![]() |
|
|||||||
| مشاوره خرید گوشی زیرشاخه اختصاصی برای مشاوره خرید گوشی های موبایل |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
در آغاز فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
|
درود سلام به همه
من مدتی هستش دارم تحقیق میکنم و میخوام ان 79بخرم لطفا راهنماییم کنید در ضمن امکانات زیر مد نظرم هست: 1-فیلمبرداری و عکاسی خوب 2-ضبط صدای خوب و بدون محدودیت زمان 3-اجرای چند کار همزمان 4-شارژ شدن خوب باطری 5-ذخیره شدن پیامک های ارسالی در گوشی(بعضی گوشی ها مثل ال جی kg300این امکان رو ندارن) 6-جلو وعقب بردن چند دقیقه ای یک فایل تصویری ویا آهنگ 7-امکان تغییر زبان در قسمتهای مختلف همچون پیامک-لیست مخاطب ها -یادآور و... 8-gps (مکان یاب) 9-سیستم عامل پر سرعت که کمتر هنگ کنه در ضمن رفیقم هم میخواد ان 85 بخره این گوشی چه جوریه [URL="http://forum.p30world.com/newthread.php?do=newthread&f=173#"]بيشتر [/URL] با تشکر از همه دوستان پارسی را پاس بداریم
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
عضو جديد
![]() تاريخ عضويت: Aug 2009
|
بین امروزه بیشتر این امکانات رو هر گوشی از هر برندی داره اما مهم تر اینه که ایا شما ظاهر گوشی هم برای شما مهمه و دیگه اینکه بود جه ی شما چقدره.....اگه شما می خواهید زیر 300هزار برای گوشی خرج کند من به شما N76 رو پیشنهاد می دم واگه بالای 300 تا 360 می خرین گوشی بدون هیچ بحث و جدلی فقط وفقط 5800اکسپرس موزیک و 5800نگاتیویشن رو پیشنهاد میدم...مدل نگاتیویشن یه گوشی کامل و مخصوص اقا و خانوم های مهندس یا دکتر با کلاس و اکسپرس موزیک هم برای جوون هایی که با گوشی شون می خواهند اهنگ گوش بدن یا بطور دیگه صدای قوی داشته باشه.......اینم از راهنمایی من....صلاح مملکت خویش خسروان دانند
![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
|
من دقیقا مصل این رفیقمون دنبال گوشیم بودجه هم تا 350 تومان...چی پیشنهای میدین من تا حالا با جاوا کار کردم و سرعت کار خیلی مهمه واسم...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: tehran
|
نقل قول:
دوست عزیز رنوار ال جی (LG KC910) رو حتما یه نگاهی بنداز ![]() مشخصاتش ایناست 1-دوربین 8 مگاپیکسلی لنز اشنایدر کروزنوخ آلمان با کیفیت بسیار بالا 2-صفحه ی فول تاچ خازنی 3-کیفیت بسیار بالای صفحه نمایش (3 اینچی) 4-ساپورت رم تا 16 گیگابایت 5-دارای A-GPS 6-شتاب سنج داخلی 7-WI-FI 8-مبتکر صدای دالبی 9-قابلیت مشاهده فایل های PDF,WORD,POWERPOINT,FALSHو .... 10-AUTO ROTATE 11-فیلم برداری با فرمت AVI 12-پخش فایل های DIVX/XVID اگه دنبال دوربینی به نظر من تا 350 بهترین گوشی که میتونی بگیری همینه ضمنا گوشی تکی هم هست یعنی کم دست بقیه می بینی ،این واسه خود من خیلی مهمه Last edited by pooria.rio; 11-07-2009 at 11:41 PM. |
|
|
|
|
| 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: شهری به رنگ خاک
|
این گوشی اگه سیستم عامل نمی خوای عالیه
|
|
|
|
| این کاربر از dc_error691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
| این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
|
اما من چون ممکن تا چند وقتی گوشیمو عوض نکنم نظرم اینه سیستم عامل داشته باشه که بعدا به مشکل نخورم بین با سیستم ها نظرتون چیه؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
نقل قول:
این جاوا هم اگه یه کم تحقیق کنی میبینی خیلی تو بازار زیاده و رونق داره و نرم افزارهای فراوانی براش وجود داره ضمنا یه کم خودت مشخصات این گوشی رو نگاه کن ببین واقعا امکاناتش با توجه به قیمتش محشر هست یا نه |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: شهری به رنگ خاک
|
سیستم عامل دار اگه تاچ میخوای 5800 بگیر اگر دوربین واست مهمه هم N82 یا N79 بگیر
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت