![]() |
|
|||||||
| مرتبط با آموزش عالی محلی برای بحث و تبادل نظر در خصوص آزمون ها و دوره های مختلف آموزشی در مقاطع مقدماتی و عالی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: mAsHaD
|
یه چیز باحال دیدم تو سایت سنجش راجع به ثبت نام وشروع کلاسهای امیرکبیر
گفتم اینجا بیارم: ![]() برنامه ثبتنام دانشجويان ورودي 87 پذيرفته شده در دانشگاه صنعتي اميركبير اعلام شد سازمان سنجش آموزش کشور21/06/87 ضمن خيرمقدم به پذيرفتهشدگان گرامي در دانشگاه صنعتي اميركبير در سال تحصيلي 88-87 به اطلاع ميرساند، زمان ثبتنام و مدارك مورد نياز جهت ثبتنام به شرح زير ميباشد: 1- كليه پذيرفتهشدگان به استثناي پذيرفتهشدگان واحد ماهشهر به اتفاق اولياء رأس ساعت 8 صبح روز پنجشنبه21/6/87 به درب خيابان حافظ مراجعه نمايند. 2- علاوه بر مدارك اعلام شده در نشريه پيك سنجش، كپي كارنامه كنكور و كارت ملي را به همراه داشته باشند. 3- كلاسهاي درس از روز شنبه 23/6/87 آغاز ميگردد. 4- دانشجويان پذيرفته شده در واحد دانشگاهي ماهشهر روز پنجشنبه28/6/87 به شهرستان ماهشهر ناحيه صنعتي واحد دانشگاهي ماهشهر جهت ثبتنام مراجعه نمايند. كلاسهاي درس واحد ماهشهر از روز شنبه30/6/87 آغاز ميگردد. 5- حضور اولياء در روز ثبتنام الزامي است. روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور Last edited by mostafa.m; 09-15-2008 at 11:53 AM. |
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
پروفشنال
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: آخر جهنم
|
فکر نکنم چون دوست من چند روز پیش از تاریخ 21 شهریور اینو میدونست
اگه یادم باشه روی سایت امیر کبیر نوشته بود ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Oct 2007
|
سلام
من دوستم امسال امیر کبیر قبول شد. حضور اولیا برای گرفتن تعهد بوده در واقع در مورد فعالیت های سیاسی و ..... از اولیا تعهد میگرفتن. |
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت