![]() |
|
|||||||
| خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات محلی برای مطرح کردن سوالات درباره خرید هارد دیسک، درایو های نوری، حافظه های فلش و کلیه ابزار ذخیره سازی اطلاعات |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
|
بچه ها سلام
من قرار فردا شب برم یک هارد 500 گیگ بخرم ولی موندم چه هاردی بخرم بعد از کلی تحقیق فهمیدم دو هارد سیگیت و وسترن دیجیتال خوب هستند حالا از توی این دو برند موندم کدومش بخرم اگر پیشنهاد میکنید سیگیت بخر کدوم مدلش بخرم و قیمت 32 بافرش چنده ؟ اگر هم پیشنهاد میکنید وسترن دیجیتال بخر کدوم مدلش(سبز,وآبی,بلک)و قیمت 32 بافرش چنده ؟ دوستان خواهش می کنم فقط در مورد همین 2 برند پاسختون مطرح کنید وسراغ مدلهای دیگه نرید بچه ها امیدم به همین تاپیکه 55 تومن هم پول دارم |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
|
بچه ها کسی نبود راهنمایی کنه
میرم وسترن میخرم و کدوم مدلش بخرم تو بندرعباس هم هستم قیمت بلک وسترن چنده ؟ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
کاربر فعال انجمن سخت افزار
محل سكونت: شمال
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
|
جفتش خوبه
وسترن بلک سیگیت هم که مدلش رو فرمودن البت با 50 فقط سیگیت رو میشه وسترن بلک بالای 70 در میاد یادت باشه لزوما قیمت بیشتر بهتر بودن نیس |
|
|
|
| این کاربر از ali_nioton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#5 |
|
داره خودمونی میشه
|
بچه ها سیگیت
seagate baracoda 7200.12 32 بافرش هم هسته یا فقط 16 بافره ؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
داره خودمونی میشه
|
من قرار شد شنبه شب برم سیگیت 500 گیگ بخرم
با گارانتی سازگار تا سال 2011 وقتی خریدم باید به چیزی توجه کنم ؟ من دوتا هارد الان دارم 80 گیگ ساتا مکستور بدسکتور گرفته در سطح تیم ملی 60 گیگ IDE این دوتا هارد برمیدارم و میندازمش دور و هارد جدید با احتیاط روش میبندم و سی دی ویندوز و پارتیشن بندی و نصب ویندوز و ... یک سوال مادربرد من asus p5p800 SE هست که ساتا میخوره رم 1.5 گیگ ddr cpu : 3.06 full intel با این سیستم مشکلی برام پیش نمیاد؟ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
|
اشتبا نکن
یکی از هارد ها رو روش یه وین نصب کن و تو یخچال نگه دار این جنسای جدید یه خورده سوسولن یه روز پامیشی میبینی خدا نکرده آره یه زاپاس این موقع ها بدرد میخوره |
|
|
|
| این کاربر از ali_nioton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 | |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
|
نقل قول:
هاردات رو چرا بندازی دور ؟! آگهی بزن واسه فروشش : [URL="http://www.irwbuy.com"]www.irwbuy.com[/URL] |
|
|
|
|
| این کاربر از rezidentevilone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#9 |
|
داره خودمونی میشه
|
بزارم تو یخچال !!!!!!!!!!!!!
مگه هارد را میزاند تو یخچال ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
|
من رفتم هارد 500 گیگ سیگیت baracuda 7200.12 خریدم
با گارانتی سازگار تا سال 2011.9 سرعتش از هاردهای قبلیم بیشتر اول پارتیش بندی کردم 5 درایو 100 گیگ بعد ویندوز روش نصب کردم فقط یک ضد حالیه 500 گیگ حالا چطوری پر کنم ؟؟؟؟؟ 50 گیگش که قبلا آرشیو داشتم پر شد میمونه 450 گیگ 50 گیگ هم ویندوز میمونه 400 گیگ بچه ها کسی تو بندرعباس هست هارد پر کنه (فیلم و عکس و آهنگ) اگر مغازه دارین خبر بدین |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت