ Last edited by saman3230; 11-07-2009 at 09:39 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||
|
كاربر فعال مديريت محتوا
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
محل سكونت: ▼▼ اهواز ▲▲ وبـســایت: www.pedramch.com
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اما اگه اصرار داری خودت بنویسی باید چند تا نکته رو مد نظر داشته باشی! مثلا هاستت لینوکسه یا ویندوز؟! و چند مورد دیگه... نقل قول:
هر کدوم که حالت ویژوال بیشتری داره به نظر من بهتره. ممنون/
|
|||||
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت