![]() |
|
|||||||
| مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم محلی برای مطرح کردن سوالات درباره خرید کل سیستم |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: May 2008
|
سلام
امروز رفتم این سیستمو سفارش دادم.مادبوردش یکشنبه می یاد برای همین تا یکشنبه می تونم دیگر قطعاتشو عوض کنم.نظرتون دربارش چیه؟قیمتش خوبه؟(من اصفهانم) cpu :AMD Athlon 2 x4 620 M.b: Asrock M3A785 GMH/128M Vga 4200 Onboard Ram: 2GB 2x1GB DDR3 1333 Dual Channel GEIL HDD:Samsung 500G Spinpoint F3 Power: Green 380w Case : Delux هزینه ی نهایی به همراه اسمبل : 430/000 پی نوشت:قرار شد اگر سی پی یو 640 گیر اورد اون مدلو بزاره و 20 تومان بیشتر بگیره. هدف رم DDR3 و سی پی یو 4 هسته ای و گرافیک انبورد بود.برنامه نویس هستم و بازی هم نمی کنم.پیشنهاد دیگه ای دوستان ندارند؟{البته طبق قراری که گذاشتم دیگه مادربوردو نمی تونم عوض کنم) |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#3 | |
|
داره خودمونی میشه
|
نقل قول:
البته در نظر بگیرید که اینجا تهران نیست.تقریبا کل شهرو گشتم تا یکی رو پیدا کردم که این مادربوردو داشت.فکر کنم بخاطر سی پی یو یه خورده گرونتر از بقیه جاها شده(سی پی یو رو 125 زد) البته اینجا هزینه اسمبل هم زیاد میگیرند. Last edited by vox_cine; 11-05-2009 at 04:07 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
محل سكونت: شیراز
|
مادربورد مشکلی نداره و خوبه راستی چند بهتون داد........
cpu هم 640 فکر کنم هنوز تو ایران نیومده همون 620 خوبه......... فقط پاور رو 430 ببندی بهتره چون خیلی فرق قیمتشون نیست ............ |
|
|
|
| این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#5 |
|
داره خودمونی میشه
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: tehran
|
سلام
بهتر بود قبل از سفارش تاپیک می زدی و از راهنمائی دوستان با تجربه استفاده می کردی . با اینحال 430 تومان برای یک چنین سیستمی با گرافیک آنبرد (بدون مانیتور و ...) کمی زیادیه و میشد سیستم بهتری بست. با اینحال کارتو راه میندازه و مشکلی نداره . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
داره خودمونی میشه
|
شما پیشنهادتونو بدید.اگر واقعا خیلی بهتر از این بود بعدازظهر زنگ میزنم کنسلش میکنم.
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#9 | |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
|
نقل قول:
![]()
Last edited by altavisa; 11-05-2009 at 05:29 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
|
البته صحبت از تکنولوژی روز دنیاست اگه تا ویندوز 8 صبر کنید cpu 128bit هم به بازار میاد یعنی یک پله بزرگ به سمت جلو ولی به نظر شخصی من آدم باید یک سال از تکنولوژی دنیا عقب باشه تا نه ضرر مالی کنه نه زیاد عقب بمونه
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت