![]() |
|
|||||||
| برنامه نويسي بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نويسی برای محيط ويندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
|
سلام
من به یه برنامه احتیاج دارم با c ++ برنامه نویسی خودم افتضاحه ممنون میشم کمکم کنید الگوریتمشم میگم واسه دوستایی که احتمالا ( یادشون رفته) 1- ایجاد یک پشته خالی 2-عبارت رو از چپ به راست بخونه و تا زمانیکه به انتهای عبارت بعدی نرسیده اعمال زیر رو انجام بده: الف)نشانه بعدی(ثابت،متغیر،عملگر،پرا تز باز و بسته) را از عبارت میانوندی دریافت کن ب) اگر نشانه : * پرانتز باز است آن را در پشته قرار بده * عملوند است آن را در خروجی بنویسد *عملگر است. اگر تقدم این عملگر از تقدم بالای پشته بیشتر باشد آن را در پشته قرار بده وگرنه عضو بالای پشته رو حذف کنه و در هروجی بنویسه حالا این عملگر ورودی رو با عملگر جدید موجود در بالای پشته مقایسه کنه و عمل را اونقدر ادامه بده تا پشته خالی شه یا تقدم عملگر موجود در پشته کمتر از آن عملگر بشه در این صورت اون رو در پشته قرار بده * پرانتز بسته است.آنگاه عملگرهای بالای پشته رو pop کرده و در خروجی بنویسه تا وقتی به پرانتز باز برسه اونو pop کنه اما تو خروجی ننویسه 3-وقتی یه انتهای عبارت رسید عناصر موجود در پشته رو حذف کنه و در خروجی بنویسه تا پشته خالی شه وااااااای چقدر طولانی شد. من منتظر می مونم اما زیاد منو منتظر نذارید ممنون |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
همکار انجمن آموزش عالی
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: ๑۩۞۩๑̴
|
اگه عجله نداشته باشی تا 2 شنبه یا سه شنبه میزارم واست
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
داره خودمونی میشه
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
همکار انجمن آموزش عالی
|
با عرض معذرت
پیغام خصوصیتو بخون |
|
|
|
|
|
#6 |
|
همکار انجمن آموزش عالی
|
ببخشید که دیر شد
بفرمایید PHP کد:
موفق باشی |
|
|
|
| این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
يك دنيا ممنون
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت