![]() |
|
|||||||
| سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری محلی برای مطرح کردن سوالات و برطرف کردن اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: Kordestan
|
سلام
حمید جان خسته نباشی یه مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با راهنمایی شما حل بشه نسخه جدید ویندوز 7 رو نصب کردم که به دلیل یک سری مشکلات پارتیشن بندی چند دفعه ای ویندوز رو عوض کردم نسخه نهایی 7 رو با کرکش نصب کردم و ویندوز اکتیو شده و مشکلی ندارم ولی هنگام روشن شدن به جای اینکه اتوماتیک بره رو ویندوز دو تا ویندوز 7 و یکی دیگه که نوشته win 7 loader ex که مربوط به فایل کرک هست و یه گزینه دیگه که فکر کنم نوشته earler windows به خاطر این مشکل یه بار دیگه ویندوز رو نصب کردم و کلا همه درایوها رو فرمت کردم و بعد ویندوز ریختم اما باز این لیست پاک نمیشد تو قسمت ویندوز ریپیر 7 اسم دو تا ویندوز 7 بود که برای یکی تو قسمت سایز نوشته بود 0 و تو قسمت درایو هم نوشته بود unknown حالا چطور میشه از شر اینها خلاص شد و اتوماتیک خودش بره رو ویندوز اصلی ببخشید که طولانی شد ممنون
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال انجمن لپ تاپ
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران
|
سلام
ببين دوست عزيز بايد بري در ويندوز برنامه EasyBCD را نصب كني و ايتمهاي اضافي رو حذف كني از اينجا بگير: کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید Last edited by H@mid-Vista; 11-07-2009 at 09:12 PM. |
|
|
|
| این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
|
حمید جان واقعا دمت گرم
باز هم ممنون موفق باشی |
|
|
|
| این کاربر از f-soltani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
|
باز هم یه مشکل دیگه تو ویندوز 7
این ویندوز فکر کنم با برنامه vitrual clone drive مشکل داره بعد از نصب سیستم بار اول نه restart میشه نه shutt down بعد سیستم ریستور هم کار نمیکنه و به هیچ وجه هم uninstall نمی شود آیا میشه یه کاری کرد که این برنامه با ویندوز 7 سازگار بشه ممنون |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت