استخدام
آموزش آنلاین شبکه
آموزش دوره های مایکروسافت
خرید کارت شارژ - خرید شارژ

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: بهترین کارت dvb که تو ایران وجود داره چیه !!!! و قیمتش چنده !!!

داره خودمونی میشه sepinood1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض بهترین کارت dvb که تو ایران وجود داره چیه !!!! و قیمتش چنده !!!

بهترین کارت dvb که تو ایران وجود داره چیه !!!! و قیمتش چنده !!!

می خوام یه کارت dvb بگیرم برای دانلود افلاین و همچنین می خوام بهترین کیفیت تصویر رو هم داشته باشه !!!

راستش قیمتش زیاد مهم نیست چون می خوام کارتی بگیرم که تا چند سال لازم نباشه عوضش کنم ...!!!

ممنون می شم راهنماییم کنید راستی اگه بگید از کجا گیرش بیارم ممنونتون میشم !!

2. این کاربر از sepinood1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3. # ADS

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

الان بهترین کارت دی وی بی موجود در بازار dvb sky star s2 pci هستش.که از نظر کیفیت تصاویر و ساپورت نرم افزاری بهترینه.

قیمتش 110-115 تومنه.

خریدشم می تونید اگه آشنا دارید از اون بگیرید.
    اگه ندارید خرید اینترنتیش وجود داره که سایت shopsat.org یکی از سایت ها فروش تجهیزات ماهواره ای هستش.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینترنت افلاین کارت های دی وی بی واسه من هم سواله.
    باید روی یک فرکانس خاص و با برنامه مخصوص اسکای استار باشه.اما طریقه استفاده ازش واسه منم سواله.

5. 3 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

الان بهترین کارت دی وی بی موجود در بازار dvb sky star s2 pci هستش.که از نظر کیفیت تصاویر و ساپورت نرم افزاری بهترینه.

قیمتش 110-115 تومنه.

خریدشم می تونید اگه آشنا دارید از اون بگیرید.
    اگه ندارید خرید اینترنتیش وجود داره که سایت shopsat.org یکی از سایت ها فروش تجهیزات ماهواره ای هستش.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینترنت افلاین کارت های دی وی بی واسه من هم سواله.
    باید روی یک فرکانس خاص و با برنامه مخصوص اسکای استار باشه.اما طریقه استفاده ازش واسه منم سواله.

خیلی ازتون ممنونم این کارتها رو میشه آپ شون کرد مثل رسیور معمولی ...

بعد Qbox چطوره اگه اطلاعی دارین

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بهترین کارت dvb اینترنال موجود در بازار sky star hd2 هست قیمتش حدود 140 تومن باید باشه

این کات فرکانسهای کانالهای hd رو میگیره که با کیفیت عالی میتونی این کانالها رو ببینی البته هیچ کدومش باز نیست!از gbox باید استفاده کنی
    درضمن من شنیدم این کارت برای دانلود افلاین خوب نیست

8. 2 کاربر از mehrshad taheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با عرض معذرت این gbox چی هستش و باید چطور ازش استفاده کنم !!؟

آقای مهرشاد روی کارتنش زده که s2 رو ساپورت میکنه پس چطور دانلود آفلاین یا این کارت خوب نیست نمیشه باهاش دانلود کرد و یا مشکل ایجاد می کنه !؟

در ضمن این کارتها بهتر هست یا رسیور معمولی با رسیور معمولی هم میشه دانلود آفلاین کرد و کانال hd دید .. ممنون میشم از پاسختون

10. این کاربر از sepinood1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز من با چند خبره تو کار ماهواره صحبت کردم و اونا به من کارت dvb sky star s2 pci پیشنهاد کردن .
    این کارت از نظر کیفیت تصاویر بسیار عالیه.و برای اینترنت افلاین بسیار مناسب هستش. همون طور که گفتید بخاطر داشتن s2 برای اینترنت افلاین بسیار مناسبه (بر خلاف مدلsky star hd2 ).
    این کارت بوسیله نرم افزار اختصاصی و مستقل skynet روی فرکانس های s2 دارای قدرت دانلود افلاین بالایی هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز من با چند خبره تو کار ماهواره صحبت کردم و اونا به من کارت dvb sky star s2 pci پیشنهاد کردن .
    این کارت از نظر کیفیت تصاویر بسیار عالیه.و برای اینترنت افلاین بسیار مناسب هستش. همون طور که گفتید بخاطر داشتن s2 برای اینترنت افلاین بسیار مناسبه (بر خلاف مدلsky star hd2 ).
    این کارت بوسیله نرم افزار اختصاصی و مستقل skynet روی فرکانس های s2 دارای قدرت دانلود افلاین بالایی هستش.
    ضعف بسیار بزرگی که کارت معرفی شده شما داره داشتن تیونر هست خوبی hd2 اینه که تیونر رو حذف کرده
    البته این مدل تنها مدلی هست که من دیدم تیونر نداره از یه تکنولوژی جدید استفاده میکنه
    متاسفانه من خیلی وقته از عالم کارتهای dvb امدم بیرون!!!در کل تمام محصولات sky star خوبم البته به این شرط که المانیشو گیر بیارین!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با عرض معذرت این gbox چی هستش و باید چطور ازش استفاده کنم !!؟

آقای مهرشاد روی کارتنش زده که s2 رو ساپورت میکنه پس چطور دانلود آفلاین یا این کارت خوب نیست نمیشه باهاش دانلود کرد و یا مشکل ایجاد می کنه !؟

در ضمن این کارتها بهتر هست یا رسیور معمولی با رسیور معمولی هم میشه دانلود آفلاین کرد و کانال hd دید .. ممنون میشم از پاسختون
    خلاصش اینکه یه تعداد کارت اورژینال رو روی سرور به اشتراک میزارن شما از طریق اینترنت و نرم افزار و البته خرید اکانت میتونی این شبکه ها رو تماشا کنی

من شندیم دیسی زیاد داره البته منبع درستی نبوده خیلی ها تعریف میکنن!کلا مطمئن نیستم

با رسیور میتونی کانال hd ببینی ولی فکر نکنم زیر 300 تومن چیزی پیدا کنی!دانلود افلاین و انلاینش مخصوص dvb هست
    در کل من dvb رو ترجیح میدم چون نرم افزارهاش به روز تر بود!البته الان همه بسته شده!
    با رسیور اگه امکانش رو داشته باشه میتونین gbox هم بگیرین
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ضعف بسیار بزرگی که کارت معرفی شده شما داره داشتن تیونر هست خوبی hd2 اینه که تیونر رو حذف کرده
    البته این مدل تنها مدلی هست که من دیدم تیونر نداره از یه تکنولوژی جدید استفاده میکنه
    متاسفانه من خیلی وقته از عالم کارتهای dvb امدم بیرون!!!در کل تمام محصولات sky star خوبم البته به این شرط که المانیشو گیر بیارین!
    درسته تیونر داره.اکثر کارت های دی وی بی همون طور که شما نیز گفتید دارای تیونر هستن.
    اما از اینترنت افلاین این کارت خیلی تعریف شنیدم.
    دیگه تصمیم نهایی با کسی هست که می خواد بخره.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از راهنمایی های بسیار ارزنده تون کمال تشکر رو دارم !!!

ولی نمی فهمم نداشتن تیونر چرا باید خوب باشه !!!

یعنی وظیفه ی تیونر رو در این کارت چیپست خاصی انجام میده یا میافته گردن کامپوتر که فکر نکنم اینطور باشه چون امکانش نیست !! نداشتن تیونر یه نکته ی مثبته ؟

البته hd2 رو به خاطر ضعف در دانلود آفلاین ترجیح نمیدم مگر اینکه این خبر صحت نداشته باشه و یا نداشتن تیونر خیلی کار آیی این کارت رو بالا برده باشه !!!

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

به اشتراک بگذارید

به اشتراک بگذارید

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •