![]() |
|
|||||||
| اینترنت و شبکه گفتگو و تبادل نظر درباره تمامي مسائل و مباحث مرتبط با اينترنت و شبكه |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
|
سلام دوستان
![]() من والا میخواستم مودمم را آپیگرید کنم و باید صفحه تنظیمات مودم را باز کنم که باز نمیشه پشت مودم این زده 192.168.1.1 user:admin pas:admin هر چه قدر سعی کردم که این صفحه تنیمات باز بشه باز نمیشه دوستان چه کار کنم ؟
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: کرمانشاه
|
کابل تلفن رو ازش جدا کن
بعد مودمت رو ریست کن بعد ادرس ای پی رو تایپ کن حالا می تونی وارد تنظیمات مودمت بشی فقط ممکنه بعد از کانفیگ کردن دوباره به حالت اول برگرده چون ممکنه رنج آی پی مودمت با ای پی isp یک باشه که این مشکل ایجاد می شه که باید ای پی مودمت رو از تو تنظیمات به یه ای پی دیگه عوض کنی آموزش دقیقش رو بلد نیستم تو تاپیک زیر بپرس بهت می گن کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید |
|
|
|
| این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#3 | |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: Amol
|
نقل قول:
احتمالا DHCP سرور غیر فعال شده و باید از روی کارت شبکه ست کنی! Start---Control panel--->Network Connection---> روی local area connection راست کلیک کن و properties رو بزن. تو صفحه ای که باز شد Internet protocol رو انتخاب کن و properties رو بزن... تو صفحه ای که باز شد Use the following Ip Adress رو فعال کن و تو قسمت اولش بنویس 192.168.1.2 و تو قسمت وسط 255.255.255.0 و تو قسمت آخر یعنی Gateway بنویس : 192.168.1.254 و OK ! انشاالله درست میشه |
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت