![]() |
|
|||||||
| مشاوره و راهنمايي براي خريد لوازم صوتي و تصويري محلی برای مطرح کردن سوالات درباره خرید لوازم صوتی و تصویری شامل تلویزیون، سیستم های سینمای خانگی، ضبط صوت و ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
|
با سلام خدمت اساتید
اول بگم من یه کم که نه بلکه زیاد مرض تعویض لوازم صوتی تصویری دارم از ظبط و دی وی دی گرفته تا تلویزیون برا همین در عرض این 2.5 سال به ترتیب ال سی دی پروجکشن 50 اینچ سونی و ال سی دی 46 سامسونگ S800 یا یه همچو اسمی و بعد SAMSUNG A550 46 و در نهایت SONY 46 V400 گرفته ام که البته اینو بگم این سونی آخری تصویرش کاملا منو راضی کرده اما حالا به خاطر 4 اینچ بیشتر و تنوع هم که شده یه موردی هست که می تونم تلویزیونم را با یه پلاسمای ال جی 50اینچ PQ30 تعویض کنم البته بحث پول و ضرر و زیانش مهم نیست فقط ازتون می خوام بپرسم که آیا این تلویزیون می تونه منو راضی نگه داره یا نه؟ و آیا تصویرش منو شاکی نمی کنه ؟ خواهشا در حد امکان کمکم کنید که بعدا پیشمون نشم ضمن اینکه اینم بگم در نهایت امکان بازپس دادنش و عدم معامله برام هست ولی می خوام همین اول یه چیزهایی را بدونم ضمن اینکه برا من اون 4 اینچ سایز بزرگ تلویزیون مهمه پیشاپیش از همه عزیزان ممنونم |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Oct 2009
|
اسماعيل جان ببخشيد موضوع پوز زني ديگه
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
|
نه فریبرز جان
واقعیتش به نوعی عاشق لوازم صوتی تصویری و تنوع در اون ها هستم حالا هم رفتم تو نخ یه تلویزیون 50 اینچ آخه خیلی تعریف پلاسما هم این روزا شنیدم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
|
دوستان کسی نیست به ما کمک کنه
ما هم براش دعا می کنیم
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Feb 2008
|
پلاسما یا باید پایونیر باشه(که دیگه تولید نمیشه) یا پاناسونیک یا سامسونگ
ال جی در زمینه پلاسما حرف چندانی نداره ضمنا این مدلی که گفتید فول اچ دی نیست |
|
|
|
| این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
از نظر وضوح تصویر و شفافیت می خوام یه چیزایی بدونم
کسی از اینا نداره |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت