![]() |
|
|||||||
| دلــفي بحث ها تبادل نظر درباره اين زبان برنامه نويسي |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2009
محل سكونت: زير آسمون خدا...
|
با عرض سلام به همه.
راستش از همه دوستان و اساتيد برنامه نويسي خواهش ميكنم تا برنامه زير رو برام بنويسند. مولدهاي همنهشتي خطي بر اساس رابطه زير يك توالي از اعداد صحيح به صورت x1,x2,....,xm بين 0 تا m-1 توليد ميكند ( بر اساس فرمول زير) R1=Xi/100 Xi = (ax+c) mod M x:هسته اوليه=a mod M ) c:مقدار ثابت مولد a:ضريب ثابت مولد M:مقدار پيمانه حالا از دوستان ميخوام برام با دلفي برنامه اي بنويسند كه بر اساس فرمول بالا مقدارهاي بالا رو بهم بدن توضيح:مقادير x , c , a , M دلبخواه هستند و اعداد صحيح هستند. و براساس يك حلقه تكرار بايد مقدار x مرتب حاصل a mod M باشد و در فرمول جايگذاري شود. صورت خود مثال هم اينه: با استفاده از مقادير x=27 , a=17 , c=43 , M=100 بر اساس روش همنهشتي خطي دنباله اي از اعداد تصادفي توليد كنيد. از همه دوستان و اساتيدي كه ميتونند من رو در اين پروژه كمك كنند ممنون ميشم تا اين لطف رو در حقم بكنند. با سپاس. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2006
|
سلام دوست عزيز
قرار نيست اينجا سفارش برنامه بدي.شما شروع كن اگه مشكلي بود مطرح كن به اميد ديدار |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jul 2009
محل سكونت: زير آسمون خدا...
|
نقل قول:
ممنون از بابت پاسخت. من شروع كردم و قسمت اول برنامه رو هم نوشتم ولي در قسمت دوم كه فكر ميكنم بايد به مبحث حلقه تكرار مربوط بشه گير ميكنم منظورم قسمتي يه كه مقدار a mod M بايد جايگزين مقدار x بشه و تا 100 بار اين كار رو تكرار كنه. حالا ممنونتون ميشم تا كمكم كنيد ك بتونم اين دستورات رو بنويسم. با سپاس. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
همکار انجمن دلــفی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: روي ميخ
|
فکر کنم بد نیست نگاهی به بخش آموزش مبتدی باندازید.
ضمنا موضوع تاپیک رو درست انتخاب کنید. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
همکار انجمن دلــفی
![]() تاريخ عضويت: Dec 2005
محل سكونت: روي ميخ
|
فکر کنم بد نیست نگاهی به بخش آموزش مبتدی باندازید.
ضمنا موضوع تاپیک رو درست انتخاب کنید. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت