![]() |
|
|||||||
| مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ محلی برای مطرح کردن سوالات درباره خرید لپ تاپ |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
در آغاز فعالیت
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
|
با سلام خدمت دوستان
بنده چند سالیه از یک کامپیوتر خانگی استفاده می کنم که سرعت کم آن اعصابمو خورد کرده!! حالا با مبلغ 850000 تومان قصد خرید دارم بنظر شما یک لپ تاب بهتره یا یک کامپیوتر خانگی که بتونه هم سرعت خوبی داشته باشه هم فردا مشکلات سخت افزاری کمی داشته باشه و بار امنیتیش زیاد باشه کار من بیشتر مربوطه به کارهای گرافیکی و اینترنت و مدیریت سایت برای من ظاهر مهم نیست
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 | |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Apr 2005
|
نقل قول:
شما در pc قدرت انتخاب و تغییر در کانفیگ را دارید ولی در لپتاپ باید چشم بدست تولید کننده داشت |
|
|
|
|
| این کاربر از aryakhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: شیراز
|
پست بالا تایید میشه این پولو بده یه pc برو حالشو ببر برای خرید همین قطعات برای لپ تاب دو برابر باید پول بدی
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: تبریز "شهر اولین ها"
|
اگه واقعا برا خونست و ثابته شک نکن که یه سیستم توپ ببندی خیلی بهتره ! مصلما لپ تاپ قدرت یه سیستم خانگی با همین قیمت رو نداره و قابل ارتقاع هم نخواهد بود ! به جرئت میتونم بگم که اگه با 900 تومن یه سیستم ببندی لپ تاپ هم ردش میشه 2 میلیون ! تازه از لحاض گرافیک هم عمرا به سیستم خونگی برسه !
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
در آغاز فعالیت
|
با تشکر از همه دوستان
واقعا از راهنماییهای شما سپاسگذارم حالا اگه لطف کنید یه سوالم طرح کردم در خصوص لسیت قطعات یک pc خانگی حدودای 800 تومان یا یه ذره بالاتر که در لینک پایینه: کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید با تشکر
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر فعال مشاوره برای خرید لپ تاپ
![]() تاريخ عضويت: Sep 2008
محل سكونت: اصفهان
|
شما چگونه میخواهید لپتاپ رو با PC مقایسه کنید؟
این بستگی به کاربرد شما دارد. زیبایی و عمر بالاتر لپتاپ هم تایید میشه. من تو خونه یک سیستم قدرتمند و یک laptop دارم،از وقتی laptop خریدم دیگه سراغ PC نرفتم. قابلیت حمل و جابه جایی راحتی در استفاده ، زیبایی و اشغال فضای کمتر. از لحاظ perform هم میشه گفت قدرت سیستم 850 تومانی با لپتاپ در این محدوده قیمت، تقریبا برابر هست. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
در آغاز فعالیت
|
جناب biostar برای بنده دو چیز مهم است و بقیه مهم نیستند:
1- سرعت 2- کیفیت قطعات حال اگر باز نظرتون اینه که یه لپ تاپ با یک pc 850 تومنی تفاوت نمی کنه بفرمایید آخه دارم گیج میشم یعنی لپ تاپ 850 تومنی دارای سرعت و کیفیت یک pc 850 تومنییه البته من یک لپ تاپ را دیدم که مشخصات آن در لیک زیره: کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید حالا آیا بازهم pc با قیمت 800 ترجیح داره( خطابم بقیه دوستانی است که موافق pc هستند) Last edited by arsalanty; 11-04-2009 at 01:21 PM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال انجمن لپ تاپ
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: تهران
|
دوران دسك تاپ به سر اومده و الان دوران لپ تاپ هست.
اگه قصد حمل و نقل ندارين مدلهاي 17 يا 18 اينچ بگيرين حدود 4 كيلو هستن و خيلي هم كم جا مي گيرن و از همه مهمتر صداي مزخرف فن رو ندارنو خيلي كم صدا ترن ![]() ACER-8730G يك نمونه از جايگزين دسكتاپ هستبا مانيتور 18 اينچ و 4.5 كيلو وزن و 900 دلار قيمت ميبيني خيلي هم گرون نيستن و خوب توجيه خريد دارن چون جا و صداي كم دارن گرافيكهاي خوفي هم دارن و كم نميارن |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jun 2006
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
|
ببین با این پول میشه یه pc قدرتمند ورداری.مثلا تو لپتاپ ها سی پی یو ای ام دی آشغال ولی میتونی با قیمت کم تر نسبت به اینتل سی پی یو خفن تری انتخاب کنی که پولت واسه گرافیک بمونه و گرافیک بهتری انتخاب کنی.حالا کاری به بقیه چیزاش نداریم.
البته بستگی به به استفادت داره.خوب لپتاپ قابلیت حمل و نقل داره.می تونی همه جا ببری ازش استفاده کنی ولی پی سی رو نمیشه بذاری زیر بغلت این ور اون ور ببری. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت