تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
دستگاه جوجه کشی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]






صفحه 21 از 21 اولاول ... 111718192021
نمايش نتايج 201 به 210 از 210

نام تاپيک: ◄◄ تاپيك ويژه ميكرو كنترلر AVR [سوالات در اين تاپيك]

  1. #201
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    پست ها
    1

    پيش فرض

    سلام
    سوالی که من دارم اینه
    می خوام مکان سه گیرنده را توسط الگوریتم trilateratoin توسط میکرو بدست بیارم. این گیرنده ها موج هایی از نوع RF و آلتراسوند به میکرو می فرستند. آیا کسی می تواند به من کمک کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. این کاربر از fateme91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #202
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    پست ها
    300

    پيش فرض

    اطلاعات دقيق نداديد بخصوص از كاربرد دستگاه

    بنظرم چيزي شبيه به ساختار GPS ها مد نظرتون هست . كه از رو اختلاف زماني كه بين فرستنده ها به اختلاف فاصله ها و نقطه تلاقي اين فاصله ها نقطه مكان شماست
    چيزي شبيه به تصوير زير
    برا التراسونيد مشكل خاصي نيست ، مثلا ميتونيد ساعتي رو در همه قرار بديد و همه رو با هم سنكرون كنيد. با ارسال پالس التراسوند اطلاعات ساعت اون لحظه رو هم ارسال بفرماييد (مدوله كنيد رو خود سيگنال) بعد گيرنده شما با تطبيق زمان كه ارسال شده با زمان دريافت پي به فاصله با فرستنده ميبرد و با 3 عدد ازين اطلاعات ميتونيد مكان دقيق رو مشخص كنيد و با ميكرو اين كار به دليل كند بودن سرعت صوت امكان پذير است

    بهرحال اين مسئله تابع فاصله و مسافت است. وقتي فاصله ها كم اند ، كانتر يا شمارنده اي كه در داخل ميكرو هست دقت لازم برا سنجش زمان ندارند. يعني قبل از اينكه كانتر عمل كند سيگنال ارسالي دريافت شده و قادر به محاسبه اختلاف زماني و درنتيجه مسافت نيستيد. اين قضيه بخصوص در امواج RF بيشتر نمود دارند بدليل اينكه اين امواج با سرعت نور حركت ميكنند . بهرحال بهتر است به جاي ميكرو از FPGA ها بدليل realtime بودن و سرعت كلاك زني بيشتر استفاده نماييد . اما برا مسافت هاي نه خيلي كم با التراسوند كه فرموديد ميكرو بخصوص ARM كه كلاك بالاتري دارند قابل استفاده اند

  4. این کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #203
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    پست ها
    1

    پيش فرض

    سلام یه سوال داشتم
    چطوری میشه کد هایی که تو کد ویژن نوشتی با پسوند hex سیو کنی؟
    لطفا سریعا جواب بدید

  6. این کاربر از sobhan.r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #204
    ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W
    پست ها
    980

    پيش فرض

    سلام یه سوال داشتم
    چطوری میشه کد هایی که تو کد ویژن نوشتی با پسوند hex سیو کنی؟
    لطفا سریعا جواب بدید
    بعد از کامپایل و build توی پوشه محل ذخیره پروژه پوشه ای به نام Exe ایجاد میشه که توش فایل باپسوند hex هم هست.

  8. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #205
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    پست ها
    16

    2

    فایل قسمت تنظیم دیلی فرکانس هست تو وضعیتهای مختلف بنظر میاد برای فلزیاب باشه .
    دوستان کسی هست راجع به این برنامه توضیحاتی به من بده .ممنون میشم.میکرو Atmega16هستش

    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>

    #define red_1 PORTA.0
    #define yellow_1 PORTA.1
    #define green_1 PORTA.2
    #define red_2 PORTA.3
    #define yellow_2 PORTA.4
    #define green_2 PORTA.5
    #define green_a PORTA.6
    #define red_a PORTA.7
    #define green_b PORTB.0
    #define red_b PORTB.1
    unsigned char a,b;

    unsigned char segment (unsigned char input){
    switch(input){
    case 1:{return 0x06;break;}
    case 2:{return 0x5B;break;}
    case 3:{return 0x4F;break;}
    case 4:{return 0x66;break;}
    case 5:{return 0x6D;break;}
    case 6:{return 0x7D;break;}
    case 7:{return 0x07;break;}
    case 8:{return 0x7F;break;}
    case 9:{return 0x6F;break;}
    case 0:{return 0x3F;break;}
    }
    }
    void delay_green(void){
    red_a=0;
    green_b=0;
    a=9;
    b=0;
    while(b!=10){
    delay_ms(1000);
    b++;
    PORTC=segment(a);
    green_a=1;
    red_b=1;
    a--;
    }
    a=9;
    }


    void delay_red(void){
    green_a=0;
    red_b=0;
    a=9;
    b=0;
    while(b!=10){

    delay_ms(1000);
    b++;
    PORTC=segment(a);
    red_a=1;
    green_b=1;
    a--;
    }
    }

    void main(void){
    PORTA=0x00;
    DDRA=0xFF;
    PORTB=0x00;
    DDRB=0x03;
    PORTC=0x00;
    DDRC=0xFF;
    PORTD=0x00;
    DDRD=0xFF;

    while (1)
    {
    red_1=0;
    red_2=1;
    green_1=1;
    delay_green();
    green_1=0;
    yellow_1=1;
    delay_ms(1500);
    yellow_1=0;
    red_1=1;
    red_2=0;
    green_2=1;
    delay_red();
    yellow_2=1;
    green_2=0;
    delay_ms(1500);
    yellow_2=0;
    };
    }

  10. این کاربر از reza rohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #206
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    پست ها
    12

    پيش فرض

    من 8 عدد logicstate به atmega32 وصل کردم که عدد متناظر logic را در 7سگمنت نشان دهد ولی نمی تواند تشخیص دهد که صفر بعد از

    یک، جزیی از عدد هست یا نه، مثل 11=3 و 110=6 یعنی فقط عدد 3 رو میشناسه و 6 رو نمیشناسه

  12. این کاربر از farhad7082 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #207
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    پست ها
    6

    پيش فرض

    دوست عزیز هر قطعه الکترونیکی را برای کاری ساختن.
    برای ساخت اینورتر شما میتوانید از آی سی های استفاده کنید که مخصوص این کار هستن.
    من خودم با آی سی TL494 کار کردم خوب بوده.
    هم کنترل PWM داره نسبت به ولتاژ.
    هم فرکانس را می توانید روی 50Hz تنظیم کنید.

  14. این کاربر از pishroelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #208
    داره خودمونی میشه alimosaieby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    30

    پيش فرض

    سلام مدار این سوال توی پروتئوس میدونید چه شکلیه؟

    یک دیتای سریال به پایه PB0 اعمال کرده ایم به طوری که قالب سریال شامل یک بیت شروع کننده ، 8 بیت دیتا و یک بیت توقف می باشد و همراه با هر بیت یک کلاک ارسال می شود یعنی 10 کلاک برای یک قالب خواهیم داشت . کلاک را به INT0 متصل نمایید و در لبه پایین رونده کلاک ، دیتای 8 بیتی سریال را از پایه PD1 بخوانید و بر روی LCD نمایش دهید ؟
    این کد سواله فقط مدارشو نمیدونم چجوریه






    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

    - - - Updated - - -

    سلام مدار این سوال توی پروتئوس میدونید چه شکلیه؟

    یک دیتای سریال به پایه PB0 اعمال کرده ایم به طوری که قالب سریال شامل یک بیت شروع کننده ، 8 بیت دیتا و یک بیت توقف می باشد و همراه با هر بیت یک کلاک ارسال می شود یعنی 10 کلاک برای یک قالب خواهیم داشت . کلاک را به INT0 متصل نمایید و در لبه پایین رونده کلاک ، دیتای 8 بیتی سریال را از پایه PD1 بخوانید و بر روی LCD نمایش دهید ؟
    این کد سواله فقط مدارشو نمیدونم چجوریه






    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  16. #209
    داره خودمونی میشه alimosaieby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    پست ها
    30

    پيش فرض

    کسی بلد نیست؟

  17. #210
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2020
    پست ها
    1

    پيش فرض

    سلام دوستان من تازه کارم یکی میتونه در باره برنامه نویسی میکرو کنترلر به زبون خیلی ساده برام توضیح بده من زیاد از مفاهیمش سر در نمیارم که مثلا میخام به یه موتور برنامه بدم از چه کدهایی استفاده کنم ممنون که کمکم میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •