تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: نرم افزار های مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    پست ها
    2

    پيش فرض نرم افزار های مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

    با سلام خدمت تمامی اعضا و دست اندر کاران این سایت مفید خواهشمند است بهترین و کاربردی ترین نرم افزار های مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات را برایم شرح دهید در ضمن نحوه تهیه اموزش این نرم افزارها را نیز برایم شرح دهید با تشکر

  2. #2
    آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین
    پست ها
    4,675

    پيش فرض

    یک نرم افزار نقشه کشی + نرم افزار fluent . من از دو تا از استادام پرسیدم ، همچین نظری داشتن ، که یه نرم افزار واسه نقشه کشی که فعلا میتونید اتوکد رو یاد بگیرید و بعد سراغ نرم افزار هایی مثل catia برید . در مورد نرم افزار fluent ، به گفته استاد واسه سیالاتی ها خیلی کاربرد داره . آموزش نرم افزار ها هم توی فروشگاه های cd هست ، توی اینترنت هم میتونید سفارش بدید اما اگر میتونید کلاس برید خیلی بهتره ، چون بهتون مدرک معتبری میده که بعدا موقع استخدام میتونه یه برگ برنده باشه

  3. #3
    آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین
    پست ها
    4,675

    پيش فرض

    نرم افزار Fluent یكی از نرم افزارهای صنعتی مشهور می باشد كه دارای قابلیت های فراوانی است. این نرم افزار قابلیت مدلسازی جریانهای دو و سه بعدی را داراست. برای استفاده از این نرم افزارابتدا توسط یك نرم افزار كمكی مانند Gambit یا Mechanical Desktop هندسه جریان مشخص می گردد و عمل مش بندی نیز صورت می گیرد. نرم افزار Fluent از خروجی نرم افزار Gambit استفادهمینماید.
    این نرم افزار قابلیت انجام محاسبات با دقت معمولی و دقتمضاعف را دارد و به عنوان یك اختیار ،كاربر می تواند هر كدام را انتخاب نماید.
    این نرم افزار بر پایه روش حجم محدود كه یك روش بسیار قویو مناسب در روش های دینامیک سیالات محاسباتی میباشد ، بنا شده است. قابلیتهای فراوانی نظیر مدلسازی جریانهای دائم و غیر دائم ،جریان لزج و غیر لزج ، احتراق ، جریان مغشوش ، حركت ذرات جامد و قطرات مایع در یك فاز پیوسته و ده ها قابلیت دیگر Fluentرا تبدیل به یك نرم افزار بسیار قوی و مشهور نموده است.آزمایشات عملی و محاسبات تئوری ، دو روش اصلی و مشخص برایپیش بینی میزان انتقال حرارت وچگونگی جریان سیال در کاربردهای مختلف صنعتی و تحقیقاتی می باشند. در اندازهگیریهای تجربی به دلیل هزینه های زیاد ترجیح داده می شود که آزمایشها بر روی مدلی با مقیاس کوچکتر از نسخهاصلی انجام پذیرد. حذف پیچیدگیها و ساده سازی آزمایشها , خطای دستگاههای اندازه گیری و بعضی موانع در راهاندازه گیری از جمله مشکلاتی هستند که روشهای عملی با آنها رو به رو هستند و کارآیی این حالتها را در بعضی مواردمورد سوال قرار می دهند. مهمترین امتیاز محاسبات تئوری در مقایسه با آزمایشهای تجربی، هزینه کم آن است. گرچهدر بسیاری موارد ترجیح داده می شود با استفاده از روشهای محاسباتی، آنالیز جریان و انتقال حرارت صورت گیرد ولیتایید تحلیلهای عددی نیاز به مقایسه با نتایج آزمایشگاهی و یا نتایج تایید شده دیگری دارد. در میان محققین،انجام پژوهشهای تجربی ارزش بسیاری دارد و اگر بتوان آزمایش مطلوبی انجام داد ، تحلیلهای زیادی را بر محور آنها میتوان گسترش داد و اطلاعات فراوانی بدست آورد. در هر صورت با دسترسی به دستگاههای محاسبه گر و رایانه های قوی , امروزهدر بسیاری از موارد آنالیز دینامیک سیالات و انتقال حرارت با روشهای عددی انجام میپذیرد. هرچه پدیده موردبررسی پیچیدگی بیشتری داشته باشد, روشهای عددی اهمیت بیشتری پیدا می کنند.




    علاوه بر سرعت بیشتر محاسبات عددی , می توان با این روشهااطلاعات کامل با جزئیات بیشتر, از قبیل تغییرات سرعت , فشار , درجه حرارت و غیره رادر سراسر حوزه مورد نظر به دست آورد. در مقابل, اغلب اوقات شبیه سازی آزمایشگاهیجهت بدست آوردن این گونه اطلاعات مشکل و مستلزم صرف زمان زیاد بوده و در بعضی شرایطغیر ممکن است. در اکثر مسایل مربوط به مکانیک سیالات , به دلیل پیچیدگی معادلاتمربوطه ، استفاده از حل تحلیلی امکان پذیر نمی باشد. در این تحقیق نیز به کمک نرمافزار و با استفاده از مدلسازی، به بررسی یک پدیده فیزیکی اقدام کرده ایم. جهتانجام این تحقیق نیاز است تا معادلات دیفرانسیل پاره ایی را حل کنیم که این عملتنها با استفاده از روشهای عددی امکان پذیر است. حل عددی این معادلات از طریق دانشمکانیک سیالات محاسباتی صورت می گیرد. در این تحقیق حل این معادلات به کمک نرمافزار Fluent ، انجام می شود که در ادامه به شرح قسمتی از کارایی های این نرم افزارمی پردازیم.
    فلوئنت یک نرم افزار کامپیوتری چند منظوره برای مدلسازیجریان سیال، انتقال حرارت و واکنش شیمیایی در هندسه نوشته شده است. با توجه به محیط مناسب نرم افزار جهت تعریف مساله و شرایط های پیچیده، تعریف شرایط مرزی گوناگون و حل مسایل پیچیده شامل تاثیر پدیده های مختلف به کمک این نرم افزار قابل حل میباشد.
    فلوئنت برای آنالیز و حل مسایل طراحی خاص ، روشهای شبیهسازی کامپیوتری متفاوتی را بکار میبرد. برای راحتی کار، تعریف مساله ، محاسبه و دیدن نتایج ، منوهای مختلفی درنظر گرفته شده است.وقتی نیاز باشد، Fluent می تواند مدل مورد نظر را از دیگر برنامه های (نرم افزارهای) تولید مدل که با آنها سازگاریدارد وارد کند.این نرم افزار امکان تغییر شبکه به صورت کامل و تحلیل جریان با شبکه های بی سازمان برای هندسه های پیچیده رافراهم میسازد. نوع شبکه های قابل تولید و دریافت توسط این گروه نرم افزاری شامل شبکه هایی با المانهایمثلثی و چهار ضلعی (برای هندسه های دو بعدی ) و چهار وجهی ، شش وجهی ، هرمی یا گوه ای(برای هندسه های سه بعدی) میباشد.


    همچنین Fluent به کاربر اجازه دستکاری شبکه(مثلا ریزکردنیا درشت کردن شبکه در مرز و مکانهای لازم در هندسه) را میدهد.این بهینه سازی برای حل شبکه ، قابلیتی در اختیار کاربر قرار میدهدکه نتایجرا در نواحی که دارای گرادیانهای بزرگ (مثل لایه مرزی و...) باشند، دقیقتر سازد. این قابلیتها مدت زمانیرا که برای تولید یک شبکه خوب مورد نیاز است را در مقایسه با حل در شبکه های با سازمان به صورت قابل ملاحظه ای کاهشمیدهد.
    این نرم افزار با زبان برنامه نویسی Cنوشته شده است و از تمامی توان و قابلیت انعطاف این زبان بهره میبرد. نتیجتا این نرم افزار با استفاده از حافظه دینامیک ، ساختار مناسب داده ها واطلاعات و کنترل انعطاف پذیر ، محاسبات را ممکن می سازد.
    در نهایت برای مدلسازی مسائل خاص می‌توان از UDS، UDF و UDM استفاده نمود
    UDS به معنی User Defined Scalar می‌باشد که با استفاده از آن می‌توان معادله انتقال (Transport Equation) تعریف نمود که این معادلات در کنار معادلات اصلی فلوئنت همچون جریان (Flow)، توربولانت (Turbulant)، انتقال حرارت (Heat Transfer) و سایر معادلات حل خواهد شد.UDM به معنی User Defined Memory می‌باشد که همانطور که از نام آن پیداست، برای تعریف حافظه استفاده می‌شود. در صورتی که از این حافظه ها استفاده شود، در منوهای Post Processing این حافظه‌ها هم به لیست اضافه شده و کانتور (Contour) مربوط نمایش داده می‌شود.UDF نیز زبان برنامه نویسی فلوئنت می‌باشد. برای نوشتن UDF بایستی از توابع تعریف شده در این نرم افزار استفاده نمود. تعدادی از این توابع و ماکروها در زیر آمده است:DEFINE_SOURCE, DEFINE_ADJUST, DEFINE_PROFILE, DEFINE_PROPERTY,....Domain *d, Thread *t, cell_t, face_t, begin_c_loop(c,t), C_T, C_U,....

  4. 2 کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #4
    پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    پست ها
    750

    پيش فرض

    یکی از نرم افزار هایی که ربطی به گرایش نداره و خیلی کاربردی هست matlab هست

  6. این کاربر از casper66m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #5
    آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین
    پست ها
    4,675

    پيش فرض

    یکی از نرم افزار هایی که ربطی به گرایش نداره و خیلی کاربردی هست matlab هست
    بله ... خیلی میتونه توی تحلیل ها کمک کنه . خوشبختانه به جای پاسکال ،توی دانشگاه matlab رو بهمون آموزش میدن . خودتون میتونید اصول اولیه رو یاد بگیرید ، حل کردن مساله با این نرم افزار ، مثل حل مسئله ی معمولیه ، نیاز به برنامه نویسی پیچیده نیست ...
    Last edited by rezaete; 10-12-2008 at 13:49.

  8. #6
    کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    پست ها
    527

    پيش فرض

    سلام

    علاوه بر آنچه سایرین گفتن تا جاییکه یادمه career (شاید املاش درست نباشه) برای تهویه مطبوع و pipenet برای شبکه های لوله کشی. Hisys هم کاربردیه اگرچه بسمت مهندسی شیمی فرایند هم میره.

  9. #7
    Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory
    پست ها
    7,281

    پيش فرض

    نرم افزار ASPEN B-JAC هم عالیه برای طراحی ، ساخت و شبیه سازی و بهینه سازی مبدل های حرارتی و ASPEN SUITE هم سوییت کامل آن

    من بخاطر پروژه ام این نرم افزار رو قول شدم ... واقعا نرم افزار عالی هست

    Aspen Plus
    نرم افزار شبيه سازي كليه فرآيندهاي شيميايي ، معدني ، سيكل هاي قدرت و ... مي باشد . اين نرم افزار توانايي حل معادلات در دو روش Sequential Modularو Equation Oriented را دارد . به همين دليل توانايي فوق العاده اي در حل دستگاههاي معادلات با سرعت بالا دارد . در اين نرم افزار امكان طراحي دقيق تر تجهيزات فرآيندي نيز وجود دارد . بانكهاي اطلاعاتي اين نرم افزار جزء قوي ترين و كاملترين بانكهاي اطلاعاتي مي باشد . اين نرم افزار نيز همانند HYSIS توانايي شبيه سازي در دو حالت پايدار و ديناميك را دارا مي باشد .

    Aspen B-jac
    نرم افزار طراحي حرارتي مبدلهاي shell & tube و Air cooler ها و نيز طراحي مكانيكي تفصيلي مبدل هاي shell & tube مي باشد . اين نرم افزار تواناييهاي قابل توجهي در طراحي مبدلها دارد و با توجه به اينكه قابليت پيوستن به Aspen Plus را دارد ، مي تواند از بانكهاي اطلاعاتي آن استفاده نمايد . به همين دليل اين نرم افزار امكان محاسبات دقيق تر در طراحي حرارتي مبدلهايي كه در آنها تغييرات فازي رخ مي دهد را فراهم مي آورد .


    و نرم افزارهای مهم دیگر رشته سیالات :

    CAESAR II
    نرم افزاري مناسب براي تحليل تنش خطوط لوله مي باشد كه قابليت مدلسازي خطوط لوله به همراه تكيه گاهها و شرايط كاري مربوطه را فراهم مي سازد .

    Flowel
    نرم افزار مورد استفاده جهت سايز كردن شيرهاي كنترلي مي باشد .

    EES
    نرم افزار محاسبه گر معادلات مهندسي مي باشد كه به دليل در بر داشتن جداول ترموديناميكي امكانات بسيار خوبي در شبيه سازي سيكلهاي ترموديناميكي به وجود مي آورد .

    COOL PACK
    نرم افزار شبيه سازي سيكلهاي تبريد مي باشد .

    COADE PVElite, COADE Tank

    برای تحلیل مخازن تحت فشار و بسیار هم گران هستند ... نرم افزارش گیر نمیاد ولی آموزشش هست !

  10. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory
    پست ها
    7,281

    پيش فرض

    و در یک دسته بندی کامل مهندسی مکانیک سیالات :

    ASPEN ENGINEERING SUITE V2006
    AutoPipe 2007
    Autoplant v2004
    Autoplant 3D v2.01
    ASPEN FLARENET v2006
    ASPEN CATREF V2006
    ASPEN REFSYS V2006
    ASPEN ICARUS 2006
    ASPEN HTFS v2006
    ASPEN PIMS V2006
    ASPEN ENGINEERING SUITE v2004
    Aspen B-jac v2004
    Aspen B-jac v12
    Aspen PIPE 2006
    ASPEN PLUS 2006
    ASPEN PLUS 2004
    ASPEN PIPE V2006
    Aspen BatchCAD v2004
    Aspen COMThermo Workbench v2004
    Alias Spoolgen v5
    Audit v7.02
    ARM REALVIEW DEVELOPER SUITE v2.2
    Bentley Microstation v8 Xm v08.09
    Coade PVElite v2005
    Codecalc v2005
    Coade Caesar II 4.4
    Coade Tank v2.5
    Codeware Compress build 6245
    COADE CADWORX DATASHEETS v2008
    COADE CADWORX EQUIPMENT v2008
    COADE CADWORX IP v2008
    COADE CADWORX P &ID PROFESSIONAL v2008
    COADE CADWORX PLANT PROFESSIONAL v2008
    COADE CADWORX STEEL PROFESSIONAL v2008
    CADWORX PLANT 2006
    CADWORX STEEL 2006
    CADWorx PID 2006,2005
    CHEMSTATIONS ChemCad Suite v5.5
    Chempro Engineering Suite v6.31
    Comsol Multiphysics v3.4,v3.3
    Calyx Point v6
    CYME v4.5.R4.2
    DYNSIM 4.2.3
    Erdas Imagine v9.1
    Envi v4
    Finite Element Analysis v14.03
    FEMLAB Comsol Multiphysics v3.2
    FATHOM v6
    GenStat v9.1
    GEOMAGIC STUDIO v9
    gPROMS ModelBuilder 2.3.4
    HEXTRAN v9.1
    HEXTRAN v8.11
    hyperchem v7.4
    HYSYS v2006
    HYSYS v2004
    IPIX Interactive Studio v1.2
    Imaq vision assistant v7.1
    Intel Visual Fortran Compiler v10
    JMP Statistical Discovery v7
    Microstation v8 Xm v08.09
    Opnet v11.5
    PDMS 11.6_2006 (و نيز ويرايش هاي سالهاي پايينتر)
    PDMS v11.6 SP3.5
    PIPEPHASE v9.1
    pipeflow 3d v2005
    PipeFlow Expert 2008 v2.04
    PipeFlow Expert 2007 v1.1
    PipeFlow Wizard v1.07
    PROII v7.1
    PROII v8
    Photomodeler Professional v5.2.3
    PETREL v2004
    SuperPro Designer v5.1
    Systat v12.02
    Xilinx PlanAhead v8.2

  11. #9
    پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    پست ها
    750

    پيش فرض

    خوب اینجا تمام نرم افزارهایی که مربوط به سیالاته گفته شد
    من سیالات نیستم ولی تو این نرم افزارها fluent که بالا معرفی شد شنیدم نرم افزار خوبیه
    ولی بازهم میگم اول matlab رو یاد بگیر که تو پروژه ها خیلی کارتو راه میندازه
    Last edited by casper66m; 11-12-2008 at 02:21.

  12. این کاربر از casper66m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #10
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    20

    پيش فرض

    سلام
    نرم افزار fluent بیشتر نرم افزاری تحلیلی است وبیشتر در کارهای تحقیقاتی و پروژهای دانشجویی مخصوصا ارشد کاربرد دارد.
    نرم افزار های مانند Ansys و َAbaqus که بیشتر برای تحلیل جامداتی کاربرد داره و استفاده میشود.از این دو نرم افزار برای تاييد بر صحت طراحی جامدات استفاده زیادی میشود و مانند نرم افزار Fluent در پروژه پایانی از اين نرم افزار ها مخصوصا Abaqus برای تخلیل و مقایسه با حل تحليلی استفاده میشود.
    نرم افزار MS Visual Nastarn که به آسانی میتوانی با Hk یک مکانيرم را تحلیل و حرکتها را بررسی کنی حتی امکان اتصال به matlab را نیز داره. همچنین برای تحلیل ديناميکی من پیشنهاد میکنم از تولبار Simechanic نرم افزار matlab استفاده کنید.

  14. این کاربر از hamid5019 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •