![]() |
|
|||||||
| پرسش و پاسخ پزشكي محلي براي مطرح كردن پرسشها و ارائه ي پاسخهاي پزشكي |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: May 2007
|
سلام ، این کرمی که توی ما هواره تبلیغش هست ، با سرنگ بی خطر، برای از بین بردن خطوط پیشانی یا صورت :
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: May 2006
|
سلام دوست عزيز
اين دارو از سم باكتري كلستريديوم هست كه عضله مخطط رو فلج ميكنه بين 4 تا 8 ماه اثر داره اثرش هم زير 1هفته قابل ديدنه __ حتما بايد توسط بهترين متخصص هاي پوست تزريق كنين وكرنه مشكل عفونت و ... من كه دكتر عمومي هستم هنوز جرأت اين تزريق رو كه با سوزن انسولين هست به خودم نميدم چطور ميخاين خودتون اينكارو بكنين?... كلا اين دارو بصورت پودر فريز شده هست و در مطب بصورت محلول در مياد__ واقعا به اين تبليغات فقط بخنديد اين ها احتمالا محصولات اكراين و بلغار هستن كه با كيفيت كم ولي قيمت خوب خوراك سودجو ها هستند __ فكر ميكنم تبليغ باشه وكرنه بهت بهترين رزيدنت هاي درماتو رو معرفي ميكردم __ در كل اين دارو اثر خوبي داره اكر حرفه اي به عضلات درست تزريق بشه اما من اگر آقا هستي و مشكل حاد پايين بودن ابرو يا خط هاي عميق خنده و پيشاني رو نداري بهت توصيه نميكنم اما عوارضش از داروهاي ديگه كه سمپاتو ميمتيك ها بودند بسيار كمتره موفق باشي |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت