![]() |
|
|||||||
| گــرافیک سه بعدی و انیمیشن کلیه مباحث در مورد آموزش ، تحلیل ، بحث و تبادل نظر در باره گرافیک سه بعدی و انیمیشن در این انجمن مطرح میشود! |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2009
محل سكونت: InMidADreamyCleavage
|
سلام..
گیج شدم نمی دونم این مشکل از کجاست.. ![]() من یکی از متریال های صحنه ام رو به صورت materiallibrary ذخیره می کنم و تا زمانی که مکس باز هست (و چندین بار محیط مکس رو برای صحنه های مختلف Reset می کنم) می تونم متریال رو لود کنم، ولی وقتی که از مکس بیرون میام و دوباره بازش می کنم متریال سیاه میشه و تکسچر ها بالا نمی آن.. (ایراد از موتور رندر هم نیست، حالت پیش فرص رو منتال ری هست و فقط با اون کار می کنم.) هلپ می پلیز ! ![]() ![]() |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
|
هوم؟؟!
کجائین بچه ها؟ کسی نمی دونه؟ برم فروم فرنگی؟! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال انجمن گرافیک سه بعدی
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: (*^*)
|
خوب شما این متریال رو فکر کنم بهتره بعد از ذخیره تو material library به صورت یه فایل سیو کنید و هر بار که میخواید تو صحنه های دیگه استنفاده کنید اون رو لود کنید
برای سیو کردنش هم گوشه پایین سمت چپ material library دکمه save هست و دکمه open هم همونجاس |
|
|
|
| 3 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 |
|
|
ممنون شهاب... ولی..
من همین کار رو می کنم خوب.. متریال رو می ذارم تو کتابخونه (با Put to library) و بعد هم ذخیره می کنم.. ولی متاسفانه... یا شایدم منظورت چیز دیگه ایه.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
مشکلم حل شد!
تو Area پرسیدم.. باید مکس رو آپدیت می کردم و به SP1 ارتقا می دادم.. از اینجا می تونید آپدیت ها رو بگیرید : کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید |
|
|
|
| 5 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| Tags |
| 3ds max 2010 sp1, لود نشدن تکسچر متریال |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت