![]() |
|
|||||||
| خبـــــر هـــای IT محلی برای اطلاع از اخبار فناوری اطلاعات |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
همکار انجمن خبر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: In your Mind
|
سایت BetaNews در راستای تست سرعت مرورگرهای وب در هر بروز رسانی، در ابتدای هفته و بعد از انتشار نسخه نهایی فایرفاکس ۳.۵ تستی را روی سرعت مرورگرها انجام داده است، که نتیجه حاکی از رشد ۲۵۱٪ سرعت فایرفاکس ۳.۵ نسبت به فایرفاکس ۳ داشته است. این تست با در نظر گرفتن سرعت اینترنت اکسپلورر ۷ به عنوان سرعت پایه بر روی مرورگرها انجام میشود و نشاندهنده تفاوت سرعت مرورگرها با یکدیگر است. تست بر روی آخرین نسخههای ویندوز انجام میشود.
همانند تستهای قبل تمامی مرورگرها روی ویندوز ویستا کمترین سرعت را داشتهاند، فایرفاکس ۳.۵ سرعتی برابر با ۹.۲۴ روی ویندوز ۷ داشته است، با مقایسه این سرعت با سرعت فایرفاکس ۳.۵ روی ویندوز ویستا میتوان مشاهده کرد که سرعت فایرفاکس ۳.۵ روی ویندوز ۷، ۲۹٪ بیشتر از سرعت آن روی ویندوز ویستا است؛ مقایسه سرعت اجرای فایرفاکس روی ویندوز اکسپی و ویندوز ویستا نیز نتیجهای مشابه را به همراه داشته است، سرعت فایرفاکس ۳.۵ روی ویندوز اکسپی ۴۱٪ بیشتر از سرعت آن روی ویندوز ویستا است. با بررسی تفاوت سرعت تمامی مرورگرها روی دو ویندوز ویستا و ۷ نتیجه نشان از ۲۰٪ سرعت بیشتر مرورگرها روی ویندوز ۷ نسبت به ویندوز ویستا داشته است. ![]() بعد از انجام تست، سرعت فایرفاکس ۳.۵ نسبت به نسخه ۳.۰.۱۱ بر روی تمام سیستمعاملها اندازهگیری و در نهایت میانگین این اعداد افزایش سرعت فایرفاکس ۳.۵ را نسبت به نسخه قبلی آن معین کرده است. فایرفاکس ۳.۵ روی ویندوز اکسپی افزایش سرعتی برابر با ۲۵۳.۸٪ را داشته است، ۲۴۶.۵٪ افزایش روی ویندوز ویستا و نهایتاً بیشترین افزایش مربوط به ویندوز ۷ و برابر با ۲۵۴.۶٪ بوده است، میانگین این اعداد رقمی برابر با ۲۵۱٪ افزایش سرعت را برای فایرفاکس ۳.۵ نسبت به فایرفاکس ۳ نشان میدهد. دانلود pariyana.com Last edited by satttanism; 07-03-2009 at 02:09 AM. |
|
|
|
| 3 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
|
فکر کنم کروم 3 بتا از همه بهتر باشه
چون من چند وقته استفاده میکنم به جز چند مورد جزیی که اذیت کرد عالی بوده |
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: همین جا
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Dec 2008
محل سكونت: U.S.I
|
واقعا فایر فاکس 3.5 سریعه!
تایید میشه شدید! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو تیم زیرنویس فارسی
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
والا من از وقتی که چشم باز کردم شنیدم فایرفاکس خیلی سریعه
ولی عملا فرق محسوسی بین فایرفاکس و ie تا بحال ندیدم، چه وقتی که دایل آپی بودم و چه حالا! این آمار و نمودارها هم احتمالا مثل نمودارهای "بعضیاس"! ما از پشت کوه که نیومدیم ! الان این نمودار بالایی میگه که مثلا سافاری سریعتر از ie هستش یکی نیست بگه آخه از کجا؟ از کدام خزانه ؟... Last edited by taghi_ramzi; 07-04-2009 at 02:39 PM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
همکار انجمن خبر
![]() تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: In your Mind
|
نقل قول:
دیگه یه بچه هم اگه با فایرفاکس و IE و مرورگر های دیگه کار کنه حداقل میتونه بفهمه که IE از همشون کندتره در ضمن این نمودار از سایت معتبر Betanews.com اینجا گذاشته شده مثل نمودار بعضی ها نیست که اینروزا باب شده در رسانه ها!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
عضو تیم زیرنویس فارسی
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
|
قابل قبول نیست.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
داره خودمونی میشه
تاريخ عضويت: Jun 2009
|
نقل قول:
![]() FireFox یکم سرعت تو نسخه 3.5 بهتر شده و یه سری امکاناتش اما زیاد محسوس نیست ! Safari هم از گذشته خیلی بهتر شده و با FireFox 3.5 حتی بهتر از اون هم پا است و صفحات را خیلی بهتر و روان تر باز میکنه.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: اهواز
|
این نمودار واقعا نامردیه!! من هر چهارتا مرورگر رو دارم (ie8 , firefox3.5 , chrome2 , opera9.64 ,opera10 beta1585)
و مرتب با همشون کار میکنم و خداییش هیچکدوم به پای اوپرا نمیرسن. نگاه کن توی نمودار چه امتیازی به اوپرا دادن. اپرا برای نشون دادن بعضی از سایتها مشکل داره ولی برای ما dial up ی ها واقعا یه فرشته نجاته! و صد در صد سرعتش از firefox3.5 بیشتره. |
|
|
|
| 6 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت