P30World Forums
http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif دانلود نرم افزار     http://www.p30world.com/nw_imgs/rtl1.gif فروشگاه اینترنتی
برگشت   P30World Forums > علم، فرهنگ، هنر > موضوعات علمی > زیست شناسی، پزشکی و بهداشت عمومی > پرسش و پاسخ پزشكي

تابلو اعلانات

پرسش و پاسخ پزشكي محلي براي مطرح كردن پرسشها و ارائه ي پاسخهاي پزشكي

جواب

اختيارات تاپيک نمايش رسم
قديم 11-05-2009, 04:10 PM   #1
M A T R I X
داره خودمونی میشه

تاريخ عضويت: May 2007
14 سوال در مورد کرم بهداشتی بوتولیسیم

سلام ، این کرمی که توی ما هواره تبلیغش هست ، با سرنگ بی خطر، برای از بین بردن خطوط پیشانی یا صورت :

1- عوارض داره ؟ اگه داره چی و چه مقداره ؟

2- موثر و نتیجه بخش هست ؟ چند وقته نتیجه اونه مشخص میشه ؟ یعنی ظرف 1 هفته اثرش روی پوست معلوم میشه ؟

3- تا چه مدتی دوام و پایداری داره ؟ برای چندین ماه ، یا چند سال ؟ زمان دقیق یا تقریبی ( نسبی دقیق ) اون رو میشه بفرمایید ؟ خیلی ممنون و با تشکر.

M A T R I X is offline   Reply With Quote
تبلیغــــات
Advertisement

قديم 11-12-2009, 05:19 AM   #2
keyvan_ssi
داره خودمونی میشه

keyvan_ssi's Avatar

تاريخ عضويت: May 2006
پيش فرض

سلام دوست عزيز
اين دارو از سم باكتري كلستريديوم هست كه عضله مخطط رو فلج ميكنه بين 4 تا 8 ماه اثر داره اثرش هم زير 1هفته قابل ديدنه __ حتما بايد توسط بهترين متخصص هاي پوست تزريق كنين وكرنه مشكل عفونت و ... من كه دكتر عمومي هستم هنوز جرأت اين تزريق رو كه با سوزن انسولين هست به خودم نميدم چطور ميخاين خودتون اينكارو بكنين?...
كلا اين دارو بصورت پودر فريز شده هست و در مطب بصورت محلول در مياد__ واقعا به اين تبليغات فقط بخنديد اين ها احتمالا محصولات اكراين و بلغار هستن كه با كيفيت كم ولي قيمت خوب خوراك سودجو ها هستند
‏_‏_
فكر ميكنم تبليغ باشه وكرنه بهت بهترين رزيدنت هاي درماتو رو معرفي ميكردم
‏_‏_
در كل اين دارو اثر خوبي داره اكر حرفه اي به عضلات درست تزريق بشه اما من اگر آقا هستي و مشكل حاد پايين بودن ابرو يا خط هاي عميق خنده و پيشاني رو نداري بهت توصيه نميكنم اما عوارضش از داروهاي ديگه كه سمپاتو ميمتيك ها بودند بسيار كمتره
موفق باشي
keyvan_ssi is offline   Reply With Quote
جواب

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان)

اختيارات تاپيک
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید

BB code is روشن
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

پرش

واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 09:23 PM.