![]() |
|
|||||||
| C کلیه مباحث و موضوعات در مورد این زبان برنامه نویسی ... C , C++ , C# , Visual C |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
|
برنامه ای بنویسید که ضرایب یک معادله درجه دوم را بگیرد و مسِأله راحل کند
ax^2+bx+c لطفا کمک کنید.
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
عضو جديد
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
|
خوب اول خواستم کمکت کنم ولی باید بگم اینطوری خودت لطمه میبینی پس خواستم راهنماییت کنم در مرحله 1)شما باید a , b, c رو توسط دستور scanf از کاربر بگیری 2)باید معادله ی دلتا رو به عنوان یکی از دستورهات بنویسی 3) شرط بذاری مثلا تو اینجا میشه از دستور if استفاده کرد .باید شرط بدی که اگه دلتا منفی شد بنویش ریشه موجود نیس اگه دلتا 0 شد x=-b/2*a
واگه دلتا مثبت باشه دو تا دستور x1=-1*b + sqrt(delta)/2*a x2=-1*b-sqrt(delta)/2*a استفاده کرد ودر ضمن منظور از sqrt (delta( همون رادیکال هست که در سرفایل <math.h> قرار داره امیدوارم که بتونید برنامه رو بنویسید
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جديد
![]() تاريخ عضويت: Nov 2009
|
خوب اول خواستم کمکت کنم ولی باید بگم اینطوری خودت لطمه میبینی پس خواستم راهنماییت کنم در مرحله 1)شما باید a , b, c رو توسط دستور scanf از کاربر بگیری 2)باید معادله ی دلتا رو به عنوان یکی از دستورهات بنویسی 3) شرط بذاری مثلا تو اینجا میشه از دستور if استفاده کرد .باید شرط بدی که اگه دلتا منفی شد بنویش ریشه موجود نیس اگه دلتا 0 شد x=-b/2*a
واگه دلتا مثبت باشه دو تا دستور x1=-1*b + sqrt(delta)/2*a x2=-1*b-sqrt(delta)/2*a استفاده کرد ودر ضمن منظور از sqrt (delta( همون رادیکال هست که در سرفایل <math.h> قرار داره امیدوارم که بتونید برنامه رو بنویسید
|
|
|
|
|
#4 |
|
در آغاز فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
|
البته بهتره از این به عنوان یه راهنما کمک بگیرین و برنامه رو خودتون بنویسین ...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید موفق باشید |
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت